Recenzie ”All your perfects” de Colleen Hoover

de | feb. 13, 2022 | Dragoste, Familie, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA ALL YOUR PERFECTS ARE REDUCERE PE:

O împăcare mult așteptată, o revedere cu cei dragi după mult timp, o ceartă cu cineva special sau pierderea unei persoane sunt doar o parte din motivele care îmi fură câteva lacrimi atunci când citesc. Și apoi sunt acele povești la care ajungi să suferi și să plângi odată cu personajele. Din nou, Colleen Hoover a reușit să aducă la viață o poveste unică și să își lase cititorii fără cuvinte.

Fiind inspirată din realitate, All your perfects abordează un subiect destul de sensibil care are un impact puternic asupra femeilor și anume, infertilitatea. De asemenea, pe lângă ele, și partenerii lor de viață sunt afectați. Nu sunt vreun specialist pentru a scrie despre această problemă, dar am învățat ceva din lectura acestei cărți. Tare mi-ar plăcea ca acest lucru să ajungă și la cei ce pun veșnica întrebare „Copiii când?”. Nu mai faceți asta!!!

În carte sunt alternate două planuri temporale, trecut și present, cea mai frumoasă perioadă din viața protagoniștilor și cea mai urâtă. Grahan și Quinn nu s-au întâlnit tocmai în cele mai prielnic moment din viața lor, dar putem spune că a fost chimie la prima vedere între ei.

Dacă îți place recenzia cărții ALL YOUR PERFECTS, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Colleen Hoover

Când relația lor era abia la început de drum, puteam jura că nimeni și nimic nu ar putea să îi separe. Și totuși, când ne întâlnim cu ei după câțiva ani, nu mai e totul așa de roz și perfect în căsnicia lor. Nu mai e niciun semn al celor doi îndrăgostiți ce nu suportau ideea de a sta prea mult departe unul de altul. Sunt doar doi străini ce locuiesc în aceeași casă, iar comunicarea dintre ei e aproape inexistentă. Au multe obstacole de depășit pentru a ajunge la finalul mult dorit, dar oare vor reuși?

Now you know exactly what to look for. When you meet someone who is good for you, they won’t fill you with insecurities by focusing on your flaws. They’ll fill you with inspiration, because they’ll focus on all the best parts of you.

Colleen Hoover mi-a făcut inima zob cu această poveste. Mi-a plăcut fiecare pagină din carte și, vă rog, acordați-i o șansă. Nu veți regreta.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ALL YOUR PERFECTS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: ALL YOUR PERFECTS
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2018
Editura: ATRIA BOOKS
Nr. Pagini: 320
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 660

Alte recenzii de la Colleen Hoover:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Cojocaru este redactor Booknation.ro de 635 zile și a scris până acum 40 articole. Se află pe poziția 19 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Cojocaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments