Î. Am vrea să te cunoaștem, ce ne poți spune în câteva cuvinte despre autoarea ”ELIANA CORINA IONITA”?

R. Sunt de profesie psiholog și hipnoterapeut. Studiez în permanență din diferitele domenii conexe, sunt o autodidactă, dar am venit la întrupare și cu un bagaj informațional din alte vieți multe și variate de pe această planetă, dar și de pe altele. Structura mea interioară are această chemare spre studiu și aprofundare, spre găsirea unor înțelesuri mai înalte și mai profunde despre lume și viață, despre menirea noastră pe această planetă și evenimentele în derulare, despre timpurile pe care le trăim și transformările planetare. Mă fascinează să găsesc conexiuni spirituale între diferitele discipline cunoscute și cele esoterice, dincolo de explicațiile oferite de diferitele sisteme de învățământ de pe Terra. Ființa umană a fost un mister pentru căutătorii de adevăr ai tuturor epocilor și avalanșa de informații la care avem acces în prezent este în măsură să ofere răspunsurile căutate pentru cei pregătiți să le primească și să le înțeleagă.

Î. Cum a început pentru tine călătoria cărții ”MESAGERII MAMEI PAMANT”?

R. Ar fi nostim dacă v-aș spune că nici prin gând nu mi-ar fi trecut că pot scrie o carte, dacă la un moment dat al existenței mele nu aș fi trecut printr-o cumpănă existențială care mi-a pus la îndoială credințele despre sensul autentic al iubirii și calitatea relației mele cu unii apropiați pe care îi credeam prieteni. Această carte a pornit practic de la un demers investigativ în hipnoza al unui furt, o pierdere de bani și o încheiere de relație, care m-a reîntors la mine, la adevăratele valori și la nevoia de a mă exprima într-un mod care s-a dovedit a fi de neoprit, pentru că mi-am redescoperit talentele scriitoricești din generală și s-a dovedit că am multe de spus într-o manieră personală despre natura umană, apelând la toată cunoașterea acumulată de-a lungul existenței mele  care s-a dovedit a fi fluență și înțelept închegată, având în vedere că am apelat la cunoștințe de psihologie, filosofie, religie, esoterism, fizică cuantică, genetică, hipnoza, NLP și multe altele. Dacă nu era acest eveniment nefericit de viață, probabil că nu mă înscriam pe această linie de destin care mi-a activat talanți cu care am venit la întrupare și țin de misiunea mea spirituală din această viață.

Î. Se spune că fiecare carte este o hrană pentru suflet, ”MESAGERII MAMEI PAMANT” se încadrează în aceste vorbe?

R. Fiecare carte este o lume, un univers, așa cum fiecare tablou este o proiecție a unui suflet care se exprimă într-un mod cât mai autentic cu putință. Fără îndoială că sunt cărți și cărți, pentru că suntem unici și avem nivelul nostru de conștientizare și de pătrundere a înțelesurilor vieții, însă fiecare carte este o călătorie spre sufletul unui om, o sămânță sau mai multe, aruncate spre a da rod mai devreme sau mai târziu. Dincolo de coperți se află răspunsuri subtile pentru cel care le atrage și nu întâmplător se ”lipește” și caută un anumit titlu care îl preocupă. Legea Atracției funcționează și își face treabă foarte bine, atunci când o carte te cheamă să o achiziționezi.

Î. Cum ai ajuns să descoperi calea spiritualității?

R. Calea spirituala se află în fiecare din noi. Toată existența noastră parcurge acest drum pe care îl numim viață, fără să știm că este o cale, mai mult sau mai puțin conștientă, spirituală. Când omul intră la un moment dat în acel impas, numit ”blocaj existențial”, depresie, sau cumpănă, cum ne mai place să îl numim adeseori, el este forțat de împrejurări, zguduit chiar dacă trebuie și este necesar, să se „trezească” și să conștientizeze că s-a îndepărtat foarte mult de la menirea sa, de la  planul de viață cu care a venit la întrupare. Sunt un săgetător, cu ascendent în capricorn, ambele arhetipuri sunt zodii expansive și cu veleități spirituale. De când mă știu am fost o ființă cu o lume interioară profundă și bogată din punct de vedere spiritual, înzestrată cu o curiozitate vie nativă și cu o preocupare constantă pentru descifrarea sensului vieții mele pe această planetă, iar uneori…când începi să cauți și refuzi să te dai bătut, ai șansă nesperată să primești răspunsurile așteptate. Este drept că și energiile care se revarsă în prezent pe Pământ susțin această trezire spirituală colectivă, astfel încât veți constata și voi că editurile au trecut deja de la cărțile de dezvoltare personala, la cele cu profil spiritual esoteric.

Î. Cum s-a schimbat viața ta de când ai ales acest drum de autocunoaștere?

R. În primul rând eu sunt cea care m-am schimbat. Sunt o variantă îmbunătățită cu fiecare zi a vieții mele, cu fiecare an ce trece, iar fotografiile actualizate de pe Facebook la anumite intervale de timp, mă duc cu gândul vrând nevrând la evenimente retrospective din viață mea, la tipare de gândire și experiențe personale care au avut diferite finalități în funcție de propriile mele alegeri de la un anumit moment, sau altul. Identific tipare, rezistente, aspecte asupra cărora mai am de lucrat, dar și înțelesul diferitelor provocări care mi-au adus o anumită înțelepciune și experiență de viață. Transformarea nu este finalizată, pentru că este un proces în desfășurare, însă nu pot să nu remarc că odată cu anii care au trecut, s-a schimbat și calitatea relațiilor mele personale și profesionale.

Î. ”MESAGERII MAMEI PAMANT” este o carte pentru oricine?

R. Mi-am dorit să scriu această carte ”MESAGERII MAMEI PĂMÂNT” într-un mod cât mai accesibil, demn de poveștile lui Creangă, deși unii termeni, sau corelațiile dintre diferitele domenii pot pune ușor în dificultate un cititor neantrenat în parcurgerea unor informații spiritual-esoterice, însă această carte și următoarea și-au propus să se adreseze tocmai publicului neexersat sau neantrenat spiritual, însă dornic de răspunsuri existențiale cu conotații personale și universale. Suntem spirite întrupate, avem aceeași menire spirituală la un nivel mai înalt, facem parte dintr-o familie extinsă de suflete și indiferent de natura provocărilor de viață, scopul tuturor ființelor întrupate este evoluția și depășirea dificultăților vieții prin ”trezirea în trup” a conștiinței spirituale.

Î. Crezi că ”MESAGERII MAMEI PAMANT” îi poate ajuta pe cei care încă sunt pierduți în căutarea sensului vieții?

R. Da! Pot afirma această cu toată determinarea, pentru că am fost acolo, am trăit și agonia și extazul, nimic din ceea ce este omenesc nu îmi este străin. În plus, am venit la pachet ca să zic așa cu capacitatea de a vindeca omul nu numai din punct de vedere fizic, căci am desfășurat activități și în sensul acesta, dar și prin intermediul cuvântului și a capacității de a mă face înțeleasă și de a face lumina, ducând cunoașterea în rândul semenilor mei la un alt nivel, în momentul interacțiunilor noastre ocazionale, sau permanente. De fapt, cine sunt  acești ”mesageri” despre care am auzit în literatură și în diferitele consemnări istorice, sau religioase? Ar trebui să pornim de la titlul cărții, care nu este ales întâmplător și începând de la acesta și până la simbolurile de pe copertă, totul are un mesaj, pentru cel care este dispus să îl primească și să afle mai multe citind  această carte.

Î. Știm că ai lansat și a doua carte, ce ne poți spune despre aceasta?

R. Este adevărat! A doua carte se numește ”GEEA SE ÎNALȚĂ. PĂMÂNTENI TREZIȚI-VĂ!” și este o continuare a primei cărți ” MESAGERII MAMEI PĂMÂNT”. La momentul dezlănțuirii mele literare, informația a venit în cascadă și totul a căpătat un aspect unic, însă volumul de informații și numărul paginilor m-a obligat să o împart în două. Mi-a fost foarte greu, a fost ca și cum a trebuit să îmi tai o mână și un picior, deoarece o vedeam că pe un întreg, însă am avut grija că indiferent care volum vă ajunge la cititor, să poată avea o cursivitate, o coerență și să îl ajute răspunzându-i la întrebările care ar fi putut să îl preocupe în mod special. Având în vedere natura informațiilor și domeniile variate din care am realizat sinteza oferind o viziune nouă și diferită, este imposibil ca oricare din cărțile citite, să nu ofere niște răspunsuri personalizate pentru fiecare căutător de sens și autocunoaștere. Cititorii cărții ”GEEA SE ÎNĂLȚĂ. PĂMÂNTENI TREZIȚI-VĂ! ” au ocazia să afle că Terra este o ființă vie, implicată   într-un proces cosmic, evolutiv și că un procent semnificativ de pământeni este conștient de aceste evenimente care au loc la scala universală, deoarece evenimentele prezise de mayași, consemnate în cărțile religioase și esoterice sunt în desfășurare prin voința Creatorului. Cei care vor avea ochi să vadă și urechi să audă, vor primi aceste informații, pentru că le căutau și trebuiau să ajungă la aceștia, pentru că…a sosit timpul!

Î. De unde  se poate cumpăra cartea ”MESAGERII MAMEI PAMANT”?

R. Cartea a fost distribuită depozitelor de carte și se găsește pe site-urile de profil ale librăriilor on-line, pe Emag, sau poate fi comandată direct de la autor pe adresa [email protected]. Eliana & PR Communication  S.R.L. poate onora și livra  prin curier aceste cărți, în baza numelui, adresei și a unui număr de telefon în cel mai scurt timp.

Î. Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation.ro?

R. Dragi cititori și cititoare continuați-vă dezvoltarea personală și spirituală. Neuroplasticitatea neuronală iubește provocările intelectuale. Alegeți-vă cărțile de suflet, care rezonează cu voi, mesagerii tăcuți din interiorul coperților magice care să vă inspire și să vă inobileze inimile. Cuvintele au vibrații înălțătoare, iar sufletul caută  notele muzicale printre rânduri cu mesaje pătrunzătoare și pline de înțelesuri. Îngerii vă vorbesc prin intermediari, care uneori sunt persoane, alteori mesaje de pe afișele publicitare, sau din filme,  dar cel mai adesea vi se adresează îndemnându-vă să lecturați o anumită carte, împrumutată de la un prieten sau de la bibliotecă, văzută într-o vitrină, pe tarabă, sau primită cadou. Nu există întâmplare și mulți dintre voi ați înțeles deja aceasta, deoarece ați trăit la viață voastră multe sincronicități, v-ați identificat cu anumite personaje și aveți anumite titluri de referință la care mintea voastră cuplează automat, când vă raportați la anumite experiențe personale de viață.