Booknation.ro Promovează Scriitorii Debutanţi

scriitordebutantgoodread

Ştiu din proprie experienţă cât de greu este să scrii o carte: câtă muncă,  câte nopţi nedormite, câte speranţe…  discuţii interminabile cu editurile… promovare. Tocmai de aceea, eu şi colegii mei din echipa Booknation.ro ne-am hotărât să venim în ajutorul scriitorilor debutanţi.

Ai scris o carte şi nu ştii care e procedeul pentru a o publica? Am scris pentru tine o serie de articole care te vor ajuta în acest sens. Pentru început poți citi despre etapele publicării unei cărți – iar dacă ai întrebări, ne poți scrie oricând și te ajutăm cu drag 🙂

Ai publicat o carte dar nu ştii cum să o promovezi? Noi, te putem ajuta: ne poți contacta pentru a discuta despre un eventual interviu, dar în același timp îți recomandăm să arunci un ochi peste serviciile de promovare pentru autori pe care le-am pornit de curând.

Suntem de părere că scrisul şi cititul trebuiesc încurajate! Numai prin aceste două acţiuni lumea noastră poate deveni mai frumoasă!

Cine suntem noi? O “turmă” de dependenţi de cărţi dornici să descopere (şi să șlefuiască) noi capodopere! La fel ca tine, punem pasiune în tot ceea ce facem şi preţuim scriitura de calitate – aşa că poţi fi sigur că vom face o echipă bună!

Deci nu mai aştepta! Intră în contact cu noi, vorbeşte-ne despre tine, despre cartea ta şi lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul. La final, tu vei fi mulţumit iar noi vom fi încântaţi că am contribuit la succesul tău!

Contactează-ne acum! Abia așteptăm să facem cunoștință 🙂

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.