Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

Booknation: Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască, ne poți spune câteva lucruri despre tine?
Mă numesc Denisa Bereski, sunt mamă de 3 copii și antreprenor. Acum aproape 8 ani am început să clădesc o carieră bazată pe meseria de manichiurist. După 3 ani am devenit trainer în domeniul Nails, iar acum 2 ani am devenit autor de cărți.

B.N.: Ce ne poți spune despre cartea / ultima carte pe care ai scris-o?
Cartea DE LA 0 LA 1 MILION am scris-o pentru a motiva femeile din comunitatea mea și nu numai, să îndrăznească să muncească și să-și clădească viitorul cu propriile mâini, fără a-și mai lăsa viitorul în grija statului, angajatorului, pensiei etc.

B.N.: Obișnuiești să scrii în fiecare zi sau ai zile în care îți acorzi timp și pentru alte activități?
Nu scriu zilnic. Am perioade în care scriu și perioade în care încă activez ca trainer în domeniul Nails.
Cartea DE LA 0 LA 1 MILION a fost scrisă în mare parte într-o „vacanță” în Bahamas, unde am plecat cu acest scop, să termin de scris cartea.

B.N.: Mulți autori prefera acum să își lanseze cărțile și în format electronic. Ce părere ai despre Kindle și e-books?
Este foarte tare să ai o bibliotecă plină de cărți pe telefon și să ai acces la ea oricând. Publicul nu mai este limitat doar la țara ta, costul de producție e practic 0, în concluzie, ai doar avantaje.

B.N.: Atunci când te documentezi pentru carte, o faci individual sau apelezi și la alte persoane care să te ajute și să îți împărtășească informații?
Doar prima mea carte este cu documentație, fiind una cu teme medicale. A doua carte este nișată și conține tehnici proprii de manichiură. Iar a treia este despre mine, cum am reușit, cum am gândit și cum am procedat în drumul meu spre milionul de euro.

B.N.: Ce autor este predominant în biblioteca ta?
Robert Kiyosaki

B.N.: Ce anume te împlinește ca autor?
Recenziile venite din partea cititorilor. În mai puțin de 2 săptămâni de când cartea este pe piață, am văzut deja familii schimbate, decizii luate și oameni determinați să își schimbe viața în urma citirii cărții. Împlinirea cea mai mare va fi când voi vedea printre ei, milionari.

B.N.: Ce părere ai despre veșnica dilemă: cartea sau filmul?
Cartea îți permite să-ți folosești propria imaginație, filmul îți pune scena pe tavă, după imaginația scenaristului. Mie îmi place să fiu propriul scenarist.

B.N.: Dedici cuiva cartea ta?
Da, fără să sune clișeic, soțului și copiilor mei. Suntem o echipă atât de unită încât soțul meu a renunțat la meseria lui ca să mă ajute în tot ceea ce ține de cariera mea, iar copiii mă împart cu munca și mă ajută de câte ori pot. Fiul meu de 9 ani a participat activ la corectarea acestei cărți, spre exemplu.

B.N.: Știm din statistici că românii citesc puțin. Cine și cum ar putea schimba asta?
Probabil chiar genul acesta de cărți care te ajută să înțelegi că traiul îl poți câștiga și ușor, să deschidă apetitul pentru citit, românilor.

B.N.: Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?
Pagina mea de Facebook și Instagram, Denisa Bereski, iar cartea se poate achiziționa de pe www.dela0la1milion.ro

B.N.: Câteva cuvinte de final pentru cititorii Booknation.ro?
Dacă alegeți să citiți cartea DE LA 0 LA 1 MILION, puteți fi chiar voi următorii milionari ai României!

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022