adevaruri, amanti, sex si palarii

Dacă sunteți din Arad sau dacă vă aflați în trecere pe acolo în acest weekend vă propunem să vă petreceți seara de sâmbătă (4 aprilie a.c.) într-un mod cu totul special! Începând cu ora 18 restaurantul Bucegi va fi luat cu asalt de câțiva scriitori din noul val care își vor prezenta creațiile în fața publicului!

Despre cine este vorba? Păi, Corina Ozon (care a fost prima persoană intervievată aici, pe GoodRead.ro), inegalabila Lorena Lupu, arădeanca Otilia Țigănaș și Tristan Mihuța (trebuia să fie și un domn, nu? adică un fel de D’Artagnan printre cele trei muschetărițe). Și dacă tot nu v-am convins, vă mai spun atât: seara va fi una incendiară! Cei patru scriitori o să vă surprindă plăcut cu cărțile lor lipsite de prejudecăți… pentru că, deși din generații diferite, acești scriitori au un lucru în comun: dărâmă tabu-uri prin ceea ce scriu!

În plus, Lorena Lupu vine și cu one woman show-ul “Povești din Miserupia”! Și-apoi… o surpriză pregătită de Diana Purcarin.

Și, pentru că e sâmbătă seară – încheierea va fi una muzicală!

Deci… dacă vă aflați prin Arad pe 4 aprilie, lăsați prejudecățile acasă și poftiți la un eveniment despre adevăruri, amanți, sex și pălării! Mai multe detalii veți găsi pe blogul Otiliei Țigănaș (de unde am “furat” și această imagine!).

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!