Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

Î: Ne-ar face o mare plăcere să descoperim cine este autoarea Camelia Lovin.

R: Numele meu este Lovin Camelia Maria. Sunt o Ființă normală cu un suflet ce poartă în el  Eternul Copil plin de bucuria de a trăi.

Ce mă caracterizează sunt empatia, sensibilitatea, iubirea și credința. 

Sunt o călătoare între Cer și Pământ, iubesc viața, Oamenii și întreaga Natură și las să curgă energia Universului prin mine, pentru a lumina din interior spre exterior.

Preparatele din plante și utilizarea lor fie internă sau externă, cât și masajul  fac parte din mine și din viața mea, ca experiență încă din copilărie, din familie, moștenite de la mama și bunica.

Scrisul și comunicarea subtilă cu energia Divină a întregii vieți le mostenesc în special de la mama.

În timp, prin experiența suferinței pierderii celor dragi, a tatălui și mamei, cât și a bunicilor, am devenit din ce în ce mai conștientă de puterea, frumusețea și sublimul ce există în mine, la fel ca în noi toți, moștenite din moși-strămoși.

Cred că sunt doar o simplă purtătoare de lumină, ce îmi deschid inima și aripile sufletului transmițând bucurie și iubire.

Arta scrisului, la fel ca și utilizarea plantelor și practicarea masajului, deschid pentru mine Portaluri Energetice spre lumi nebănuite în care mă regăsesc armonioasă prin Suflet, Minte și Trup.

Îi mulțumesc Divinității pentru darurile cu care m-a înzestrat: de a înțelege puțin din Alchimia Universului, putând transmite din inimă, ca printr-un canal, vibrația sublimului ce trece prin mine și se revarsă prin dăruire, înapoi în Univers.

Î: De unde a venit ideea de a scrie cartea ‘’ApiHerbal DACIA’’?

R: A scrie cartea ‘ApiHerbal Dacica ‘ a fost un sentiment intuitiv , o emoție, nu o idee planificată de la bun început. Am scris ceea ce trăiesc în mine, fără nici o sforțare sau un plan extraordinar gândit.

Declanșatorul a fost o vizită la Sarmizegetusa cu câțiva ani în urmă și un vis, din care m-am trezit într-o dimineață, având chemarea inexplicabilă de a scrie despre trecut și comoara inestimabilă lăsată drept moștenire de strămoșii poporului nostru și familia mea – arta vindecării și preîntâmpinării unor îmbolnăviri utilizând plante străvechi, miere, tehnici de masaj și alte noțiuni pentru o viață plină de armonie.

Atunci am început să caut și să citesc din ce în ce mai multe cărți despre plante și informații diverse complementare și corelate cu terapiile naturiste  practicate în familie, cursuri de masaj și terapii holistice, cât și despre arta comunicării  care să mă orienteze cum să scriu. 

Prima oară, energia subtilă m-a atras spre un curs de excepție ale minunatei Carmen Elisa, o Ființă  plină de lumină și iubire, astfel ajungând să  mă acreditez  pe partea de Baze ale  Presopuncturii, apoi pe Tehnici de Masaj Oriental. Așa am realizat că între masajul laic românesc cunoscut din familie și cel oriental există similitudini privind conceptele terapeutice de preîntâmpinare a unor dezechilibre majore ce cauzează îmbolnăviri în timp.

După aceea , am urmat cursurile de masaj facial ale Ioanei Dragomir, o altă Ființă luminoasă, înzestrată cu multă blândețe și iubire , care m-a ajutat să-mi redescopăr alte părți ale feminității  din interiorul meu, pe care nu le uitasem, însă le pusesem pe un plan secund.

Între timp, am urmat și cursurile, cât și practica Gendai Reiki împreună Maestrul Bogdan Levitchi.  Timp de peste 1 an am consolidat arta armonizării luminii Ființei mele, conexiunea energiilor subtile care trec prin mine și legătura lor cu întregul Univers, inclusiv cu toate Ființele care mă înconjoară. Am învățat să-mi reamintesc despre bucuria magică a luminii cu care suntem înzestrați și care este molipsitoare, dacă o manifestăm cu multă iubire și credință, calm și empatie. Mi-au revenit amintiri din experiențe și învățături din familie legate de părinți și bunici, pe care le ingropasem în subconștient, datorită traumei declanșate de dispariția lor din această viață. Invăntând să accept si să înțeleg dincolo de conceptul de ‘moarte’, mi-am dat frâu liber călătoriei luminii prin mine și s-a declanșat un miracol: mii de informații și amintiri mi-au revenit din subconștient, fiind o reală bază de date și informații pentru scrierea cărții’ ApiHerbal Dacica’.

Apoi  am descoperit-o pe Mirela Carmen Stancu, un scriitor non-fiction de succes pe Amazon  prin cartea ‘ Feng Shui for Writers’, apoi prin cursul său inegalabil ‘Cum să scrii o carte non-fiction de success în 3 luni’. Pot afirma clar, că am făcut cea mai bună alegere posibilă prin prisma energiilor vieții. După finalizarea Cursului Ediția 5 aveam deja conceput cuprinsul viitoarei cărți. Pot fi foarte sinceră că, nu credeam suficient în mine că pot scrie o carte atât de complexă, înainte de parcurgerea acestui curs minunat.

Mare parte din bibliografie o aveam, am mai căutat însă și alte informații, mi-am restructurat amintirile și experiența moștenită din familie, de la mama și bunica, apoi am scris continuu, aproape zi de zi, totul venind de la sine, fără prea multă greutate.

Î: Cum ai reușit să colectezi toate aceste ‘’date’’ despre care ai scris în cartea ta?

R: Datele din cartea ‘ ApiHerbal Dacica’ reprezintă un cuantum de informații din experiență proprie , practica  din familie , iar altele citite de-a lungul anilor, corelate armonios în spirala timpului de la vechile scrieri rămase
din Antichitate, cât și moștenirea prin tradiții și obiceiuri terapeutice din mama în fiica și tată în fiu ale poporului român, dar și rămasă în diverse scrieri, cât și cercetări, descoperiri, sfaturi și rețete practice de actualitate ale unor specialiști în fitoterapie și apiterapie, precum și detalii  cât mai diverse despre utilizarea plantelor pentru o sferă largă de afecțiuni, legate toate de informații din trecutul îndepărtat și concluzii științifice din prezent.

Prin urmare, toate aceste informații pot fi asimilate sintagmei ‘ toate-s vechi și nouă toate’. De aceea am propus în interiorul cărții băile cu plante în diverse amestecuri, îmbinate cu masaj-ca un adevărat SPA Dacic Contemporan, pentru a readuce în prim planul vieții moderne ideea de  ‘Reamintire a tradițiilor terapeutice laice românești’ moștenite de mii de ani, pentru echilibru și sănătate, preîntâmpinând îmbolnăvirile sau remediidu-le. Nu e păcat să uităm moștenirea cea mai de preț pentru sănătatea Sufletului, Minții și Corpului rămasă de milenii în folclor ? Aici aș vrea doar să subliniez despre o suită de cărți de aur intitulată ‘ Botanică Poporană Română ’ a lui Simion Florea  tipărită după manucrisele autorului de la Muzeul Casei Memoriale sub îndrumarea doamnei Aura Brădățan.

Merg pe premisa că actual nu se reinventează, ci doar se redescoperă adevăruri străvechi! Natura ne oferă aceleași leacuri excepționale pe care strămoșii noștri de mii de ani le cunoșteau, însă acum sunt  demonstrate acerb prin studii științifice  și cercetări. Teoria este foarte bună, însă practica și aplicabilitatea sunt cele mai importante privind ‘darurile Naturii’ și nu înlocuirea cu chimicale din laborator.

Și mă întreb cum e posibil ca strămoșii noștri, fără tehnologiile actuale, să fi știut atât de bine leacurile Naturii?…Pentru că s-au împrietenit cu Natura, au pus în practică ‘darurile Ei’ și au descoperit cum funcționează Alchimia Naturii.

Laicul românesc terapeutic este foarte viu, demostrat sau nu. Simțul practic moștenit a devenit precum mersul pe bicicletă, ca un echilibru al propriei vieți în lumea de la sat.

Oamenii cuplați la puterea Naturii o înțeleg și fără explicații științifice sofisticate, doar prin intuiția naturală dobândită din practicare continuă a unor remedii și experiența vieții, de cele mai multe ori dobândite din mediul în care au trăit. Însă, noi, oamenii actuali, uităm din ce în ce mai mult și nu reușim să ne hrănim și mângâiem, ‘integrativ’ vorbind, cu ‘darurile Naturii’.

Poate că abordarea practică a utilizării plantelor, prepararea de diverse combinații cu ele, aplicarea lor și utilizarea atât intern cât și extern, în cele mai simple moduri în genul unor Ritualuri constante în viața noastră, îmbinate cu tehnici de frectionare și masaj, va ajuta omenirea la preîntâmpinarea unor afecțiuni înainte de a se croniciza și, inerent, a apela din disperare, la produsele medicamentoase chimice.

Î: Ce reacție au avut cititorii la cartea ta?

R: Surpriza deosebită a fost că am primit multe felicitări și mesaje de mulțumire ale unora dintre cititori care au făcut diverse băi cu plante și masaj conform informațiilor din carte, îmbinate cu relaxare și meditație. Alții se pare că s-au inspirat și au utilizat micul ghid de Spa DACIC contemporan nu doar acasă, ci și în completarea altor tipuri de servicii și terapii, precum masaj, înfrumusețare și relaxare.

Cel mai drăguț mesaj primit, care mi-a umplut inima de fericire că am reușit să transmit energia mea, a fost din partea unei cititoare: ‘ Această carte cred că ar trebui să existe în casa fiecăruia dintre români.’

Vă las să descoperiți singuri, citind cartea ‘ApiHerbal DACICA’, magia poveștilor originilor noastre, plantelor străvechi și produselor apicole, a remediilor din ‘darurile Naturii’ cunoscute din ‘laicul familiei’, cât și din recomandările unor specialiști, rezumate cât mai simplu pentru toți prin:

  1.   O sugestie de plante ce ar trebui să existe în ‘Farmacia verde de acasă’ a fiecărei familii așa cum a utilizat și familia mea pentru diverse remedii;
  2.   Un MINI-ÎNDRUMAR cu PLANTE TERAPEUTICE pentru diverse părți ale corpului și afecțiuni ale acestora;
  3.   Un Breviar de acțiuni terapeutice ale unor plante;
  4.   Un Spa DACIC Contemporan cu plante în diverse amestecuri pentru băi ale corpului, cât și masaj.

 

Î: Ritualurile și practicile străvechi ar putea fi mai eficiente decât metodele contemporane?

R: ”Cel mai bun medic este natura” spunea Hipocrate și cred cu desăvârșire în acest lucru.

Tehnologia și descoperirile științifice de astăzi au apărut doar prin prisma capacității de înțelegere a minții curioase a Omului, de a pătrunde mai adânc în procesele și fenomenele care se petrec în Natură și în întregul Univers.

Omenirea nu inventează cu adevărat, ci caută să înțeleagă și să transpună necontenit, sub o altă formă, imitativă, tot ce este cuprins în Natură.

Medicamentele sunt realizare prin îmbinarea de substanțe chimice realizate în laborator sau extragerea unor compuși din plante, încercând să substituie Magia Laboratorului Naturii. Dar oare pot ele cu adevărat?

Cred că avem capacitate de autovindecare nelimitată, așa cum lumina Soarelui și a întregului Univers circulă prin noi și ne poate ajuta să re-setăm memoria celulară și să accesăm planurile Conștiinței Divine. Cum ne putem da stop unor manifestări ale gândurilor care ne fac rău nouă înșine. Cum ne putem trăi viața cu blândețe, bunătate, credință și iubire. Cum ne putem schimba starea de spirit alegând să ne întoarcem spre Natură și să ne supunem ei, cât și autosugestiona imaginându-ne sau amintindu-ne ceva frumos din viața noastră. Cum putem utiliza și consuma în ritualuri zilnice plantele și produse preparate din ele, cât și cele apicole, ca echilibrare a unor disconforturi fizice.Cum putem consuma cât mai multe fructe și legume care conțin apă structurată, vitamine și minerale. Cum putem selecta cuvintele scrise și rostite să fie cu un spectru de vibrație pozitivă sip line de iubire. Cum putem râde, dansa și îmbrățișa, cât și multe altele.

Stă în alegerea noastră să credem, da, să credem  că suntem perfect sănătoși, iubiți și plini de lumină Divină, ca să preîntâmpinăm stări acute de dezechilibre care ne pot îmbolnăvi.

Oare nu cumva e bine să ne deschidem inimile spre  întreaga Natură și plantele terapeutice ce conțin în ele informația unor diverse posibilități de echilibrare ce poartă ‘ amprenta luminii’, elemente ale Alchimiei Universului, așa cum se practicau cândva, cu mii de ani în urmă?  Simțind ceea ce știm practic de generații, îmbinând totul și cu informații moderne sau tehnologii, putem să ne realiniem esența individuală cu izvorului tămăduitor pentru Suflet, Minte și Corp.

Când ne îmbolnăvim, deja este etapa de dincolo de simple stări de disconfort fizic, mental-emoțional și sufletesc cărora nu le-am dat atenția cuvenită, fiind prea târziu uneori, iar frica de suferință și moarte ne aduce disperarea de a utiliza orice medicamente sau tratamente mai puțin naturale!

Minunile se întâmplă doar când nu ne pierdem legătura cu energia sursă plină de lumină care există în noi înșine, reprezentată de iubirea de sine și credința în Natură și Divin, fără a încerca să ne agățăm de ceva sau cineva din exterior prin diverse așteptări, care să ne dea doar o siguranță închipuită.

Geometria sacră a îmbinării elementelor bio-chimice din ‘darurile Naturii’ cu cele ale organismului uman  se crează doar prin schimbul de energie prin tot ceea ce facem, gândim, simțim, absorbim prin respirație, piele și ingerare,apoi eliminăm, rezultând în final acele formule de transpunere în forme geometrice matematice desenate 3D, ca rezultat al îmbinării în formule chimice, care se preschimbă necontenit. Noi putem să le studiem și să încercăm să le înțelegem dispunerea, însă factorul predominant care schimbă dispoziția formei este tot Lumina, pe care Omul nu o poate înțelege complet cu Mintea, ci doar prin simțurile subtile și nevăzute ale energiei sale, ca parte inclusă în Natura Pământului, în Calea Lactee și în întregul Univers, dar și din Divin.

Î: Cum a fost să publici o carte de genul acesta în plină pandemie?

R: În primul rând aș spune ce m-a determinat  să scriu o carte în plină pandemie.

Ca oricare dintre voi, am simțit o presiune maximă în ceea ce privește siguranța vieții mele și a familiei începând cu precădere din luna Martie 2020. Stresul la nivel emoțional a fost declanșat de frică. Și nu mă gândeam la mine în primul rând, ci la copil și toți membrii familiei de vârsta a treia sau peste. M-am ‘refugiat’ în mediul rural, la socrii mei acasă, împreună cu soțul și băiețelul meu.

A fost o perioada în care m-am expus totuși și stresat, fiind pe drumuri pentru aprovizionarea familiei cu strictul necesar de alimente sau medicamente, bunica mea aflându-se în orașul Galați, aflat la aprox 30 de kilometri de zona unde mă aflam și necesita atenție. Apoi și situația copilului cu școala on-line, în termenii ambigui excipienti ai perioadei pandemice. Am fost puternică și m-am descurcat, până sistemul meu imunitar a cedat. Am trăit apoi și trauma unei operații în plină pandemie, la un spital Covid. Toate s-au acumulat din cauza spectrului stresului maxim acumulat de interdicția de a ieși sau intra în București, ceea ce a dus la deplasarea noastră spre zona rurală, apoi stările emoționale ale celor din familie, cât și cele proprii de îngrijorare foarte mare. Au fost 2 luni extraordinar de încărcate.

După 15 Mai 2020, când am revenit acasă, am reflectat în liniștea mea asupra evenimentelor. Abia atunci, detașată de toate întâmplările și emoțiile celor din jur , am reușit să discern care ar fi următorul pas din viața mea ca să-mi readuc echilibrul sufletesc, mental și al corpului.

Am băut zilnic diverse combinații de ceaiuri, am făcut băi cu diverse plante și uleiuri și timp de 1 luna de zile intensiv, Angelica nelipsind din uz. Pe parcurs, practicând zilnic meditații și Reiki, auto-masaj îmbinat cu presopunctură și băile minunate terapeutice cu ceea ce știam din familie, apoi plimbări în Natură și Soare, mi-am revenit la o stare de echilibru sufletesc, mental și corporal.

Atunci am avut revelația unui vis, ulterior vizitei la Sarmisegetuza, de câțiva ani în urmă, prin care am resimțit că ar fi un pas minunat să scriu o carte pentru toți semenii mei, care probabil au trecut prin stări similare în pandemie, dar nu numai, ci chiar în viața lor, în general. Tot ceea ce știam din familie ca practici naturiste, tot ceea ce citisem ca informații de-a lungul timpului, cursurile și practicile ritualice zilnice pe care le aplicam, masajul terapeutic pe care îl practicam din pasiune cu multă iubire dăruită oamenilor, m-au propulsat în întâlnirea unui vis cu scopul de a împărtăși ceea ce simt în adâncul Ființei mele.

Așa am găsit și cursul Mirelei Carmen Stancu ‘Cum să scrii o carte non-fiction de succes în 3 luni’ pe care l-am urmat foarte pasionată și implicată cu toată inima, ca să dăruiesc ceva din interiorul meu, cu multă lumină și iubire, semenilor.

Pe 12 noiembrie am finalizat draftul inițial al cărții ‘ApiHerbal DACICA-ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi’ pe care l-am trimis foarte emoționată Editurii Quarto. Ce să zic, decât că luna Noiembrie este cea dedicată mamei mele, iar cartea reflectă un crâmpei din iubirea ei pentru mine. Îți mulțumesc Mamă, oriunde te-ai afla în lumina Divină!

Au urmat multe runde de completări, feed-back-uri, corectări și creație  până în luna Martie 2021, cu susținerea și profesionalismul membrilor echipei Editurii Quarto, aflați și ei la noi începuturi editoriale ca și mine. Apoi a urmat lansarea cărții în termeni pandemici, conform restricțiilor, doar on-line.

Cei care au apreciat subiectul cărții și suficient de comunicativi cu energiile subtile, au fost extraordinar de nerăbdători și au achiziționat-o, trimițând părerea lor minunată fie direct către Editura Quarto, fie către mine.

Dragi Cititori, doresc să vă mulțumesc enorm! Experiența mea este acum experiența voastră ca formă de energie! Vă doresc să vă bucurați Sufletul, Mintea și Corpul cu un adevărat Spa Dacic Contemporan de cât mai multe stele, pentru că meritați și sunteți frumoși, iubiți și luminoși!

Dragi Cititori, există un ciclu al anotimpurilor, la fel cum există și un ciclu al atragerii de energii, care vă pot fi utile în viață în mod sincron cu mișcarea Soarelui, Lunii și a planetelor din sistemul nostru, cât și a întregului Univers.

Iarna și primăvara vă veți gândi la vară, e normal! Așa veți atrage energiile aventurii, imaginației și iubirii solstitiare de regenerare direct în Natură, prin iarbă, pământ, aer și apă, Cer, Soare și Stele, pentru a vă lua cărți de beletristică dulce și suavă pe care să le citiți în sezonul cald.

 Vara și toamna vă veți reorienta simțurile, încet, încet, spre spectrul conservării energiei Solare căpătate și menținerii echilibrului în care, lumina Soarelui, devenind din ce în ce mai puțin accentuată înspre apropierea iernii, poate fi compensată prin alegerea unor cărți non-fiction pentru sezonul rece. Aceste cărți pot fi sursa perfectă  ce reflectă tabieturi ale vieții cu plante, miere, masaj, voioșie cu povești în ploaie sau ninsoare, focul cald al vetrei, sarea și pietrele din apă încălzită, plantele și uleiurile din baia magică aburindă, ceaiurile din plante și supele sau ciorbelede de rădăcinoase pline de sănătate, mirosul de cetină, citrice și frigul ce poate fi domolit prin dăruire, îmbrățișări calde și povești la gură sobei, cât și multe altele.

Î: Crezi că secretul unei vieți fericite și longevive constă în comuniunea om-natură?

R: Da, da, da!

Acum, ca fiintăcare trăiește în lumea noilor tehnologii și a științei evoluate, stau și mă întreb unde se va duce conștiința individuală a omului, cum se va transforma ea în actuala interfață a evoluției lumii? Nu cumva, într-un anume mod, mașinăriile ultrasofisticate și computerizate, bazele de stocare a informațiilor din’cloud’ și rețelele ‘neuronale cibernetice’ care învață automat vor înlocui ‘conștiința comună a umanității’?  Acum trăim oare, un fel de proces al dez-umanizării și stocării datelor din trecutul îndepărtat până în prezent pentru cercetare științifică și procesarea în sensul uitării tradițiilor și obiceiurilor moștenite? Efectul este cumva uitarea de origini sau uniformizarea conștiinței actuale comune a tuturor oamenilor, indiferent care sunt strămoșii noștri?                              

Nu știu ce să zic, însă partea miraculoasă a unora dintre simțurile umane subtile, cât  și memoria noastră, ca ființe în carne și oase pline de lumină, va fi oarecum înlocuită de sistemele cibernetice din mai vechile cărți SF pe care le citeam eu, noi, în adolescență, ca o prefigurare a viitorului care este din ce în ce mai prezent în era științifică de azi.

Sigur că, naivitatea eruditiei empirice a științei plantelor, divinatiei, astrologiei, matematicii, alchimiei, samanismului străvechi a ajuns în timp, prin pașii făcuți în cercetarea științifică, la punerea în aplicare și la constatarea unor modalități noi, evoluate privind tratamentele actuale: psihoterapie, farmacoterapie(alopată și homeopata), fitoterapie modernă, fizioterapie, bioelectromagnetism, electropunctură, reflexologie, masaj, presopunctura cu diverse apărături sofisticate, chimioterapie, radioterapie, magnetorezonanta, cât și altele.

Dar mă întreb, efectele constatate practic și empiric de strămoșii noștri privind utilizarea unor plante sau tratamente diverse s-a modificat oare foarte mult! Sau studiile științifice amănunțite, folosesc doar aducerii de dovezi și implementării practice ale altor metode mascate de prevenire și remediu în sănătate? Un fel de ‘aceeași Marie cu altă pălărie’, emancipată, științifică, colorată și mai frumoasă! Dar oare e mai eficace sau e doar o altă etapă în care totul devine ca și costuri pentru tratamente mult mai scump? Oare nu cumva, tot prin transmiterea informațiilor din generație în generație, vom reuși să păstrăm nealterate în noi anumite simțuri și secrete terapeutice, o serie de cunoștințe despre minte, corp și suflet care să întărească conștiința comună umană și să nu ne îndepărteze de origini? Oare nu cumva e bine să știm informațiile despre plante terapeutice și diverse remedii așa cum se practicau cândva imbinandu-le și cu informații moderne sau aparaturi ultratehnologizate, fără să pierdem esența izvorului tămăduitor?

Știința este foarte importantă, sunt de acord. Însă undeva, cândva, dacă nu vom mai păstra nimic din inima tradițiilor populare privind remediile naturiste pe care le putem pune în aplicare, vom ajunge să depindem de ‘sfaturi medicamentoase’ terapeutice, costisitoare în primul rând, apoi să ne facă să ne îndepărtăm singuri de natură, de care am putea beneficia practic și ușor oricare dintre noi. Câți dintre copiii voștri știu măcar 20-30 plante terapeutice din țară, ce remedii de bază au pentru organism, cum se pot utiliza și ce preparate foarte simple se pot face acasă din ele? Bunica și mama îmi spuneau că este foarte important ca în cămară de acasă, pentru ‘farmacia vieții’, să ai cel puțîn 25 de plante culese, uscate și preparate în diverse  ‘moduri băbeșți’, adică ca la țară, și să știi câteva tratamente pe care ti le poți face în cel mai simplu mod, singur, ca să poți supraviețui în orice circumstanță! Credeți că au dreptate?

Î: Lucrezi în prezent la continuare a cărții sau la o carte nouă?

R: Da, am mai multe idei de cărți cărora le-am definit deja cuprinsul.

M-am lăsat însă purtată de intuiția inimii în alegerea subiectului următor și am început să lucrez la o serie, cred , sub intitularea momentană, ‘ ‘Amprentele Luminii’. Subiectul nu vi-l destăinui, însă simt că mă voi duce și mai mult în direcția îmbinării cunoștințelor laice Românești cu cele Orientale, într-un mod aparte, care să rezoneze cu cei care caută asemenea informații din cărți sau cursuri despre bio-energo-terapii, practic, pentru ei înșiși sau chiar ca și terapeuți ce doresc  să le aplice acelora care simt această cale de reechilibrare potrivită pentru Suflet, Minte și Corp.

Î: Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea?

R: Cititorii pot intra pe site-ul camelialovin.com unde public diverse articole și ofer informații legate de BioEnergo Terapii diverse, cât și pe Facebook, unde mă pot găși sub numele Lovin Camelia Maria, apoi pe pagina BrainJoy Euphoria și grupurile ‘Ritualuri ApiHernal Dacica’ si ‘Bioenergo Terapii-Atelier online Gratuit’.
https://edituraquarto.ro/product/apiherbal-dacica/
https://camelialovin.com/
https://mirelacarmen.ro/
https://mirelacarmen.ro/minicurs/

Î: Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation?

R: Dragi Oameni Frumoși, sunteți parte  din Natură și Natura parte din voi, două sisteme care se cuprind și se armonizează prin sublimul Divin al Luminii.

Astăzi revenim încet, încet, spre lumina subtilului din noi și puterea nemărginită de auto-vindecare a Omului Întreg privit ca Suflet-Minte-Corp.

Totul este doar o mișcare vibrantă, nu în jos și nu în sus, nu înspre puncte cardinale, ci doar un melanj de zvarcoliri și pulsații care nasc o energie plină de lumina, în Roiuri de Stele. Așa sunt sufletele noastre, așa sunt cele ale strămoșilor noștri, așa se crează legăturile subtile dincolo de spațiu și timp, dintre Cer și Pământ , dintre Suflet, Minte și Corp, creaind împreună o sferă de energii indestructibile, inseparabile, încă neexplicate azi complet, științific, la nivelul profunzimii lor.

Vă dau un îndemn simplu: amintiți-vă cine sunteți și transmiteți ceea ce știți către noile generații!

Magia Naturii o simțiți și o manisfestati din voi prin gesturi simple zi de zi, poate fără să va dați seama: plimbându-ne prin Natură, preparând și bând un ceai, efectuând o baie caldă cu sare, uleiuri și plante sau un masaj cu diverse preparate din plante și multe altele. De aceea, am hotărât să vă fac această mică incursiune prin epopeea câtorva plante de leac  și  a mierii pornind din cele mai vechi timpuri până azi, apoi vechi ritualuri ale Zeițelor Traco-Geto-Dace, pe care le-am practicat și învățat din familie, cu trimiteri și inserții din diverse surse studiate, cât și idei proprii de îmbinare ale vechilor tehnici naturiste de băi cu plante , miere și săruri cu cele de masaj, într-un SPA ApiHerbal Dacica Contemporan, ce poate fi util oricărui urmaș ce trăiește pe aceste Pământuri Magice.

Dragi membri ai comunitatii BookNation, vă las să descoperiți singuri, citind cartea ‘ApiHerbal DACICA’, magia poveștilor originilor noastre, plantelor străvechi și produselor apicole, a remediilor din ‘darurile Naturii’ cunoscute din ‘laicul familiei’, cât și din recomandările unor specialiști, rezumate cât mai simplu pentru toți prin:

  1.   O sugestie de plante ce ar trebui să existe în ‘Farmacia verde de acasă’ a fiecărei familii asa cum a utilizat si familia mea pentru diverse remedii;
  2.   Un MINI-ÎNDRUMAR cu PLANTE TERAPEUTICE pentru diverse părți ale corpului și afecțiuni ale acestora;
  3.   Un Breviar de acțiuni terapeutice ale unor plante;
  4.   Un Spa DACIC Contemporan cu plante în diverse amestecuri pentru băi ale corpului, cât și masaj.

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Va îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

 

 

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023