Rezumat Micul Print - Antoine De Saint-Exupery - Antoine de Saint-Exupery

Copiilor le cer iertare că am închinat această carte unui om mare. Am un motiv serios: acest om mare e cel mai bun prieten din câți am pe lume. Mai am un motiv: acest om mare poate să priceapă totul, chiar și pentru copii.
Citește tot rezumatul cărții Micul Print - Antoine De Saint-Exupery... Am și al treilea motiv: acest om mare trăiește în Franța, unde suferă de foame și de frig. Are multă nevoie de mângâiere. Dacă toate motivele înfățișate nu sunt de ajuns, țin că această carte s-o închin copilului de odinioară, căci și acest om mare a fost cândva copil. Toți oamenii mari au fost mai întâi copii. (Dar puțini dintre ei își mai aduc aminte). Așa că fac această îndreptare: - LuiLeon Werth, pe când era el băiețel Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Micul Print - Antoine De Saint-Exupery?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Micul Print - Antoine De Saint-Exupery și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Micul Print - Antoine De Saint-Exupery scrisă de Antoine de Saint-Exupery. Micul Print - Antoine De Saint-Exupery a apărut în anul Februarie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul Februarie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Micul Print - Antoine De Saint-Exupery este editura REGIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura REGIS aici. Cartea Micul Print - Antoine De Saint-Exupery face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Micul Print - Antoine De Saint-Exupery și, de asemenea, sperăm că autorul Antoine de Saint-Exupery, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MICUL PRINT - ANTOINE DE SAINT-EXUPERY PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde