Rezumat Micul print - Antoine de Saint-Exupery

De 67 de ani, Micul prinț v-a cucerit sufletele, devenind un mit care a captivat întreaga planetă. Un gen aparte, fiind în același timp și poveste poetico-filosofică și mit inițiatic, cartea ne aduce în prim-plan valorile umane, responsabilitate și legătura între oameni, toleranță și spirit de aventură.
Citește tot rezumatul cărții Micul print... Este un titlu accesibil tuturor categoriilor de vârstă, o poveste simplă și fermecătoare, spusă într-un limbaj simplu, dar plin de poezie. O poveste încântătoare despre copilărie, singurătate și prietenie. ...nu poți să vezi bine decât cu inima. Esențialul e invizibil pentru ochi. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Micul print?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Micul print și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Micul print scrisă de Antoine de Saint-Exupery. Micul print a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Micul print este editura GIRASOL - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GIRASOL aici. Cartea Micul print face parte din categoria Povesti, basme, legende. Este o carte ușor de citit, are doar 126 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Micul print și, de asemenea, sperăm că autorul Antoine de Saint-Exupery, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MICUL PRINT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde