Recenzie „Aripi smulse” de Corina Savu

Titlu: Aripi Smulse
Autor: Corina Savu
An apariție : 2016
Editura: Smart Publishinga
Nr. Pagini: 264
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 26.01.2018
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Simfonia trecutului cântată pe note înalte, prin adevăruri ascunse și prin măști fragile de trădare. O urmă a unui suflet rătăcitor, se observă în negura pădurii, iar eu, urmăresc o pistă ce mă va duce la tine: vinovat de o multitudine de crime, vinovat de propria mea moarte! (© Denisa Alina)

Aripi smulse de Corina Savu este una dintre cărțile anului 2017 care m-a cucerit, m-a întors pe dos, m-a răvășit și pe care pur și simplu m-a făcut să o ador.

Nu e ușor ca o carte de debut să mă țină captivă câteva ore bune pentru a o termina.
Am respirat odată cu persoanjele, am simțit teroare, frica și descurajarea, o buclă depresivă în care Alicia intrase fără voia sa.

Odată ce am pus mâna pe ea am fost conectată la o lume creată de Corina, am pășit prin mintea autoarei, am deschis fiecare ușă pentru a cunoaște persoanjele și am fugit printre adrenalină, mafioți și criminali.

E o carte ce provoacă dependență, nu doar printr-un stilul lejer camuflat în metafore bine gândite și bine plasate, ci și pentru o poveste originala, care a oferit cititorului o idee periculoasă, depresivă și sinucigașă.

Felicitări autoarei pentru o carte, care a ajuns în topul meu, un top al celor mai bune cărți ale acestui an!❤

Eu nu abordez acest gen literar, însă această carte mi-a deschis apetitul pentru cărți polițiste pline de mister, împletită pe alocuri cu dragostea veșnică  ce dăinuie în timp, chiar dacă la un moment dat a fost “lovită”…
E o lectură minunată de un week-end liniștitor și ploios.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Corina Savu.

Alicia Salazar, femeia cu părul de foc, femeia parcă îmbrăcată mereu în mantia seducției, frumoasă, deșteaptă și cu o răutate incredibilă, dorește să fie fericită măcar pentru o sigură dată în viață, să guste în sfârșit din acea liniște după care tânjește de atâta timp.

 
“Suferința cea mai mare era că nu-şi mai amintea cine este, cum se numea și de unde era în acel moment.”

Însă nu e posibil acest lucru, iar când se mută în El Fuerte totul se dărâmă, crimele încep să apară ca ciupercile după ploaie, iar unica vinovată este chiar Alicia. Oare chiar să fie ea răspunzătoare pentru asemenea fapte macabre?

Carlos Diaz este detectivul însărcinat cu prinderea criminalului și tot odată fostul iubit al Aliciei. Un bărbat frumos și foarte arogant, un bărbat frustrat că femeia vieții lui l-a părăsit, iar dorința lui de a o vedea pe Alice suferind îi întunecă rațiunea. O judecă din toate punctele de vedere, însă o iubește, iar mai târziu va regreta faptele comise.

“Poate nu ești primul în viața ei, poate nici ultimul, poate nu singurul.”

Oare va găsi Carlos adevăratul vinovat? Oare vor putea să fie împreună?

O carte excelentă, o aventură minunată, o lectură senzațională. Recomand această carte tuturor cititorilor cărora le plece adrenalina, este o balanță a echilibrului dintre rău și bine, iar eu abia aștept următorul volum!❤

 “Urmă liniștea, o umbră ce ghidează pașii iluziei în furtuna acelei nopți calme. Secretele se închid, lăsând în urma lor lacrimi cristaline, sculptate pe retina amândurora.”

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut de Carlos pentru că el reprezintă prototipul de bărbat puternic și când zic asta, nu mă refer că el lucrează într-un domeniu periculos, ci pentru că își impune bariere ce nu le ridică, atunci când e vorba de Alicia. E un bărbat ce știe să spună Nu, iar pentru el nu, înseamnă Nu!

Aspecte Negative:

M-am pierdut în numele persoanelor, chiar dacă am încercat să fiu atentă tot încurcam pe cineva😂 Dar am revenit din nou stăpână pe situație și am reușit să-i îndrăgesc pe toți...Bine, nu chiar pe toți😂🙊

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.