Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

E.I. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să vă cunoască ce ne puteți spune despre dvs.?

E.H. Sunt Elena Hapău, mamă a doi copii extraordinari, soţie, autoare de cărţi pentru copii, editor și blogger. Sunt licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, absolventă a Universității Babes Bolyai.

E.I. De unde a pornit dorința de a scrie cărți pentru copii?

E.H. Scrisul a fost dintotdeauna marea mea pasiune. . Însă, ce mi-a lipsit a fost curajul de a pune pe foaie toate poveștile pe care i le spuneam înainte de culcare fetiței mele. Nici prin gând nu mi-ar fi trecut că Sara avea să vină cu ideea personajului principal și că îmi va da aripi pentru a le transmite copiilor mesajul cărţii, acela că merită să îţi urmezi visele.

E.I. Cum ați descrie cartea “În căutarea cadoului perfect”?

E.H. “În căutarea cadoului perfect este o poveste scrisă cu gândul la frumusețea relației părinte-copil, Albăstrel trăiește clipe de poveste, momente neașteptate și are parte de multe surprize! Toate acestea sunt surprinse de minunatele ilustrații realizate in acuarela!

E.I. Vă doriți să transmiteți un anumit mesaj prin această carte?

E.H. Mesajul transmis este acela ca iubirea contează mai mult decât orice altceva, iar familia, cercul nesfârșit de dragoste, înseamnă sprijin, putere și liniște.

E.I. Urmează o a doua parte sau o altă carte?

E.H.  „În căutarea cadoului perfect” este a doua carte din colecția „Fluturasul Fly”.
Lucrez cu drag la o nouă poveste, aventurile lui Albăstrel continua!

E.I. Cum îi ajută pe cei mici cărțile pe care le-ați scris?

E.H.  Aventurile fluturasului Fly îi învață pe cei mici să își urmeze visele, sunt lecții de încredere în sine, de perseverenţă şi curaj, ce aduc în prim-plan teme precum prietenia adevărată și familia iubitoare.

E.I. Este provocator să scrieți pentru cei mici?

E.H. Copiii sunt cel mai frumos public cititor. Sunt dornici de a descoperi lumea colorata a poveștilor, sa fie eroi și prințese, să învețe despre marile aventuri ce îi așteaptă, să se identifice cu personajele, sa se amuze și să trăiască emoția de la final.

E.I. Unde vă pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

E.H. Fluturasul Fly așteaptă să-l urmați în aventurile sale pe www.facebook.com/fluturasulfly și Instagram: fluturasulflyCartea „Fluturasul Fly și Floarea Dorintelor” se poate cumpăra de aici:
www.povestiledingeanta.ro

E.I. Câteva cuvinte pentru cititorii BookNation.ro?

E.H. Vă invit în lumea plină de candoare a copilăriei, să trăiți momente de fericire, tristețe, teamă și, în final, iubirea din îmbrățișarea mamei sub privirea protectoare a tatălui! 🦋