Recenzie „De la 0 la 1 milion de euro din arta mâinilor” de Denisa Bereski

de | nov. 5, 2022 | Afaceri și Economie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DE LA 0 LA 1 MILION DE EURO DIN ARTA MÂINILOR ARE REDUCERE PE:

O să încep această cronică de carte cu o remarcă foarte simplu: nu există profesii cu venituri puține, ci persoane care își găsesc mai mereu scuze. Evident, acest lucru nu anulează dificultățile economice, crizele, pandemiile și alte evenimente pe care în mod direct nu le putem influența. Mă refer exclusiv la situația în care persoana renunță să muncească din comoditate, din lene sau din existența altor venituri provenite de la persoane terțe. Este și aceasta o alegere asumată, pe care însă unii o folosesc doar pentru a explica pasivitatea proprie. Foarte puțini oameni au tăria de caracter să-și ia simplu viața în mâini și să facă ceva. S-ar putea să-mi remarcați în acest punct că nu toți sunt făcuți să fie antreprenori și veți avea dreptate, dar cine a zis că doar antreprenorii fac bani? Munca e acea clasică brățară de aur, doar că unii nu știu pe care încheietură să o pună.

Denisa Bereski pare să fie, ceea ce se numește, un câștigător prin viață. Este una dintre cele mai renumite specialiste în manichiură, autoare de cărți, femeie de afaceri, mamă și soție, roluri pe care le combină de minune și care sigur pot servi drept model pentru orice tânără care e la început de cale. Aceasta a fost senzația mea de-a lungul cărții sale „De la 0 la 1 milion de euro din arta mâinilor”. Haideți să ne înțelegem de la bun început, reticența unor cititori față de cărțile motivaționale trebuie să înceteze atunci când cartea vine la pachet cu soluții practice. Atenție! Nu cu soluții miraculoase, pentru că, ne amintim morala, Dumnezeu îți dă, dar în traistă nu îți pune.

Acest volum este despre educație financiară, creștere personală, atitudine, voință, caracter, energie, forță – este practic un amestec dintre femeie și antreprenor într-o miză de zile mari. Denisa ne oferă o perspectivă amplă a felului în care poți să faci o afacere cinstită, utilizând instrumentele pe care le avem la îndemână. Ca specialist în marketing, am apreciat stratagemele de promovare pe online pe care le-a utilizat și mi se pare fascinant cum o persoană din cu totul alt domeniu de activitate a reușit să aplice tehnici inovative, fără implicarea altor subiecți, și să obțină rezultate demne de invidiat.

Dacă îți place recenzia cărții DE LA 0 LA 1 MILION DE EURO DIN ARTA MÂINILOR, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Denisa Bereski

Dincolo de acest aspect, cartea a fost o lectură destul de activă, inedită, foarte sinceră (mai ales partea cu screen-urile conversațiilor cu diferite prietene pe care autoarea le ghidează). Uneori am simțit nevoile impulsive ale Denisei de a le arăta cititorilor că se poate și asta nu e rău, ci dimpotrivă mi se pare că poate deveni acel duș rece necesar tuturor pentru a face o schimbare.

În aceeași ordine de idei, mi-a plăcut deschiderea narativă și cursivă pe care și-a asumat-o autoarea, ceea ce transformă cartea într-un adevărat ghid antreprenorial, dar fără să plictisească cititorul neavizat, ci dimpotrivă să-l poarte încet pe potecile greu accesibile din spatele unei afaceri. Mă refer aici la confesiunile despre durere, despre eforturi și despre munca enormă de a părăsi paradigma unei educații defectuoase în favoarea unei atitudini proactive.

Mă întreb mereu cine e publicul țintă pentru acest tip de carte și răspunsul este mai mult decât simplu: este o carte pentru femei și bărbați care își caută inspirația pentru a mișca din loc niște lucruri ce bat pasul. Nu este despre nevoia de a face milioane, ci pentru a descoperi până unde ne sunt limitele, dacă acestea chiar există. O carte bună, tehnică, specializată care poate deveni un prim impas în vremuri de incertitudine.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DE LA 0 LA 1 MILION DE EURO DIN ARTA MÂINILOR CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: DE LA 0 LA 1 MILION DE EURO DIN ARTA MÂINILOR
Autor: Denisa Bereski
An apariție : 2022
Editura: MLNR
Nr. Pagini: 248
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 3315

Alte recenzii de la Denisa Bereski:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Corina Moisei este redactor Booknation.ro de 2345 zile și a scris până acum 114 articole. Se află pe poziția 9 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Corina Moisei aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments