Recenzie Amant cu voia sotului de Gaëlle Guernalec – Levy

Autor: Gaëlle Guernalec - Levy
An apariție : 2009
Editura: Trei
Nr. Pagini: 141
Acordă o notă cărții:
 

Am găsit cel mai bun preț pentru tine:

21.19 RON pe Elefant

11180530_853841514695985_651863769_o_optLa prima vedere, nu este o carte care sa te atraga foarte tare. Coperta – bustul unei femei privit din spate in umbra caruia de vede conturul unui barbat elegant, misterios. Pe spate este lipita o eticheta a depozitului care a distribuit cartea, cu data de martie 2009, ceea ce mi-a intarit idea ca nu este o carte prea cautata. (Am uitat sa mentionez ca am comandat-o online, fiind la reducere, la fel ca majoritatea cartilor mele).

Amant cu voia sotului  deruleaza doua perioade din viata personajului principal, Claire, si anume adolescenta si femeia matura.

Adolescenta – o pustoaica de 16 ani care se indragosteste pentru prima data, tocmai de un coleg care avea o relatie, dar pe care nu reuseste sa-l cunoasca din punct de vedere sexual. Retraim alaturi de Claire bucuriile varstei, emotiile si dezamagirile aduse de prima iubire.

Femeia matura – mama a doi copii, casatorita si trecuta de 30 de ani isi traieste marea drama a iubirii neimplinite. Chiar daca este fericita, iar casatoria nu ii este o povara, este urmarita de amintirile legate de D., cel care a ajutat-o in adolescenta sa isi descopere propria sexualitate.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Gaëlle Guernalec - Levy.

Amant cu voia sotului este o lectura usoara, de maxim 3 ore, dar totusi cu limbaj putin vulgar pentru gustul meu. Aceasta carte m-a determinat sa ma gandesc la felul in care mi-au influentat relatiile adolescentine dezvoltarea mea, si analizand asta am descoperit ca intre-adevar fiecare persoana cu care am intrat in contact de-a lungul timpului si-a lasat amprenta asupra mea.

Recomand cartea jurnalistei Gaëlle Guernalec – Levy tuturor adeptilor cartilor din seria Eroscop de la Editura Trei, dar si amatorilor genului erotic.

POȚI CUMPĂRA CARTEA DE AICI

21
19 LEI
Elefant
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)