Recenzie ”All your perfects” de Colleen Hoover

de | mart. 29, 2023 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ALL YOUR PERFECTS ARE REDUCERE PE:

Povestea de iubire dintre două suflete pereche

Quinn și Graham s-au cunoscut în fața apartamentului în care logodnicul ei și iubita lui îi înșelau. Au rămas în fața ușii, iar când cei doi au ieșit pe ușă, Quinn și Graham au decis să treacă împreună prin cel mai cumplit moment al vieții lor. Erau doi străini cu inima frântă care au decis să treacă împreună printr-un moment la care nu s-ar fi așteptat. Nu puteau nega că între ei a existat o atracție, o mică scânteie, ceva care l-a făcut pe Graham să-i lase numărul de telefon acestei femei pentru care a simțit deja mult prea multe. Și aveau să se reîntâlnească, tocmai pentru că cei doi erau, de fapt, suflete pereche.

Totul se petrecea în urmă cu șapte ani, când Graham și Quinn nici măcar nu știau dacă vor ajunge împreună, iar acum, mulți ani mai târziu, dragostea lor se prăbușește. Colleen ne prezintă, așa cum ne-a învățat, o perspectivă dublă a poveștii lor.

Poate iubirea să distrugă doi oameni?

Există ,,atunci”, când suntem martori al începutului celor doi, al iubirii puternice dintre ei și al atracției copleșitoare și avem perspectiva prezentului. Acum Quinn este devastată, este goală, este îndurerată și pare a fi fantoma femeii pe care Graham o iubea. Incapabilă să îi ofere un copil, aceasta se îndepărtează de bărbatul care merită mult mai multe de la viață.

Zi de zi, noapte de noapte, Quinn devine această femeie care urăște tot ce a iubit cândva. În ciuda iubirii lui, ea vede doar ceea ce le lipsește. Odată, destinul i-a trimis un mesaj și ea nu a reușit să asculte. Toate aspectele frumoase ale relației lor s-au estompat, întunecate de singurul lucru pe care nu-l pot avea. Și când dragostea lipsește, când nu mai poți recunoaște persoana care știi că este iubirea vieții tale, nu este mai ușor să pleci? Există oare șansa de a putea salva ceea ce a mai rămas dintr-o mare iubire?

Dacă îți place recenzia cărții ALL YOUR PERFECTS, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Colleen Hoover

Opinia mea despre All your perfects

All your perfects era pe wishlist-ul meu de muuultă vreme și se pare că după atâția ani, am cumpărat-o și am citit-o în sfârșit! Și, evident, am adorat-o! Povestea lui Quinn și a lui Graham mi-a frânt inima. Să văd o iubire atât de mare ca a lor care ajunge să pălească în timp a fost pur și simplu sfâșietor! Mi-a plăcut faptul că am avut ambele perspective de trecut și prezent și mi-a plăcut că am simțit toată emoția acestei povești!

Însă cele mai emoționante secvențe au fost cele în care citeam declarațiile lui Graham. Toate acele pagini m-au frânt în mii de bucăți. Ultimele treizeci de pagini au fost ca un rollercoaster de emoții. All your perfects a fost exact acel gen de carte scris de Colleen care m-a dus cu gândul la Slam, Confess, Hopeless, la cele mai bune romance-uri scrise de ea.

M-a durut să citesc o poveste atât de frumoasă și atât de tristă! Au fost secvențe în care o învinovățeam mult pe Quinn, altele în care plângeam cu Graham și zeci de alte scene în care empatizam cu aceste personaje atât de frumos construite! Nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a recomanda această carte așa cum mi-aș dori să o fac, pentru că nu poți înțelege cât de frumoasă este această poveste până când nu o citești. Așa că vă recomand din tot sufletul All your perfects! Și, fie vorba între noi, aproape orice carte scrisă de Colleen! Pentru mine ea este unul dintre cei mai talentați autori care scriu romance, iar dacă nu ați cunoscut poveștile ei încă, eu cred că este timpul să o faceți!

   „If God didn’t believe in me, then I’d have to believe you were just a coincidence. And you being a coincidence in my life is a lot harder for me to fathom than the mere existence of a higher power.”

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ALL YOUR PERFECTS CU REDUCERE DE PE:

Titlu: ALL YOUR PERFECTS
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2018
Editura: SIMON & SCHUSTER
Nr. Pagini: 308
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 2132

Alte recenzii de la Colleen Hoover:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 3 ani, 10 luni, 7 zile și a scris până acum 313 articole. Se află pe poziția 6 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments