Recenzie ”All your perfects” de Colleen Hoover

de | feb. 13, 2022 | Dragoste, Familie, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA ALL YOUR PERFECTS ARE REDUCERE PE:

O împăcare mult așteptată, o revedere cu cei dragi după mult timp, o ceartă cu cineva special sau pierderea unei persoane sunt doar o parte din motivele care îmi fură câteva lacrimi atunci când citesc. Și apoi sunt acele povești la care ajungi să suferi și să plângi odată cu personajele. Din nou, Colleen Hoover a reușit să aducă la viață o poveste unică și să își lase cititorii fără cuvinte.

Fiind inspirată din realitate, All your perfects abordează un subiect destul de sensibil care are un impact puternic asupra femeilor și anume, infertilitatea. De asemenea, pe lângă ele, și partenerii lor de viață sunt afectați. Nu sunt vreun specialist pentru a scrie despre această problemă, dar am învățat ceva din lectura acestei cărți. Tare mi-ar plăcea ca acest lucru să ajungă și la cei ce pun veșnica întrebare „Copiii când?”. Nu mai faceți asta!!!

În carte sunt alternate două planuri temporale, trecut și present, cea mai frumoasă perioadă din viața protagoniștilor și cea mai urâtă. Grahan și Quinn nu s-au întâlnit tocmai în cele mai prielnic moment din viața lor, dar putem spune că a fost chimie la prima vedere între ei.

Dacă îți place recenzia cărții ALL YOUR PERFECTS, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Colleen Hoover

Când relația lor era abia la început de drum, puteam jura că nimeni și nimic nu ar putea să îi separe. Și totuși, când ne întâlnim cu ei după câțiva ani, nu mai e totul așa de roz și perfect în căsnicia lor. Nu mai e niciun semn al celor doi îndrăgostiți ce nu suportau ideea de a sta prea mult departe unul de altul. Sunt doar doi străini ce locuiesc în aceeași casă, iar comunicarea dintre ei e aproape inexistentă. Au multe obstacole de depășit pentru a ajunge la finalul mult dorit, dar oare vor reuși?

Now you know exactly what to look for. When you meet someone who is good for you, they won’t fill you with insecurities by focusing on your flaws. They’ll fill you with inspiration, because they’ll focus on all the best parts of you.

Colleen Hoover mi-a făcut inima zob cu această poveste. Mi-a plăcut fiecare pagină din carte și, vă rog, acordați-i o șansă. Nu veți regreta.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ALL YOUR PERFECTS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ALL YOUR PERFECTS
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2018
Editura: ATRIA BOOKS
Nr. Pagini: 320
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 741

Alte recenzii de la Colleen Hoover:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Cojocaru este redactor Booknation.ro de 694 zile și a scris până acum 40 articole. Se află pe poziția 19 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Cojocaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments