Recenzie ”Proiectul OM: o conexiune stelară” de Amratra

de | mart. 17, 2020 | Recenzii cărți

Te-ai întrebat uneori de unde a pornit evoluția Pământului?

Cine a contribuit la evoluția continuă a omenirii?

Zilele trecute am descoperit cartea „Proiectul OM: o conexiune stelară” o carte fascinantă despre tot ce înseamnă istoria omenirii.

Am mai citit cărți despre această tema, dar nici una nu mi-a explicat pe limba mea, toate erau complicate și cu un scris greoi. 

Amratra m-a ajutat să înțeleg pas cu pas cum a apărut această Planetă, cum Pământul a fost un proiect înainte de orice.

”Viața pe Pământ este un dar de care ai parte aflându-te acum, aici. În contextul universal, Pământul este una dintre planetele pe care a fost sădită o civilizație în curs de evoluție. Află ce presupune să fii om și menirea ta în context universal.”

Trăind deja pe acest Pământ este atât de dificil să realizăm complexitatea lui, prin mesajele de la entitățile inteligente superioare, Amratra a reușit să deslușească misterele acestui proiect.

”Diversitatea a fost ideea de bază de la care s-a pornit iniţial, aceasta urmând a fi reprezentată prin folosirea paletei coloristice şi a diverselor forme transcendente, fiecare având rolul său. S-a hotărât crearea unei lumi materiale, compusă dintr-o varietate de atomi care să se poată structura în timp, căpătând multitudini de forme.”

Capitolul meu preferat a fost „Orgoliul, lăcomia şi neîndestularea”, un capitol care a trezit în mine întrebări și sentimente pe care nu le-am mai întâlnit.

Cartea are acest dar, de a trezi în tine o conștientizare dincolo de limite, dincolo de barierele pe care deja ți le-ai impus.

”Energia şi poluarea” sau ”Evoluţia sau stagnarea” sunt teme detaliate de către Amratra.

Teme cu adevărat revelatorii care merită descoperite și apreciate.

Este atât de greu să descriu în cuvinte tot ce am descoperit în cartea „Proiectul OM: o conexiune stelară”, dar îmi doresc din suflet să o descoperi și tu, să-ți lași sufletul și mintea deschisă pentru a înțelege real ce se întâmplă în jurul tău. 

Titlu: Proiectul OM: O Conexiune Stelară
Autor: Amratra
An apariție : 2019
Editura: PRESTIGE
Nr. Pagini: 272
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 701

Alte recenzii de la Amratra :

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave
Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave

Pe insula din nord-estul Norvegiei vine o furtună puternică și tot mersul firesc al lucrurilor se prăbușește. După ce patruzeci de bărbați dispar pentru totdeauna în apele nemiloase ale mării, Vardø devine o așezare a “amazoanelor”. Abia când se strâng toate în...

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate a fost redactor Booknation.ro și a scris 799 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments