Ştiu din proprie experienţă cât de greu este să scrii o carte: câtă muncă,  câte nopţi nedormite, câte speranţe…  discuţii interminabile cu editurile… promovare. Tocmai de aceea, eu şi colegii mei din echipa Booknation.ro ne-am hotărât să venim în ajutorul scriitorilor debutanţi.

Ai scris o carte şi nu ştii care e procedeul pentru a o publica? Am scris pentru tine o serie de articole care te vor ajuta în acest sens. Pentru început poți citi despre etapele publicării unei cărți – iar dacă ai întrebări, ne poți scrie oricând și te ajutăm cu drag 🙂

Ai publicat o carte dar nu ştii cum să o promovezi? Te ajutăm noi: înscrie-te acum pentru un interviu gratuit, iar apoi aruncă un ochi peste serviciile de promovare pentru autori care au contribuit la succesul a peste 170 de scriitori români din 2016 până în prezent.

Suntem de părere că scrisul şi cititul trebuiesc încurajate! Numai prin aceste două acţiuni lumea noastră poate deveni mai frumoasă!

Cine suntem noi? O „turmă” de dependenţi de cărţi dornici să descopere (şi să șlefuiască) noi capodopere! La fel ca tine, punem pasiune în tot ceea ce facem şi preţuim scriitura de calitate – aşa că poţi fi sigur că vom face o echipă bună!

Deci nu mai aştepta! Intră în contact cu noi, vorbeşte-ne despre tine, despre cartea ta şi lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul. La final, tu vei fi mulţumit iar noi vom fi încântaţi că am contribuit la succesul tău!

👉 Cere un interviu gratuit acum

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023