Editura ALL şi Clubul Scriitoarelor organizează în 22 octombrie, de la ora 19, la Cărtureşti Verona ( Ceainărie), evenimentul de prezentare al celui mai recent roman scris de Cecelia Ahern, Anul în care te-am întâlnit. Autoarea este cunoscută în principal datorită succesului răsunător pe care l-a dobândit romanul său P.S. Te iubesc, ecranizat în 2007, cu Hilary Swank şi Gerar Butler în rolurile principale.

La evenimentul din 22 octombrie, Camelia Cavadia (carticusuflet.ro), Virginia Costeschi (bookmag.eu) și psihologa Gigi Ghinea vor face cunoștință celor prezenţi cu Jasmine și Matt, personajele romanului Anul în care te-am întâlnit.

Bestsellerul Anul în care te-am întâlnit sparge prejudecăţile care spun că prietenia dintre un bărbat şi o femeie nu este posibilă. Jasmine și Matt se află la răscruce de drumuri în viață. Dacă v-ați aștepta să trăiască împreună fericiți până la adânci bătrâneți, aceasta nu este specialitatea lor! În schimb, în nopțile cu lună și în zilele cu parfum de suburbie, o prietenie neașteptată se leagă între cei doi vecini”, scriu organizatorii evenimentului.

„Indiscutabil, una dintre cele mai bune cărți ale Ceceliei Ahern, o poveste caldă despre lucrurile pe care le putem învăța de la ceilalți dacă renunțăm la prejudecăți”, scrie Irish Independent, potrivit comunicatului de presă transmit de ALL.

„Cel mai nou roman al Ceceliei Ahern publicat de Editura ALL te absoarbe cu totul în paginile lui, te pune serios pe gânduri și îți dăruiește o porție zdravănă de poftă de viață. Anul în care te-am întâlnit a câștigat Irish Book Award for Most Popular Fiction și se bucură deja de statutul de bestseller internațional”, mai notează editura.

>> Citește recenzia cărții Anul în care te-am întâlnit de Cecilia Ahern

Afis Cecelia Carturesti 2015

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!