Recenzie „Aripi smulse” de Corina Savu

de | ian. 26, 2018 | Literatură Contemporană, Literatura Română, Literatura Universală, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA ARIPI SMULSE ARE REDUCERE PE:

Simfonia trecutului cântată pe note înalte, prin adevăruri ascunse și prin măști fragile de trădare. O urmă a unui suflet rătăcitor, se observă în negura pădurii, iar eu, urmăresc o pistă ce mă va duce la tine: vinovat de o multitudine de crime, vinovat de propria mea moarte! (© Denisa Alina)

Aripi smulse de Corina Savu este una dintre cărțile anului 2017 care m-a cucerit, m-a întors pe dos, m-a răvășit și pe care pur și simplu m-a făcut să o ador.

Nu e ușor ca o carte de debut să mă țină captivă câteva ore bune pentru a o termina.
Am respirat odată cu persoanjele, am simțit teroare, frica și descurajarea, o buclă depresivă în care Alicia intrase fără voia sa.

Odată ce am pus mâna pe ea am fost conectată la o lume creată de Corina, am pășit prin mintea autoarei, am deschis fiecare ușă pentru a cunoaște persoanjele și am fugit printre adrenalină, mafioți și criminali.

E o carte ce provoacă dependență, nu doar printr-un stilul lejer camuflat în metafore bine gândite și bine plasate, ci și pentru o poveste originala, care a oferit cititorului o idee periculoasă, depresivă și sinucigașă.

Felicitări autoarei pentru o carte, care a ajuns în topul meu, un top al celor mai bune cărți ale acestui an!❤

Eu nu abordez acest gen literar, însă această carte mi-a deschis apetitul pentru cărți polițiste pline de mister, împletită pe alocuri cu dragostea veșnică  ce dăinuie în timp, chiar dacă la un moment dat a fost „lovită”…
E o lectură minunată de un week-end liniștitor și ploios.

Alicia Salazar, femeia cu părul de foc, femeia parcă îmbrăcată mereu în mantia seducției, frumoasă, deșteaptă și cu o răutate incredibilă, dorește să fie fericită măcar pentru o sigură dată în viață, să guste în sfârșit din acea liniște după care tânjește de atâta timp.

 
„Suferința cea mai mare era că nu-şi mai amintea cine este, cum se numea și de unde era în acel moment.”

Însă nu e posibil acest lucru, iar când se mută în El Fuerte totul se dărâmă, crimele încep să apară ca ciupercile după ploaie, iar unica vinovată este chiar Alicia. Oare chiar să fie ea răspunzătoare pentru asemenea fapte macabre?

Carlos Diaz este detectivul însărcinat cu prinderea criminalului și tot odată fostul iubit al Aliciei. Un bărbat frumos și foarte arogant, un bărbat frustrat că femeia vieții lui l-a părăsit, iar dorința lui de a o vedea pe Alice suferind îi întunecă rațiunea. O judecă din toate punctele de vedere, însă o iubește, iar mai târziu va regreta faptele comise.

„Poate nu ești primul în viața ei, poate nici ultimul, poate nu singurul.”

Oare va găsi Carlos adevăratul vinovat? Oare vor putea să fie împreună?

O carte excelentă, o aventură minunată, o lectură senzațională. Recomand această carte tuturor cititorilor cărora le plece adrenalina, este o balanță a echilibrului dintre rău și bine, iar eu abia aștept următorul volum!❤

 „Urmă liniștea, o umbră ce ghidează pașii iluziei în furtuna acelei nopți calme. Secretele se închid, lăsând în urma lor lacrimi cristaline, sculptate pe retina amândurora.”

Ți-a plăcut recenzia cărții ARIPI SMULSE?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Corina Savu

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ARIPI SMULSE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Aripi Smulse
Autor: Corina Savu
An apariție : 2016
Editura: SMART PUBLISHINGA
Nr. Pagini: 264
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 896

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1884 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments