Rezumat Micul Print - Antoine De SainT-Exupery - Antoine de Saint-Exupery

Un copil, o floare, o stea licărind în imensitatea cerului… Ce poate fi mai fascinant, mai prețios decât aceste simboluri ale bucuriei de a trăi, ale frumuseții oamenilor, ale profunzimii Universului? Desigur, mai este nevoie și de ceva care să le determine mai întâi să se apropie, apoi să se contopească de la sine într-un trup material, limpede și etern, alcătuit din vise și tăceri, din priviri și zbateri de gând, din dorințe și mângâieri fără atingere.
Citește tot rezumatul cărții Micul Print - Antoine De SainT-Exupery... Iar acest liant magic nu este altul decât iubirea – acea esență pură obținută prin trudă și jertfă în alambicul alchimic al sufletului uman. Dovadă că așa ceva există, că nu sunt doar vorbe frumoase și închipuiri melancolice, o reprezintă această carte fascinantă: Micul prinț, scrisă de Antoine de Saint-Exupery. Nu întâmplător, în cele peste șapte decenii de când a fost dăruită oamenilor, povestea Micului prinț a fost tradusă în peste 140 de milioane de exemplare. și – iată micul secret al acestei capodopere! – prin fabulosul său succes a devenit a doua cea mai cunoscută și mai vândută carte din toate timpurile, cea dintâi fiind Biblia! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Micul Print - Antoine De SainT-Exupery?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Micul Print - Antoine De SainT-Exupery și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Micul Print - Antoine De SainT-Exupery scrisă de Antoine de Saint-Exupery. Micul Print - Antoine De SainT-Exupery a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Micul Print - Antoine De SainT-Exupery este editura AGORA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura AGORA aici. Cartea Micul Print - Antoine De SainT-Exupery face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 120 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Micul Print - Antoine De SainT-Exupery și, de asemenea, sperăm că autorul Antoine de Saint-Exupery, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MICUL PRINT - ANTOINE DE SAINT-EXUPERY PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde