Recenzie „Amantul” de Jodi Ellen Malpas

de | aug. 24, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

ACUM GĂSEȘTI CARTEA AMANTUL PE Cartepedia

Vreau să vă vorbesc puţin despre „Amantul” de Jodi Ellen Malpas, fiind prima carte pe care am citit-o de la această autoarea. Jodi este cunoscută în breaslă pentru poveştile ei erotice, pline de dramatism şi tensiune şi atunci când am auzit de traducerea cărţii la noi am zis că merită toată atenţia mea.

Din păcate, aşteptările mele au fost puţin prea mari față de ceea ce am găsit, dar hai să vă povestesc puţin despre intrigă. Ava este o fată frumoasă, inteligentă, care a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, fiind unul dintre cei mai talentaţi designeri de interior din domeniu. A avut proiecte importante, clienţi cu renume în portofoliu, dar cea mai mare provocare urmează să vină atunci când primeşte invitaţia de a vizită „Conacul” şi de a lucra pentru faimosul miliardar Jesse Ward. Legătură dintre ei este foarte puternică şi scânteia se aprinde aproape instantaneu, însă Ava tocmai a ieşit dintr-o relaţie ce a lăsat urme şi nu doreşte momentan altceva.. Insistenţele lui Jesse o vor aduce pe aceasta exact în punctul în care nu şi-a dorit să fie, vulnerabilă, îndrăgostită până peste cap de un străin despre care nu ştie aproape nimic.

Relaţia dintre Jesse şi Ava este foarte complicată şi bazată 90% pe relaţii intime. Atracţia dintre ei este explozivă, fiecare scenă fiind detaliată şi încărcată de erotism, însă din punctul meu de vedere, lipseşte foarte mult partea sentimentală. O relaţie completă trebuie bazată pe încredere şi sinceritate, dar aici nu este cazul celor doi, care nu ştiu foarte multe unul despre altul.. Nu ştiu dacă mă credeţi, dar Ava nu cunoaşte nici ce vârstă are Jesse.. Totul gravitează în jurul dorinţei și dominării însă din cauza acestei intensităţi, nu am putut să simt legătura dintre personaje.

Ava a fost mai aproape de gusturile mele, pentru că am putut să îi simt reticenţa şi nesiguranţa în ceea ce îl priveşte pe Jesse, însă acesta se foloseşte doar de calităţile sale fizice pentru a o atrage pe Ava şi a-i arătă cât de buni sunt împreună. Evident există anumite secrete ce vor veni ca un tăvălug pe cititori aproape de final şi atunci trebuie să luăm o decizie asupra punctului nostru de vedere şi cum dorim să judecăm personajele.

Ca o concluzie, „Amantul” este o carte erotică reuşită, în sensul în care scenele prezentate au toate ingredientele genului în care se încadrează. Dacă îţi plac relaţiile bazate doar pe fizic, atunci aceasta este cartea pentru tine. Dacă în schimb doreşti intensitate şi ceva să îţi fie transmis de personaje si acțiune, poate nu este chiar cea mai potrivită alegere. Pentru mine nu a fost o mare revelaţie, însă trebuie să fiu sinceră, stilul autoarei este foarte bun, curat, descriptiv şi genul erotic i se potriveşte ca o mănuşă.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA AMANTUL PE Cartepedia

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Amantul
Autor: Jodi Ellen Malpas
An apariție : 2017
Editura: TREI
Nr. Pagini: 547
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1969

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1941 zile și a scris până acum 457 articole. Se află pe poziția 2 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela

Citesc carti din colectia eroscop desi nu le consider literatura. Sincer pe mine ma binedispun si ma amuza ( uneori 😉 ) . „Amantul” am citit-o recent si mi-a placut. Nu a fost ceva wow!! ( spre deosebire de seria Strazile…) dar mi-a placut stilul autoarei.