Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

E.I. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască, ce ne poți spune despre tine?

T.B. Numele meu este Theona Balan sunt  trainer, autor, coach spiritual și speaker motivațional. 

Sunt pasionată de tot ce înseamnă dezvoltare personală, spirituală, fizică cuantică și descoperirea puterii noastre interioare. Toată activitatea mea se învârte în jurul acestor subiecte. Scriu, pentru mine, dar și pentru cei care au nevoie să reînceapă să creadă că pot trăi mai bine, mai frumos, mai împlinitor. Ofer ședințe de consiliere individuale, dar și de grup. Obișnuiam să organizez cursuri și tabere, dar bineînțeles, în ultima perioadă toate s-au mutat online.  Acum 11 ani am lansat prima mea carte: „Femeia de succes – Călătoria ta, de la prăpastie la fericire” urmată fiind de alte două: ”, “Esența Feminină” și ”Atrage ajutorul Divin”. 

 Acum lucrez la cea de-a patra carte și la un alt material surpriză pe care abia aștept să-l lansez.

E.I. De cât timp a apărut pasiunea de a scrie în viața dvs.?

T.B. Nu am plănuit să ajung aici, nici măcar nu credeam că am înclinație către scris, dar viața, prin obstacolele și lecțiile sale, ne aduce exact acolo unde ne e locul. Trebuie doar să fim deschiși și receptivi la semnele pe care ni le dă.

În cazul meu, am descoperit darul scrisului in urma cu 12 ani, impachetat in cel mai dureros si traumatizant moment din viața mea. 

La 21 de ani m-am îndrăgostit nebunește,  m-am lăsat dusă de val și m-am grăbit către altar crezând că el este cel cu care vreau să îmi petrec tot restul vieții. Am devenit mama unui băiețel, David, care este comoara mea cea mai de preț, iar apoi am trăit multe dezamăgiri într-un timp foarte de scurt, dezamagiri care s-au împletit cu toate neliniștile și fricile maternității.

În acele momente singura metoda pe care eu am găsit-o pentru a scoate la suprafață toate frământările și gândurile negre a fost să scriu. Scrisul a fost ca o terapie pentru mine și, ca să nu pierd ceea ce am scris, am urcat totul pe o platformă de blog gratuită fără să mă gândesc că cineva va avea să citească vreodată ceea ce scrisesem.

Dar, Universul e surprinzător și următoarea dată când am intrat am găsit zeci de mesaje de la femei care mă rugau să continui să scriu pentru că împreună ne va fi mai ușor.

Acela a fost primul moment în care m-am gândit că aș putea sa merg în această direcție. Apoi toate s-au aliniat și s-au legat frumos. Acum sunt convinsă că fiecare vine pe Pământ cu o misiune și că experiențele te poartă fără ca tu să îți dai seama, înspre această misiune.

Este important să ne lăsăm purtați de chemările inimii, de semnele care ne apar, de calea ce ni se arată dacă suntem deschiși. 

Nu cred că există doar o singură cale de a-ți împlini misiunea. Modalitatea pe care eu am găsit-o pentru a dărui celor din jurul meu din experiențele mele a fost aceasta, dar dacă ești creativ poți găsi 1001 de alte căi pentru că ceea ce ai de dăruit să ajungă acolo unde trebuie.

E.I. La ce categorie se încadrează cărțile pe care le-ai scris?

T.B. Cărțile au crescut odată cu mine și redau în paginile lor experiențele, lecțiile, conștientizarea pe care eu le-am avut de-a lungul anilor în drumul evolutiei mele și se încadrează la dezvoltare personala si spirituala aplicată (self help). 

E.I. Din ce a pornit inspirația pentru ”Atrage ajutorul Divin”?

T.B. În această carte te voi purta cu mine în locuri fermecate – Israel, Bali – locuri în care mi-am găsit inspirația, motivația, răspunsurile, pașii și instrumentele prin care am reușit să aduc ajutorul divin în viața mea. Cufiecare nouă experiență, în fiecare nouă persoană întâlnită, cu fiecare revelație avută, am făcut cunoștința cu noi părți din mine.

Faptul că am călătorit și cunoscut pământuri, culturi și oameni noi este pentru mine o mare binecuvântare. 

În fiecare loc nou descoperit în afara mea, am descoperit noi ținuturi în mine însămi. Cu ocazia descoperirii lumii, mi-am descoperit sinele.

Am scris această carte pe nerăsuflate, foarte aproape de momentul trăirii si conștientizării celor mai intense experiențe avute până în prezent.

Toate experiențele din carte s-au petrecut FIX la vârsta de 33 de ani, vârstă despre care, cumva, am anticipat că va fi o vârstă magică.

Însă, atunci când spui că ți-ai dori ceva magic, te aștepți doar la lucruri minunate fără să conștientizezi că toate acele lucruri minunate vin împachetate uneori în suferință, alteori în greutăți și pierderi.

Înainte de această perioadă, am avut multe momente în care m-am simțit complet secătuită, obosită, deprimată, confuză, epuizată, temătoare, fără inspirație și fără vlagă, de multe ori chiar fără rost, măcinată de griji și gânduri sau de frustrarea că nu sunt atât de bună pe cât credeam eu că ar trebui să fiu.

Au fost perioade în care m-am simțit iritată, cu nervii la pământ, neputincioasă, poate chiar incapabilă să merg până la capăt. Apoi am chemat ajutor. Am spus că sunt dispusă să las să mă doară, că sunt dispusă să simt arsura singurătății, tristețea dezamăgirii, greutatea fricii, că sunt dispusă să simt tot ceea ce este necesar ca să mă regăsesc.

Am avut încredere și am rămas deschisă. Astfel, viața mi-a dat acele experiențe care mi-au adus adevărate revelații, răspunsuri, soluții. Pe toate le-am pus în aceasta carte. 

E.I. Ce îți dorești să transmiți prin ”Atrage ajutorul Divin”?

T.B. Drumul descoperirii de sine este adeseori anevoios și știu asta foarte bine pentru ca am trecut pe acolo si probabil vor mai fi multe astfel de momente. Dar când intri în contact cu Divinitatea și realizezi că nu ești singur, totul devine mai ușor și mai plin de sens.

Cartea “Atrage ajutorul Divin” este scrisă tocmai pentru cei aflați în momente de răscruce, care vor să își găsească CALEA, dar și pentru cei care își doresc să găsească drumul spre cele mai profunde abisuri ale sufletului lor, pentru ca apoi să trăiască o viață mai plină de sens.

E.I. Care a fost reacția persoanelor care au citit până acum cartea?

T.B. Este o carte care te ajuta sa reiei legătura cu tine, cu divinul din tine și cei mai mulți cititori au avut conștientizări profunde. Este nevoie doar de un moment, de un cuvânt, de o idee pentru a se produce transformări. Uneori aceste transformări ajung pană la nivel de ADN. 

Mi se umple sufletul de drag și bucurie atunci când primesc mesaje de cititori în care-mi spun ca după lecturarea acestei cărți si-au schimbat total prioritățile, felul de a simți și a privi viața, și în mod miraculos și felul în care viața îi „tratează” pe ei. 

E.I. Urmează o altă carte sau un alt volum?

T.B. Da, cu siguranță. Sper sa apară al doilea volum chiar în acest an. În același timp lucrez la un curs practic online de materializare și manifestare a celor mai profunde dorințe. Bineînțeles și în acest curs  ne folosim tot de „ajutorul Divin”.

E.I. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

T.B. Mai multe detalii despre ce conține și cum va poate ajuta cartea „Atrage ajutorul Divin” găsiți aici.

Iar cu toate ale mele ma găsiți pe:  femeiadesucces.ro

 De asemenea cititorii îmi pot urmări activitatea pe facebook-ul meu personal https://www.facebook.com/balantheona/ sau/ si pe instagram https://www.instagram.com/theonabalan/

E.I. Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation.ro?

T.B. Tu ești cea mai importantă ființă din lume pentru că, la nivel de suflet, ești lumea însăși.

Dacă urmezi ghidarea divină, dacă înveți să-ți asculți chemarea sufletului punând în aplicare măcar o parte din ceea ce ai găsit în această carte, următorul tău gând, sentiment, sau acțiune poate să scoată la iveală adevărate comori: idei inovatoare, resurse nebănuite, revelații divine.

Și când asta se va întâmpla mi-aș dori mult sa îmi scrii și să îmi povestești experiența ta la adresa de email femeiadesucces@gmail.com. Mulțumesc!