Rezumat Micul print - Antoine de Saint-Exupery

"Se stricase ceva la motor. Și cum n-aveam cu mine nici mecanic, nici pasageri, mă pregăteam să încerc să fac, de unul singur, o reparație dificilă. Era pentru mine o problemă de viață și de moarte.
Citește tot rezumatul cărții Micul print... Abia mai aveam apă de băut pentru opt zile. În prima seară am adormit pe nisip, la o mie de mile de orice ținut locuit. Eram mult mai izolat decât un naufragiat pe o plută în mijlocul oceanului. Vă închipuiți atunci surpriza mea, în zori, când m-a trezit un glas firav și ciudat. Zicea: - Te rog... desenează-mi o oaie! - Poftim? - Desenează-mi o oaie... Am sărit în picioare de parcă aș fi fost lovit de trăsnet. M-am frecat la ochi. M-am uitat cu atenție. Și am văzut un prichindel cu totul extraordinar care mă privea cu gravitate. (...) M-am uitat așadar la acea apariție făcând ochii mari de uimire. Nu uitați că mă găseam la o mie de mile de orice ținut locuit. Or, omulețul meu nu mi se părea a fi nici rătăcit, nici mort de oboseală, nici mort de foame, nici mort de sete, nici mort de frică. Nu avea deloc înfățișarea unui copil pierdut în mijlocul deșertului, la o mie de mile de orice ținut locuit. Când am izbutit în cele din urmă să vorbesc, i-am spus: - Dar... ce faci aici? Iar atunci el îmi repeta, foarte blând, ca pe un lucru foarte serios: - Te rog... desenează-mi o oaie... (...) Și așa am făcut cunoștință cu micul prinț." - Antoine de Saint-Exupery Carte recomandată de Nicu Alifantis în cadrul proiectului Libris, "Oameni și cărți". Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Micul print?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Micul print și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Micul print scrisă de Antoine de Saint-Exupery. Micul print a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Micul print este editura CARTEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEX aici. Cartea Micul print face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Micul print și, de asemenea, sperăm că autorul Antoine de Saint-Exupery, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MICUL PRINT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde