Booknation: Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască, ne poți spune câteva lucruri despre tine?
Cateva lucruri despre mine… sigur. Sunt o fiinta umana dar tare mi-ar fi placut sa fiu zana…Glumesc…Doar partial pentru ca niste puteri supranaturale chiar nu mi-ar fi displacut.

Imi place sa petrec timp in natura (daca nu sunt multi tantari in jur), sa citesc, sa pictez (sau mai mult sa amestec culori) si in unele ierni sa patinez.

Dar cel mai mult imi place sa visez si sa imi imaginez… Imi imaginez aventuri, intamplari si lumi unde orice se poate intampla. Si dupa ce petreci putin timp intr-o lume unde se intampla lucruri minunate, viata reala cu feluritele ei constrangeri si parti mai putin fericite devine mult mai suportabila. (asa mi se pare mie cel putin)

B.N.: Ce ne poți spune despre cartea / ultima carte pe care ai scris-o?
Zile Stranii este o carte in care realul se imbina cu imaginarul. Personajele traiesc intamplari care nu pot fi explicate rational, iar granita dintre lumi nu e usor de sesizat.

B.N.: Ce sfaturi ai da unui autor la început de drum?
Cred ca singurul sfat pe care il pot da este: daca simti nevoia sa scrii, scrie…

B.N.: Ce părere ai despre “book tours” și ți-ar plăcea ca acest concept să fie mai prezent pe piața de carte din România?
Cred ca este o modalitate buna de a face cunoscuta o carte si un autor si da, mi-ar placea ca acest concept sa fie mai prezent in Romania.

B.N.: Ești implicat în procesul de editare a cărții?
Da, sunt implicata in procesul de editare.

B.N.: Cu ce alt gen literar ai vrea să cochetezi?
Am scris poezii, un mini roman si aceasta carte de povestiri. Asa ca mai departe mi-ar placea sa scriu si povesti pentru copii…

B.N.: Citești toate recenziile pe care le primești, indiferent dacă sunt bune sau rele?
Sigur, cred ca e normal sa existe pareri si reactii variate.

B.N.: Consideri că un autor trebuie să fie un exemplu pentru cititorii săi?
Nu, nu cred ca autorul trebuie sa fie un exemplu. Autorul are modul lui propriu de a intelege lumea si de a exprima ceea ce crede si simte… Cititorul la randul lui poate sa fie sau nu de acord cu ideile pe care le citeste…

B.N.: Ai anumite superstiții atunci când lucrezi la o carte?
Nu, nu am superstitii.

B.N.: Știm din statistici că românii citesc puțin. Cine și cum ar putea schimba asta?
Nu stiu ce sa spun… Poate mai multe activitati de promovare a lecturii si beneficiilor ei organizate de librarii… Poate asta ar fi de ajutor (?)

B.N.: Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?
Cartile mele pot fi cumparate de pe site-ul Smart publishing si Libris, dar si pe site-ul librariaonline.ro

B.N.: Câteva cuvinte de final pentru cititorii Booknation.ro?
Sper sa va placa sa petreceti un pic de timp in lumea „altfel” din paginile cartii mele iar in lumea reala sa aveti parte de cat mai multe intamplari frumoase.