Rezumat Print si cersetor - Mark Twain

Casa în care locuia tatăl lui Tom era într-un cartier mărginas, numit „Fundătura”, lângă strada Pudding. Era mică, putredă și gata să cadă, dar era plină de familii sărace. Familia lui Tom ocupă o cameră la etajul trei.
Citește tot rezumatul cărții Print si cersetor... Părinții aveau un fel de pat într-un colț, însă Tom, bunica lui și cele două surori ale lui, Bet și Nan, nu aveau restricții; ei aveau toată podeaua numai pentru ei și puteau dormi unde doreau.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Print si cersetor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Print si cersetor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Print si cersetor scrisă de Mark Twain. Print si cersetor a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Print si cersetor este editura EDUARD - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EDUARD aici. Cartea Print si cersetor face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 270 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Print si cersetor și, de asemenea, sperăm că autorul Mark Twain, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde