Recenzie Conexiunea în fractal. Legile și principiile de funcționare a Universului

de | oct. 22, 2022 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE www.edituradarclee.ro

Apărută în 2022 la Editura Darclée, cea de-a doua carte semnată de Amratra și Emil Străinu,  Conexiunea în fractal. Legile și principiile de funcționare a Universului, vine în completarea perspectivei prin care oamenii sunt invitați să perceapă existența și funcționarea Universului deschisă prin prima carte, Proiectul OM. O conexiune stelară (2019).

Dictată de entități inteligente superioare care veghează la bunul mers al Universului din planul invizibil, lucrarea este o introducere fascinantă în mecanismele complexe ce pun în mișcare și mențin în funcțiune această amplă structură. Citind Conexiunea în fractal, simți cum se dă la o parte vălul de peste o mașinărie uriașă, bine unsă, veche de când… Universul, guvernată de principii matematice stricte, care o ajustează în permanență în direcția evoluției.

Cartea este constituită din două părți principale: prima, descriptivă, prezintă setul complet de legi ce guvernează funcționarea ansamblului de universuri, galaxiilor, supernovelor; a doua, mai tehnică, însoțită de numeroase ilustrații, arată mecanismele în sine; în această a doua parte regăsim și o componentă practică, prin care se arată cum oamenii pot avea acces nelimitat în câmpul informațional-cuantic.

Conexiunea în fractal se înscrie în curentul „Paradigm Shift” – schimbarea paradigmei în care funcționează actualmente omenirea.

Dintre legile enumerate în prima parte a volumului, 59 la număr, grupate în trei capitole – legile complexe ale Universului, legile funcționării și legile ansamblului de Universuri – menționez succint câteva: legea tranziției („Evoluția are loc prin transformare”), legea instabilității și a echilibrului (În Univers există un echilibru, care este gestionat matematic”), legea noncompetiției („Un spirit evoluat va recunoaște meritele altui spirit”), legea probabilităților și a posibilităților („Probabilitățile și posibilitățile sunt mecanisme prin care se extinde Creația”), legea înfrățirii în fractalul Totul în Tot („Spiritele coexistă într-o vastă rețea de tip fractal”). În permanență se insistă asupra modalităților prin care să fie revizuită relația pământenilor cu entitățile din alte dimensiuni.

Din partea a doua a cărții, Proiectul Univers, aflăm lucruri interesante despre geneza și proiectarea lui: Universul actual este integrat într-un proiect mai sofisticat, de mare anvergură – un ansamblu de universuri,  care au mai multe centre în jurul cărora sunt construite universuri distincte ce-și desfășoară activitatea independent unul de altul. Fiecare Univers este compus din proporții diferite de liber arbitru, haos și dezvoltare tehnologică. Această a doua parte este ceva mai tehnică și se adresează mai ales pasionaților, care au deja lecturi în domeniul astronomiei, fizicii cuantice, modelelor prin care se extinde Creația.

Cartea Conexiunea în fractal este densă, conține foarte multe informații noi, scheme, ilustrații. Prezintă o perspectivă inedită asupra părții nevăzute a Universului. O recomand cititorilor dornici de a afla câteva din tainele acestui fascinant sistem, al cărui unic scop și a cărui constantă direcție este EVOLUȚIA.

Mai multe amănunte puteți citi și în interviul „Schimbarea de paradigmă are loc acum”

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE www.edituradarclee.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: CONEXIUNEA ÎN FRACTAL. LEGILE ȘI PRINCIPIILE
Autor: Amratra
,
Emil Străinu
An apariție : 2022
Editura: DARCLÉE
Nr. Pagini: 180
Limba: Română
Gen Literar: Psihologie, Pedagogie
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 2145

Alte recenzii de la Amratra:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Booknation.ro este redactor Booknation.ro de 3082 zile și a scris până acum 594 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Booknation.ro aici. Booknation.ro are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Din dragoste pentru cărți, ne-am apucat de scris și s-a născut Booknation.ro 🙂
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments