🔥 CARTEA PÂNĂ LA SFÂRȘITUL TIMPULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Raluca Alina Iorga ne propune în cartea sa, Până la sfârșitul timpului, o adevărată enigmă avându-l în prim-plan pe nimeni altul decât pe Vlad. Vlad Țepeș – cârmuitorul Țării Românești.

Trebuie să precizez încă de la început faptul că romanul de față este foarte bine documentat, dovadă în acest sens stând tocmai vasta bibliografie de la final. Însă, cu toate că discutăm despre evenimente istorice, care ar părea, cel puțin la prima vedere, destul de greu de digerat, autoarea le combină perfect cu elementele de ficțiune, de dragoste, de acțiune, de mister, realizând astfel o cursă contra cronometru pentru a descoperiri unui adevăr bine ascuns, ce își face simțită prezența.

Cu toate că romanul este cu și despre Vlad, un rol important îl joacă și protagonista, o fată îndrăgostită iremediabil de Rareș, nesigură pe faptul că și acesta din urmă simte la fel pentru ea. Totul se schimbă când în peisaj își face apariția acest personaj istoric, care o implică pe protagonistă în a-l ajuta să scape de blestemul de a nu-și găsi locul. Dar personajul feminin nu se aștepta ca o enigmă istorică să aibă atât de multă putere asupra prezentului, cu precădere asupra sentimentelor dintre ea și Rareș.

Inițial am crezut că sunt doar vise, coșmaruri. Apoi am început să le văd și cu ochii deschiși fie că era zi sau noapte. În ultimii ani imaginile au devenit din ce în ce mai clare. Uneori vedeam o tânăra cu ochi ca ai tăi. Plângea. Mereu plângea și îmi cerea să o găsesc. Nu înțelegeam ce dorea de la mine. Cum puteam să o găsesc dacă nu știam cine e?

Raluca Alina Iorga ne arată astfel în cartea sa că iubirea poate doborî barierele timpului, ale spațiului doar pentru a reuni ceea ce se cheamă suflete-pereche. Cum va face asta? Într-un mod neașteptat, pe care îl veți descoperi doar luând parte la această poveste care vă va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină.

🔥 CARTEA PÂNĂ LA SFÂRȘITUL TIMPULUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Până La Sfârșitul Timpului
Autor: Raluca Alina Iorga
An apariție : 2018
Editura: SMARTPUBLISHING
Nr. Pagini: 645
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 4.06.2018
Nota recenzorului: n/a

Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 982 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra