Recenzie M.A.R. – Minunile apar râzând de M. Popa, A. Topor și R. Lucan

by | Feb 12, 2015 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA M.A.R. - MINUNILE APAR RÂZÂND ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

01050_5Cum se apropie sfârşitul de săptămână şi mai ales o primă sărbătoare a dragostei, adevărat importată, Sfântul Valentin, mă tot gândeam ce carte să vă recomand spre a fi citită şi de ce nu dăruită persoanei dragi din viaţa voastră.

Cartea la care m-am oprit este una, la care da cu modestie o spun, am contribuit şi eu: M.A.R. – Minunile apar râzând.

Ea a apărut dintr-o joacă de cuvinte, cu sentimentele şi dorinţa noastră de a împărtăşi cu voi ceea ce suntem şi simţim.

Titlul este un acronim al numelor celor 3 autoare: Mihaela, Alina şi Roxana.

M.A.R.-ul este simbolul cunoaşterii, noi am spus chiar al autocunoaşterii.Vă invităm să “muşcaţi” din el.

01050_15

De ce minuni? De ce râzând? Pentru că minunile există şi ele apar mereu doar să fim noi atenţi.

Pentru că ne plac poveştile, pentru că ceea ce este frumos în viaţa noastră este o Minune şi pentru că Râsul este o binecuvântare a sufletului.

Poate vă întrebaţi cum au putut scrie trei femeie o carte împreună?! Foarte bine. Cartea a apărut prin alinierea planetelor care au vegheat asupra destinului nostru comun , ne-au adus împreună şi a făcut ca totul să curgă bine.

Cele 3 capitole mari grupate, spre a fi mai uşor de citit, sub prenumele noastre, au la rândul lor câteva subcapitole care vă pot servi ca şi repere. Puteţi să le citiţi separat, în orice clipă şi de câte ori doriţi.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Roxana Lucan, Natalia Alina Topor, Mihaela Livia Popa

M.A.R. este “darul” nostru pentru voi.

Fiecare poveste are la rândul ei o poveste în spate, o întămplare, o păţanie şi are şi un mesaj pe care sunt convinsă că îl veţi descoperi cu toţii şi veţi rezona cu el.

Pentru a vă deschide apetitul pentru citit am să vă spun doar câteva subtitluri: Balanţa sufletului, Vraciul din jungla urbană, Fiului meu.

Sunt convinsă că parcurgând cartea vă veţi descoperi puţin şi pe voi. De ce spun acest lucru? Pentru că ştiu cum a fost scrisă şi cum fărâme din sufletul nostru se află între coperţile sale.

Am avut şi un as în mânecă: musafirul M.A.R.-ului. Un prieten bun care ne-a validat ideea că ceea ce scriem noi este şi pe placul bărbaţilor.

Am avut şi nişte ochi care văd dincolo de suflet.

Vă las cu ei şi cu mesajul lor.

Lectură plăcută.

lansare mar carte

 

🔥 CARTEA M.A.R. - MINUNILE APAR RÂZÂND ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: M.a.r. - Minunile Apar Râzând
Autor: Roxana Lucan, Natalia Alina Topor, Mihaela Livia Popa
An apariție : 2014
Editura: NOUL SCRIB
Nr. Pagini: 92
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 12.02.2015
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Mihaela Popa este redactor Booknation.ro de 1979 zile și a scris până acum 4 articole. Se află pe poziția 92 din 143 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Popa aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments