Recenzie „Aripi smulse” de Corina Savu

Autor: Corina Savu
An apariție : 2016
Editura: Editura Smart Publishing
Nr. Pagini: 260
Acordă o notă cărții:
 

Am găsit cel mai bun preț pentru tine:

33.60 RON pe Elefant
Aspecte Pozitive:

Suspans și acțiune alertă.

Aspecte Negative:

Numele personajelor și descrierile sunt ușor telenovelistice.

aripi-smulse-vol-1_1_fullsizeAripi smulse este romanul de debut al tinerei autoare românce, Corina Savu. Primul volum a fost publicat pentru prima dată în anul 2015, urmat fiind de o nouă publicare, la o altă editură de acestă dată, în anul 2016.Acțiunea romanului este plasată în America de Sud și construită în jurul unei femei fatale, Alicia Salazar, poreclită Malicia (pentru răutatea ei), dar și Ducesa.

În orașul Mexican El Fuerte se simte energia negativă pricinuită de crimele puse pe seama Maliciei. Anturajul ei este unul dubios, trafic de droguri și băieți răi. Când în acest anturaj și așa dubios au loc crime, prima suspectă a poliției este desigur tot ea.

Descrisă de detectivul Carlos Diaz ca fiind: „cea mai frumoasă femeie pe care o cunoscusem”, Alicia este o seducătoare fatală, cu o personalitate cameleonică.
Acțiunea romanului este alertă, uneori foarte spontană cu descrieri cam școlărești. Cu toate acestea, ideea de incertitudine și suspans se creionează destul de bine.
Aripi smulse combină într-un mod destul de interesant misterul, romanul polițist, dar și romanul de dragoste, într-un periplu foarte interesant de întâmplări și împrejurări prin care trec personajele din orașul El Fuerte.

În această prima parte a cărții, cititorul este pus în fața poveștii tulburătoare a unei femei care își dorește doar niște lucruri de bază, pe care le visează orice femeie: să fie fericită și iubită, să fie o ființă umană liberă și demnă. Din păcate pentru Alicia, ajunge să trăiască contrariul: este acuzată de crimă, ajunge la nebunie și trăiește toate aceste întâmplări într-o depresie continuă.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Corina Savu.

Cartea este un periplu interesant și provocator pentru ori cititor căruia îi plac misterul, crimele și izul acela de roman polițist cu un ușor iz telenovelistic.

Când i s-a cerut într-un interviu să atribuie câteva cuvinte cărții ei, autoarea a spus: crime, acțiune, ghicitori și iubire.
Corina Savu este născută în octombrie 1988 în oraşul Plopeni, Prahova. A absolvit Facultatea Litere şi Ştiinţe, specializarea Administraţie Publică în cadrul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti. În prezent lucrează ca operator calculator la o firmă franceză și își urmeaza pasiunea de o viață, scrisul.

POȚI CUMPĂRA CARTEA DE AICI

33
60 LEI
Elefant
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Article Tags

Website Comments

Iubim comentariile tale :)