Recenzie „Aripi smulse” de Corina Savu

de | mart. 24, 2018 | Beletristică, Literatură Contemporană, Literatura Română, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA ARIPI SMULSE ARE REDUCERE PE:

aripi-smulse-vol-1_1_fullsizeAripi smulse este romanul de debut al tinerei autoare românce, Corina Savu. Primul volum a fost publicat pentru prima dată în anul 2015, urmat fiind de o nouă publicare, la o altă editură de acestă dată, în anul 2016.Acțiunea romanului este plasată în America de Sud și construită în jurul unei femei fatale, Alicia Salazar, poreclită Malicia (pentru răutatea ei), dar și Ducesa.

În orașul Mexican El Fuerte se simte energia negativă pricinuită de crimele puse pe seama Maliciei. Anturajul ei este unul dubios, trafic de droguri și băieți răi. Când în acest anturaj și așa dubios au loc crime, prima suspectă a poliției este desigur tot ea.

Descrisă de detectivul Carlos Diaz ca fiind: „cea mai frumoasă femeie pe care o cunoscusem”, Alicia este o seducătoare fatală, cu o personalitate cameleonică.
Acțiunea romanului este alertă, uneori foarte spontană cu descrieri cam școlărești. Cu toate acestea, ideea de incertitudine și suspans se creionează destul de bine.
Aripi smulse combină într-un mod destul de interesant misterul, romanul polițist, dar și romanul de dragoste, într-un periplu foarte interesant de întâmplări și împrejurări prin care trec personajele din orașul El Fuerte.

În această prima parte a cărții, cititorul este pus în fața poveștii tulburătoare a unei femei care își dorește doar niște lucruri de bază, pe care le visează orice femeie: să fie fericită și iubită, să fie o ființă umană liberă și demnă. Din păcate pentru Alicia, ajunge să trăiască contrariul: este acuzată de crimă, ajunge la nebunie și trăiește toate aceste întâmplări într-o depresie continuă.

Dacă îți place recenzia cărții ARIPI SMULSE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Corina Savu

Cartea este un periplu interesant și provocator pentru ori cititor căruia îi plac misterul, crimele și izul acela de roman polițist cu un ușor iz telenovelistic.

Când i s-a cerut într-un interviu să atribuie câteva cuvinte cărții ei, autoarea a spus: crime, acțiune, ghicitori și iubire.
Corina Savu este născută în octombrie 1988 în oraşul Plopeni, Prahova. A absolvit Facultatea Litere şi Ştiinţe, specializarea Administraţie Publică în cadrul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti. În prezent lucrează ca operator calculator la o firmă franceză și își urmeaza pasiunea de o viață, scrisul.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ARIPI SMULSE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: ARIPI SMULSE
Autor: Corina Savu
An apariție : 2016
Editura: SMART PUBLISHING
Nr. Pagini: 260
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1955

Alte recenzii de la Corina Savu:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Bianca Dacin este redactor Booknation.ro de 2786 zile și a scris până acum 24 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Bianca Dacin aici. Bianca Dacin are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

3 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela

Nu am citit cartea dar o am pe lista. Sper s o iau cat mai repede 🙂

Andere

Am placerea de a avea in mica mea biblioteca cartea „Aripi smulse” scrisa de Corina Savu. Cartea este plina de detalii care te ajuta sa iti creionezi in minte trasaturile si caracterul fiecarui personaj. Misterul este precum ceata, cu cat crezi ca ai trecut de ea, cu atat mai pierdut te vei simti in judecata ta. Recomand aceasta carte.

Mulţumesc frumos pentru aprecieri! 🙂