Recenzie ”Acest cântec neâmblânzit” de Victoria Schwab

Titlu: Acest Cântec Neâmblânzit
Autor: Victoria Schwab
An apariție : 2017
Editura: Herg Benet
Nr. Pagini: 464
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristian Cărpenaru
Publicată la 27.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie ”Acest cântec neâmblânzit” de Victoria Schwab
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI ACEST CÂNTEC NEÂMBLÂNZIT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Cu siguranță că Victoria Schwab a găsit rețeta perfectă a best seller-urilor: intrigă, puțin romantism, personaje incisive și un descriptivism minuțios care face din imaginarul autoarei o labirintică artă care, pur și simplu, surprinde într-un mod plăcut și îmbietor aproape la fiecare pagină.

”Acest cântec neâmblânzit”, apărut la editura Herg Benet, în lăudabila traducere a lui Flavius ardelean, este eterna luptă dintre minus și plus, lumină și întuneric, alfa și omega, doar că în romanul Victorie Schwab ne întâlnim cu întrepătrunderea contrariilor într-un gri aproape verosimil în care, Kate Harker și august Flynn, cei doi eroi principali ai cărții, luptă pentru supremație într-o lume a viitorului nu prea îndepărtat, reprezentând încrâncenarea, în cazul lu Kate, și dorința de evadare, în cazul lui August.

Construindu-și cu grijă și minuțiozitate bulversantul univers imaginar, autoarea dă dovadă de un întreg arsenal al puterii de imaginație, creând, cu o febrilitate onestă, rase, decoruri și peisaje, întâmplări, intrigi și încrengături de personaje care așează cărămidă după cărămidă în construirea unei imense cochilii care nu este nici pe departe fragilă, ba dimpotrivă, ea dovedește, cu vârf și îndesat, care are o impresionată personalitate, garantată într-o oarecare măsură, de năucitoarea speranță, dar și de petecele înăbușitoarei disperări, pânza povestirii întinzându-se cu grație între sublim și grotesc într-un fantasy încarcerator.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Victoria Schwab.

Lectură plăcută!

 

ACUM GĂSEȘTI ACEST CÂNTEC NEÂMBLÂNZIT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Descriptiivsmul fantasmagoricei lumi imaginate de către autoare pare atât de real încât îl simți palpitând în tine.

Aspecte Negative:

Genul fantasy nu are limite.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.