Recenzie ”Proiectul OM: o conexiune stelară” de Amratra

de | mart. 17, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE edituraprestige.ro

Te-ai întrebat uneori de unde a pornit evoluția Pământului?

Cine a contribuit la evoluția continuă a omenirii?

Zilele trecute am descoperit cartea „Proiectul OM: o conexiune stelară” o carte fascinantă despre tot ce înseamnă istoria omenirii.

Am mai citit cărți despre această tema, dar nici una nu mi-a explicat pe limba mea, toate erau complicate și cu un scris greoi. 

Amratra m-a ajutat să înțeleg pas cu pas cum a apărut această Planetă, cum Pământul a fost un proiect înainte de orice.

”Viața pe Pământ este un dar de care ai parte aflându-te acum, aici. În contextul universal, Pământul este una dintre planetele pe care a fost sădită o civilizație în curs de evoluție. Află ce presupune să fii om și menirea ta în context universal.”

Trăind deja pe acest Pământ este atât de dificil să realizăm complexitatea lui, prin mesajele de la entitățile inteligente superioare, Amratra a reușit să deslușească misterele acestui proiect.

”Diversitatea a fost ideea de bază de la care s-a pornit iniţial, aceasta urmând a fi reprezentată prin folosirea paletei coloristice şi a diverselor forme transcendente, fiecare având rolul său. S-a hotărât crearea unei lumi materiale, compusă dintr-o varietate de atomi care să se poată structura în timp, căpătând multitudini de forme.”

Capitolul meu preferat a fost „Orgoliul, lăcomia şi neîndestularea”, un capitol care a trezit în mine întrebări și sentimente pe care nu le-am mai întâlnit.

Cartea are acest dar, de a trezi în tine o conștientizare dincolo de limite, dincolo de barierele pe care deja ți le-ai impus.

”Energia şi poluarea” sau ”Evoluţia sau stagnarea” sunt teme detaliate de către Amratra.

Teme cu adevărat revelatorii care merită descoperite și apreciate.

Este atât de greu să descriu în cuvinte tot ce am descoperit în cartea „Proiectul OM: o conexiune stelară”, dar îmi doresc din suflet să o descoperi și tu, să-ți lași sufletul și mintea deschisă pentru a înțelege real ce se întâmplă în jurul tău. 

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE edituraprestige.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: PROIECTUL OM: O CONEXIUNE STELARĂ
Autor: Amratra
An apariție : 2019
Editura: PRESTIGE
Nr. Pagini: 272
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 276

Alte recenzii de la Amratra :

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 2209 zile și a scris până acum 801 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments