Recenzie Amant cu voia sotului de Gaëlle Guernalec – Levy

Titlu: Amant Cu Voia Sotului
Autor: Gaëlle Guernalec - Levy
An apariție : 2009
Editura: Trei
Nr. Pagini: 141
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Gheorghiescu
Publicată la 5.05.2015
Nota recenzorului: n/a
Recenzie Amant cu voia sotului de Gaëlle Guernalec – Levy
Dă o notă cărții

11180530_853841514695985_651863769_o_optLa prima vedere, nu este o carte care sa te atraga foarte tare. Coperta – bustul unei femei privit din spate in umbra caruia de vede conturul unui barbat elegant, misterios. Pe spate este lipita o eticheta a depozitului care a distribuit cartea, cu data de martie 2009, ceea ce mi-a intarit idea ca nu este o carte prea cautata. (Am uitat sa mentionez ca am comandat-o online, fiind la reducere, la fel ca majoritatea cartilor mele).

Amant cu voia sotului  deruleaza doua perioade din viata personajului principal, Claire, si anume adolescenta si femeia matura.

Adolescenta – o pustoaica de 16 ani care se indragosteste pentru prima data, tocmai de un coleg care avea o relatie, dar pe care nu reuseste sa-l cunoasca din punct de vedere sexual. Retraim alaturi de Claire bucuriile varstei, emotiile si dezamagirile aduse de prima iubire.

Femeia matura – mama a doi copii, casatorita si trecuta de 30 de ani isi traieste marea drama a iubirii neimplinite. Chiar daca este fericita, iar casatoria nu ii este o povara, este urmarita de amintirile legate de D., cel care a ajutat-o in adolescenta sa isi descopere propria sexualitate.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Gaëlle Guernalec - Levy.

Amant cu voia sotului este o lectura usoara, de maxim 3 ore, dar totusi cu limbaj putin vulgar pentru gustul meu. Aceasta carte m-a determinat sa ma gandesc la felul in care mi-au influentat relatiile adolescentine dezvoltarea mea, si analizand asta am descoperit ca intre-adevar fiecare persoana cu care am intrat in contact de-a lungul timpului si-a lasat amprenta asupra mea.

Recomand cartea jurnalistei Gaëlle Guernalec – Levy tuturor adeptilor cartilor din seria Eroscop de la Editura Trei, dar si amatorilor genului erotic.

ACUM GĂSEȘTI AMANT CU VOIA SOTULUI PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
BOOKNATION.RO ÎȚI FACE PLINUL DE CĂRȚI!
Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.