Rezumat Metroland - Julian Barnes

Christopher și Toni vor să sfărâme statui, tabuuri, obiceiuri și credințe. Burghezia îi dezgustă, societatea îi sufoca. Se întâmplă într-o suburbie din Londra anilor ’60. Întorși în cenușiul Metroland după un sejur parizian din agitatul an 1968, rebelii vor să-și facă o viață.
Citește tot rezumatul cărții Metroland... Un alt fel de viață. Dacă toate cărțile ar fi la fel de subtile, istețe, bine scrise și amuzante ca Metroland, nu s-ar mai vorbi despre moartea romanului. - New Statesman Una dintre cele mai bune cronici ale vieții de adolescent în Anglia. - The Literary Supplement Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Metroland?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Metroland și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Metroland scrisă de Julian Barnes. Metroland a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Metroland este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Metroland face parte din categoria Carti pentru adolescenti, Young Adult. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Metroland și, de asemenea, sperăm că autorul Julian Barnes, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde