Recenzie „All your perfects” de Colleen Hoover

de | oct. 19, 2021 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ALL YOUR PERFECTS ARE REDUCERE PE:

It`s strange how I can miss a person who is still here.

Simt că numele autoarei nu mai are nevoie de nicio introducere. Colleen Hoover este cunoscută în toată lumea pentru romanele ei care ajung bestselleruri imediat după lansare. Ceea ce cred că are nevoie autoarea aceasta este un bine meritat avertisment înainte de fiecare roman al său. Pentru că are un talent diabolic în a se juca cu sufletul cititorilor săi și de a-i face să trăiască experiențe pe care nici măcar nu le-au cunoscut încă.

I sometimes wonder if my palms have imprinted against his chest.

Dacă îți place recenzia cărții ALL YOUR PERFECTS, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Colleen Hoover

„All your perfects” este romanul care a așteptat cuminte, în biblioteca mea, ziua în care voi avea curajul să-l citesc. Iar această zi a venit la câțiva ani după ce romanul lui Hoover a văzut lumina tiparului, lucru care cred că nu a fost întâmplător.

Povestea ce stă ascunsă în paginile acestei cărți este greu de digerat, pentru că îi avem în prim plan pe Graham și Quinn, două personaje care te fac să crezi cu tărie că sufletele pereche există și să uiți că la sfârșitul zilei sunt doar atât… niște personaje.

Scriu recenzia aceasta imediat după ce am terminat de citit romanul și simt cum cuvintele îmi scapă printre degete, pentru că ce am simțit citind această poveste, nu cred că am mai simțit până acum cu vreo carte.

”I thought you were the one who got away.”

I smile. ”I still could be.”

”Don`t be.”

Acțiunea este narată din perspectiva lui Quinn care alternează între trecut și prezent. În planul trecutului, ni se dezvăluie primele întâlniri dintre cei doi, modul în care se îndrăgostesc și povestea lor de dragoste demnă de suflete pereche. Graham și Quinn se întâlnesc în ziua în care amândoi află că partenerii lor îi înșală și își promit să se reîntâlnească după ce durerea va dispărea pentru că nu vor fi să fie unul pentru celălalt doar un simplu rebound.

L-am iubit pe Graham. Este genul de bărbat de care pur și simplu nu te poți abține să nu te îndrăgostești. Iubește cu tot ce are și este înnebunit după Quinn, ceea ce îl face irezistibil. Iar povestea lor de dragoste este presărată cu atât de mult romantism și sensibilitate încât îți este imposibil să mai lași cartea din mână.

”I like you, Graham.”

He calls out after me. ”Of course you like me, Quinn! I`m your soul mate!”

În planul prezentului, însă, situația se schimbă. Mariajul lor este pe cale să se ducă pe apa sâmbetei din cauza problemelor cauzate de infertilitate. Iubirea care îi leagă pare acum să nu mai fie suficientă, când prăpastia dintre ei se adâncește cu fiecare zi în care nu pot avea un copil. Romanul m-a făcut să plâng pentru că modul în care cei doi asistau neputincioși la cum întreaga lor poveste se apropie de sfârșit, deși se iubeau mai mult ca niciodată, mi s-a părut crud. Problemele încep să se adune unele peste celelalte și Graham ajunge să facă niște alegeri nu tocmai fericite. Căsnicia lor și sentimentele care îi leagă le sunt puse la încercare în mod repetat, iar finalul romanului ne va dezvălui deznodământul acestei povești pe care v-o recomand să o citiți.

I wanted you to fall in love with me simply because you couldn`t help yourself.

Cred că Hoover s-a depășit pe sine cu această carte și modul în care a fost scrisă. Îmi pare rău că nu se bucură de publicitatea pe care o merită față de celelalte romane ale lui Colleen. Dacă mai era vreun dubiu, îi ofer nota 10. Deși, realist vorbind, i-aș oferi nota 10000.

I promise that I will love you more during the storms than I will love you during the perfect days.

Și dacă aș fi nevoită să descriu această carte doar printr-un cuvânt, ar fi acesta: SUPERBĂ.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ALL YOUR PERFECTS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: ALL YOUR PERFECTS
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2018
Editura: ATRIA BOOKS
Nr. Pagini: 320
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 505

Alte recenzii de la Colleen Hoover:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 613 zile și a scris până acum 34 articole. Se află pe poziția 22 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments