Recenzie ”Mesagerii Mamei Pământ” de Eliana Corina Ioniță

de | apr. 12, 2021 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA MESAGERII MAMEI PĂMÂNT PE emag.ro

Vă salut cu bucurie, dragilor!

Sunt fericită că natura începe să ne îmbrățișeze iar călduros și, în curând, vom citi în aer proaspăt. Până atunci, mai vin spre voi cu recomandări de volume care merită citite.

Săptămâna aceasta am descoperit o carte revelatoare. Autoarea Eliana Corina Ioniță ne deschide fereastra minții pentru a ne ajuta să ne conectăm cu noi înșine și să scăpăm de tot ceea ce ne fură energia.

“Sufletul își alege singur scenariul de viață înainte de întruparea, care conține aspecte asupra cărora își dorește să mai lucreze și acesta este motivul pentru care revine pe Pământ din nou și din nou.” (pag. 45)

Dorința de a-și folosi darurile interioare, pe care le-a primit înainte să vină în această călătorie, a fost scânteia care i-a întreținut curiozitatea spre a afla adevăruri prețioase. Din toate luminițele pe care le-a pătruns s-a născut Mesagerii Mamei Pământ, o carte pentru sufletele care vor să se cunoască mai bine.

După multă muncă de descoperire a Sinelui Eliana Corina Ioniță a ajuns la Lumină, a procesat toate conștientizarea și experiențele și a tras concluzii. Se vede o înflorire a ei pe parcursul paginilor, o inspirație pe care a accesat-o și i-a permis să o ghideze în scrierea cărții.

Autoarea ne propune o gamă variată de metode prin care putem să ne cunoaștem energiile vindecătoare pentru a scăpa de anumite dureri, suferințe.

“Trăim într-un spațiu al abundenței în care suntem co-creatori. Inteligența superioară din interiorul nostru ne permite să ne redescoperim și să ne activăm acest potențial, condiția de a lucra cu Ego-ul nostru.” (pag. 75)

Mi-a plăcut stilul scriitoarei de a reda informațiile prin cuvinte. Am simțit căldură, puritate, putere interioară.

O carte care are scopul să ne trezească, să ne învețe cum să ne accesăm resursele și să înflorim în această viață. Un ghid scris de către un suflet care a ajuns la claritate, lumină și armonie.

 “În momentul în care începem ședința de hipnoză regresivă, sufletul este cel care te duce la anumite momente din întrupările tale, pentru a te ajuta să înțelegi simptomele din viața aceasta în cazul anumitor boli, blocaje, frici și neputințe.” (pag. 175)

Cartea este împletită din mai multe părți care dezvoltă subiecte diferite, printre care: Dedicaţia de conectare cu copilul interior, Starea de Flux, Colivia aurita a propriei minţi sau Cunoaşte-te pe tine însuţi!    

Sunt încântată să descopăr o scriitoare care își face accesibile abilitățile și darurile interioare pentru a ajuta și alți oameni să se descopere și să se bucure de frumusețea lor.

Eliana Corina Ionita este de profesie psiholog și a absolvit un Master în domeniul Psihologiei Organizationale și Resurselor Umane. Fiind  interesată de cercetarile cu privire la influența  noilor tehnologii și a Social Media în procesul de recrutare și de evaluare a candidaților, a concretizat experiența în Proiectul Fluxymedia, care se ocupă de Personal Branding & Social Media. Este hipnoterapeut si practitioner în  modelul de lucru The Flow System conceput de Trainer-ul de excepție domnul  Bruno Medicina. În prezent, Eliana Corina Ioniță oferă Servicii de Consultanță în domeniul Branding-ului Personal, Servicii de Psihoterapie și Hipnoză.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA MESAGERII MAMEI PĂMÂNT PE emag.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Mesagerii Mamei Pământ
Autor: Eliana Corina Ionita
An apariție : 2020
Nr. Pagini: 227
Limba: Română
Gen Literar: Spiritualitate, ezoterism
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 223

Alte recenzii de la Eliana Corina Ionita:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este unul dintre liderii spirituali ai epocii noastre, care a insistat pe importanța momentului prezent. De regulă oamenii își lasă mintea să alerge printre amintiri, prin trecut sau să facă proiecții asupra viitorului și astfel ratează cel mai important...

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Fiecare carte scrisă de Colleen Hoover mi-a lăsat o impresie bună, indiferent de subiectul abordat. Dacă scrie o poveste de dragoste sau un thriller psihologic, știe să creeze ceva inedit, fără a fi clișeic. De data aceasta, autoarea a scris ceva cu totul diferit de...

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Conexiunea în fractal de Emil Străinu este o carte interesantă din domeniul parapsihologiei, dezvoltării personale și spirituale. Este oare nevoie pe piața de carte din România de o astfel de carte? Da, cu siguranță. Este nevoie ca omul să cunoască regulile și...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 2090 zile și a scris până acum 801 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments