Rezumat Micul Print - Antoine de Saint-Exupery

Fenomen editorial, "Le Petit Prince" (Micul Prinț), de Antoine de Saint-Exupery, reprezintă opera literară cea mai vândută din lume și cartea cea mai tradusă după Biblie. De-a lungul a 70 de ani, "Micul Prinț" a fost tradusă în mai mult de 270 de limbi și dialecte, existând chiar versiuni în limbi dispărute, precum latină sau aramaică.
Citește tot rezumatul cărții Micul Print... În multe țări, această operă literară servește drept suport pentru numeroase programe pedagogice și de învățare a limbii franceze. În total, de la apariția sa, această operă literară s-a vândut în peste 145 de milioane de exemplare, din care 12 milioane în Franța. Micul Prinț este o povestire clasică, ce se adresează deopotrivă copiilor și adulților. Este, pe de o parte, povestea unui aviator, care descoperă în deșert un băiețel de pe altă planetă și ascultă poveștile acestuia despre o călătorie intergalactică făcută din dorința de a afla care este sensul vieții și rostul omenirii, iar pe de alta, o alegorie provocatoare despre condiția umană. A fost publicată în 1943, cu un an înainte de moartea autorului. Această traducere conține și încântătoare desene ale lui Antoine de Saint-Exupery. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Micul Print?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Micul Print și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Micul Print scrisă de Antoine de Saint-Exupery. Micul Print a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Micul Print este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Micul Print face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Micul Print și, de asemenea, sperăm că autorul Antoine de Saint-Exupery, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MICUL PRINT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde