Rezumat Puhoaiele primaverii - Ernest Hemingway

• Autor distins cu Premiul Nobel pentru literatură • Autor distins cu Premiul Pulitzer pentru literatură O scriere romantică în onoarea stingerii unei râse mărețe Hemingway este autorul care mi-a influențat cel mai mult tehnică – prin cărțile lui, prin uluitoarea sa pricepere în arta scrisului.
Citește tot rezumatul cărții Puhoaiele primaverii... - Gabriel Garcia Mărquez   Ceea ce incintă la Puhoaiele primăverii este comicul de mare forță, o săgeată satirică la adresa anumitor forme de afectare din literatură. Ținta travestiului absurd și grav al lui Hemingway e plasată întru cîtva în zona intelectuală înaltă. În ultimă instanță, scopul acestei cărți este acela de a amuza. Și asta reușește din plin. - The New York Times Traducere din limba engleză de Dan Sociu   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Puhoaiele primaverii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Puhoaiele primaverii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Puhoaiele primaverii scrisă de Ernest Hemingway. Puhoaiele primaverii a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Puhoaiele primaverii este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Puhoaiele primaverii face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Puhoaiele primaverii și, de asemenea, sperăm că autorul Ernest Hemingway, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PUHOAIELE PRIMAVERII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde