Rezumat Aventurile lui Hucklberry Finn - Mark Twain

 Huck Finn este un puști sărac, cu un tată alcoolic, căruia nu-i prea place școala. Jim este un sclav negru, căzut în misticism, terorizat de o stăpână rea. Iar Tom Sawyer... el este regele ștrengarilor.
Citește tot rezumatul cărții Aventurile lui Hucklberry Finn... Împreună ei vor forma o echipă nemaipomenită, capabilă de trăsnai inimaginabile. Samuel Langhorne Clemens (n. 30 noiembrie 1835 – d. 21 aprilie 1910)[1] , cunoscut sub pseudonimul literar Mark Twain, a fost un scriitor, satirist și umorist american, autorul popularelor române „Aventurile lui Tom Sawyer“, „Prinț și cerșetor“, „Aventurile lui Huckleberry Finn“ și „Un yankeu la curtea regelui Arthur“. În ciuda problemelor sale financiare, Twain a fost renumit pentru umorul și bună sa dispoziție, datorită cărora s-a bucurat de o popularitate imensă în întreaga lume.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aventurile lui Hucklberry Finn?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aventurile lui Hucklberry Finn și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aventurile lui Hucklberry Finn scrisă de Mark Twain. Aventurile lui Hucklberry Finn a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Aventurile lui Hucklberry Finn este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Aventurile lui Hucklberry Finn face parte din categoria Literatura Universala. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aventurile lui Hucklberry Finn și, de asemenea, sperăm că autorul Mark Twain, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AVENTURILE LUI HUCKLBERRY FINN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde