Recenzie ”Atrage ajutorul divin” de Theona Bălan

by | Aug 25, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ATRAGE AJUTORUL DIVIN PE .femeiadesucces.ro

“Bună frumoasa mea și la mulți ani!” așa începea email-ul de pe 8 ianuarie 2019, primit de la Theona Bălan. O femeie minunată pe care o admir încă din momentul în care am descoperit articolele ei. O floare care împărtășește secretele petalelor ei cu alte mii de flori din comunitatea Femeia de Succes, care în acest moment al recenziei este urmărită de 28.892 mii de persoane. Mă bucur să fac parte din această comunitate în care Theona înmiresmează inimile noastre cu frumusețea sufletului ei.

Cartea Atrage ajutorul divin începe într-o atmosferă de relaxare pe tărâmuri cu energii luminoase: Bali și Israel, două destinații vizitate de autoare. Ea ne împărtășește experiența de moment și urmările pe care călătoriile le-au avut asupra stilului ei de viață. Discuțiile cu mama și cu bunica ei sunt memorabile și merită citite de două ori, lent și profund.

“Dragii mamei, voi, tinerii din ziua de astăzi, sunteți preocupați doar de propriile dorințe. Iar dragostea devine, astfel, un fel de accesoriu, care servește fericirii proprii.” (pag. 47)

A doua parte a cărții mi s-a părut mai intensă, mai practică, bogată în rețete pentru armonia sufletului nostru. Sunt dezvăluite cunoștințe despre mantre pe care le putem folosi pentru a ne face bine, rituali de dimineață și de seară sau pașii de urmat spre vindecare și armonie. Informațiile despre semnificația culorilor și principiile pe care le putem aplica în diverse situații pe care le întâlnim în drumul nostru au fost părțile mele preferate.  Exerciții utile, tehnici practice de relaxare, metode de conectare la esența interioară și întrebări subtile care îți deschid ușile misterului propriu.

“…ai dreptul să alegi, dar ai și obligația să înștiințezi: – te vreau/nu te mai vreau ]n via’a mea – FĂRĂ să produci suferință, remușcări, drame sau chiar victime.” (pag. 107)

Theona se adresează de-a lungul cărții ca unei surori, fiecare pagină este scrisă cu inima, cu bucuria de a dărui. Se simte constant abundența interioară căruia îi deschide fereastra să strălucească peste noi. 

Nu este o carte pe care o citești și o pui pe un raft uitat în bibliotecă. Atrage ajutorul divin este o carte pe care e bine să o ai într-un loc vizibil, ca leac secret de vindecare pentru sufletul tău, în momentele în care simți că haosul ia locul armoniei.

Să citesc acest volum a fost ca un deliciu. Mi-am luat multe notițe, mi-am pus multe semne de-a lungul paginilor și când am închis cartea am avut o stare de putere interioară, dorința trăirii clipei prezente și aprecierea darurilor interioare. 

“IUBIREA TA este mai prețioasă și mai importantă decât îți dai seama și împreună, cu iubire, avem capacitatea extraordinară de a crea o nouă lume. Fii și tu unul din creatorii acestei noi lumi!” (pag. 208)

Dacă nu ai urmărit-o pe Theona până acum poți începe prin a te lăsa mângâiată de cuvintele acestei cărți, iar dacă deja o cunoști și ai savurat deja frânturi din bunătatea sufletului ei, acum te poți bucura de o carte intensă, scrisă din iubire pentru femei.

Mulțumesc, Theona, că ți-ai ascultat sufletul și ne ajuți prin expresivitatea ta naturală și autentică să prindem și noi curajul de a-i permite esenței interioară să înflorească în toate ariile vieții noastre.

Vă îmbrățișez și vă încurajez, în asentiment cu scriitoarea, să iubiți și să VĂ iubiți mult!

Pe data viitoare…

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ATRAGE AJUTORUL DIVIN PE .femeiadesucces.ro

Titlu: Atrage Ajutorul Divin
Autor: Theona Bălan
An apariție : 2020
Editura: -
Nr. Pagini: -
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 25.08.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Suflet de porțelan” de Andreea Lichi

Recenzie “Suflet de porțelan” de Andreea Lichi

„Suflet de porțelan” de Andreea Lichi este o carte pe care nu o vei putea citi fără ca ochii să nu-ți lăcrimeze. Este o carte ce reflectă realitatea dură a vieții, o realitate pe care Andreea a reușit să o cunoască la doar treisprezece ani. „Suflet de porțelan” este o...

Recenzie ”Unul dintre noi minte” de Karen M. McManus

Recenzie ”Unul dintre noi minte” de Karen M. McManus

Romanul lui Karen M. McManus, Unul dintre noi minte, te transportă ușor-ușor, chiar de la primele pagini, în filmele tipic americane, cu adolescenți forfotind pe culoarele aglomerate ale unui liceu. Într-un colț vezi grupa tocilarilor. Lângă dulapuri râde zgomotos...

Recenzie “Povestea fetiței pierdute” de Elena Ferrante

Recenzie “Povestea fetiței pierdute” de Elena Ferrante

"Povestea fetiței pierdute" reprezintă ultimul volum al tetralogiei napolitane scrisă de Elena Ferrante. Încă de la primele volume, cea mai mare curiozitate a mea a fost legată de misterioasa dispariție a Lilei și faptul că îmi imaginasem sute de scenarii legate chiar...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1351 zile și a scris până acum 686 articole. Se află pe poziția 1 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments