Rezumat Alice in Tara din Oglinda - Lewis Carroll

Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson) a fost un prozator, matematician, logician, cleric oi fotograf englez. Într-o epocă victoriană în care erau la modă povestirile sentimentale, Lewis Carroll a creat o literatură pentru copii marcată de fantezie, umor absurd și satira.
Citește tot rezumatul cărții Alice in Tara din Oglinda... Scrierile sale cele mai apreciate din acest domeniu sunt: „Alice în Țara Minunilor“ – Alice’s Adventures in Wonderland) (1865) și „Alice în Țară din Oglindă“ – Through the Looking-Glass (1872). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alice in Tara din Oglinda?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alice in Tara din Oglinda și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alice in Tara din Oglinda scrisă de Lewis Carroll. Alice in Tara din Oglinda a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Alice in Tara din Oglinda este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Alice in Tara din Oglinda face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alice in Tara din Oglinda și, de asemenea, sperăm că autorul Lewis Carroll, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ALICE IN TARA DIN OGLINDA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde