Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

Î: Ne-ar face o mare plăcere să descoperim cine este autoarea Adriana Marston.

R: Mulțumesc pentru invitație. M-am născut în inima Transilvaniei, sunt profesor și trainer, iar din anul 2007 locuiesc în Statele Unite de unde revin cu drag în România în fiecare an. Iubesc natura și călătoriile, și sunt o fire optimistă. Prefer să nu divulg mai multe despre mine și să las cititorii să-mi descopere povestea citind “Promisiunea”.

Î: Cum a fost să scrii și să publici o carte despre propriile memorii?

R: “ Promisiunea”, inițial publicată sub numele de “I Promise”, este prima mea carte, iar scrierea ei a fost o experiență unică în primul rând datorită faptului că am început să o scriu fără să ezit și fără să-mi planific cu ani de zile înainte că într-o zi voi scrie o carte. Am avut însă câteva întâmplări fascinante premergătoare scrierii cărții care m-au determinat să pun totul pe hârtie și am știut fără îndoială că acela a fost momentul perfect pentru a-mi scrie memoriile. A fost ca și cum acele evenimente au umplut paharul și acum trebuia împărtășit și cu alții. Scrierea cărții a fost foarte emoționantă pentru mine, pentru că scriind o carte despre propria mea viață, am retrăit toate evenimentele descrise și m-am retranspus mental în fiecare situație. Am pus mult suflet în ea și am scris-o cu sinceritate și emoție, care nu trec neobservate de cititorii mei.

Î: Cui îi este destinată cartea ta?

R: Cartea se adresează tuturor celor care se află într-un moment de deznădejde și încearcă să-și recapete speranța, celor care se află într-un impas și se întreabă ce alegere să facă, dar și celor care au nevoie de încredere și optimism. Dacă nu vezi o ieșire din situația în care te afli sau dacă dorința ta pare imposibilă, “Promisiunea “ este pentru tine !

Î: Ce reacție au avut cititorii la cartea ta?

R: A fost surprinzător de bine primită deoarece este o carte în care fiecare se regăsește într-un fel sau altul. Mulți au considerat că a fost exact ceea ce aveau nevoie pentru a “prinde viață“ și a deveni mai optimiști în situația cu care se confruntă. Unii o consideră o carte plină de lumină, alții o descriu ca și o carte-ghid, iar majoritatea sunt de părere că îți dă putere și-ți întărește încrederea în tine și în divinitate.

Î: De ce ai ales să scrii o carte despre credință și tenacitate?

R: Am ales să scriu această carte cu scopul de a da speranță oamenilor, am vrut să îi încurajez să nu renunțe, și să înțeleagă citind povestea mea că totul este posibil atunci când crezi cu adevărat.

Î: Cum ai descrie printr-un cuvânt cartea ta și de ce?

R: Inspirațională, pentru că este o carte care te încurajează și îți ridică moralul, care te face să ai putere să mergi mai departe cu speranța în mai bine.

Î: Ce vrei să educi în cititori prin scrierile tale?

R: Mesajul pe care vreau să-l transmit tuturor cititorilor e că nimic nu este o coincidență și tot ceea ceea ce ni se întâmplă, este spre binele nostru.

Î: Lucrezi la o carte nouă în prezent?

R: Momentan nu. Am scris două cărți într-un singur an si acum iau o pauză.Inițial am scris cartea “I Promise” care a fost publicată în Statele Unite în vara 2020 și s-a bucurat de succes în rândul cititorilor din SUA. Ulterior am scris “Promisiunea“ publicată în România în luna mai 2021. Este aceeași carte, dar tradusă de mine în limba romană. În esență , am rescris-o anul acesta și am făcut-o cu mare drag și multă dedicație. Am ținut neapărat ca mesajul cărții să ajungă și la inimile românilor de pretutindeni.

Î: Unde îți pot urmări cititori noștri activitatea?

R: Mă găsiți pe website-ul meu www.adrianamarston.com pe instagram.com, si twitter.com. Cartea o găsiți pe www.mybestseller.ro, pe www.amazon.com si pe diverse alte site-uri.

Pentru că am învățat multe lucruri despre publicarea unei cărți, am organizat toate cunoștințele acumulate și drumul pe care l-am parcurs în scopul publicării, într-un curs complet de publicare a unei cărți. Am făcut asta pentru că am vrut să ajut și pe alții interesați să publice o carte și le arăt pas cu pas cum să publice cărți atât în România cât și pe site-urile și în librăriile internaționale. Pentru cei interesați, cursul este disponibil online pe udemy.com si pe www.adrianamarston.com

Î: Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation?

R: Să nu renunțe la visele lor, să aibe încredere în ei înșiși și să știe că în viață totul este posibil atunci când credem cu adevărat. Mulțumesc mult colaboratorilor de la BookNation!

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022