Recenzie „All your perfects” de Colleen Hoover

de | oct. 19, 2021 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ALL YOUR PERFECTS ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

It`s strange how I can miss a person who is still here.

Simt că numele autoarei nu mai are nevoie de nicio introducere. Colleen Hoover este cunoscută în toată lumea pentru romanele ei care ajung bestselleruri imediat după lansare. Ceea ce cred că are nevoie autoarea aceasta este un bine meritat avertisment înainte de fiecare roman al său. Pentru că are un talent diabolic în a se juca cu sufletul cititorilor săi și de a-i face să trăiască experiențe pe care nici măcar nu le-au cunoscut încă.

I sometimes wonder if my palms have imprinted against his chest.

„All your perfects” este romanul care a așteptat cuminte, în biblioteca mea, ziua în care voi avea curajul să-l citesc. Iar această zi a venit la câțiva ani după ce romanul lui Hoover a văzut lumina tiparului, lucru care cred că nu a fost întâmplător.

Povestea ce stă ascunsă în paginile acestei cărți este greu de digerat, pentru că îi avem în prim plan pe Graham și Quinn, două personaje care te fac să crezi cu tărie că sufletele pereche există și să uiți că la sfârșitul zilei sunt doar atât… niște personaje.

Scriu recenzia aceasta imediat după ce am terminat de citit romanul și simt cum cuvintele îmi scapă printre degete, pentru că ce am simțit citind această poveste, nu cred că am mai simțit până acum cu vreo carte.

”I thought you were the one who got away.”

I smile. ”I still could be.”

”Don`t be.”

Acțiunea este narată din perspectiva lui Quinn care alternează între trecut și prezent. În planul trecutului, ni se dezvăluie primele întâlniri dintre cei doi, modul în care se îndrăgostesc și povestea lor de dragoste demnă de suflete pereche. Graham și Quinn se întâlnesc în ziua în care amândoi află că partenerii lor îi înșală și își promit să se reîntâlnească după ce durerea va dispărea pentru că nu vor fi să fie unul pentru celălalt doar un simplu rebound.

L-am iubit pe Graham. Este genul de bărbat de care pur și simplu nu te poți abține să nu te îndrăgostești. Iubește cu tot ce are și este înnebunit după Quinn, ceea ce îl face irezistibil. Iar povestea lor de dragoste este presărată cu atât de mult romantism și sensibilitate încât îți este imposibil să mai lași cartea din mână.

”I like you, Graham.”

He calls out after me. ”Of course you like me, Quinn! I`m your soul mate!”

În planul prezentului, însă, situația se schimbă. Mariajul lor este pe cale să se ducă pe apa sâmbetei din cauza problemelor cauzate de infertilitate. Iubirea care îi leagă pare acum să nu mai fie suficientă, când prăpastia dintre ei se adâncește cu fiecare zi în care nu pot avea un copil. Romanul m-a făcut să plâng pentru că modul în care cei doi asistau neputincioși la cum întreaga lor poveste se apropie de sfârșit, deși se iubeau mai mult ca niciodată, mi s-a părut crud. Problemele încep să se adune unele peste celelalte și Graham ajunge să facă niște alegeri nu tocmai fericite. Căsnicia lor și sentimentele care îi leagă le sunt puse la încercare în mod repetat, iar finalul romanului ne va dezvălui deznodământul acestei povești pe care v-o recomand să o citiți.

I wanted you to fall in love with me simply because you couldn`t help yourself.

Cred că Hoover s-a depășit pe sine cu această carte și modul în care a fost scrisă. Îmi pare rău că nu se bucură de publicitatea pe care o merită față de celelalte romane ale lui Colleen. Dacă mai era vreun dubiu, îi ofer nota 10. Deși, realist vorbind, i-aș oferi nota 10000.

I promise that I will love you more during the storms than I will love you during the perfect days.

Și dacă aș fi nevoită să descriu această carte doar printr-un cuvânt, ar fi acesta: SUPERBĂ.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ALL YOUR PERFECTS?

Vezi toată lista de cărți scrise de Colleen Hoover sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ALL YOUR PERFECTS CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: All Your Perfects
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2018
Editura: ATRIA BOOKS
Nr. Pagini: 320
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Publicată la 19.10.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Timpul ma pândea ca pe o pradă. Lupta cu leucemia, flirtul și umilința cu grotescul bolii, renunțarea la mândrie, orgoliu, acceptarea iminenței sfârșitului, renunțarea la gânduri de viitor și ancorarea în prezent, cu pași mici zi după zi, încercarea de a profita de...

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Înainte să ajung la final, Acest tărâm al blândeții m-a cucerit iremediabil, dacă e să fiu sinceră până la capăt, a făcut-o de la primul capitol. Am lins-o, n-am citit-o, pe nerăsuflate. Profund, adânc, simplu și pe înțelesul oricui la orice vârstă și nivel, o odisee...

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Abis, al cincilea volum din seria Alina Marinescu, mi-a depășit cu mult așteptările. Într-o recenzie anterioară, la alt roman din această serie, spuneam că Alina renaște și se reinventează, în urma suferinței pierderii lui Alex. Despre acest roman nu știu ce aș putea...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 244 zile și a scris până acum 16 articole. Se află pe poziția 26 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments