Recenzie ,, Bad Romance” de Heather Demetrios

by | Oct 26, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA BAD ROMANCE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Grace Carter nu știe ce înseamnă să fii adolescent. Viața ei este plină de urlete, de responsabilități și de tristețe.

Visează să ajungă la New York și la Paris, visează o viață diferită de tot haosul pe care îl trăiește acum. Iar totul este mai aproape decât ar fi crezut pentru că într-un an va părăsi casa în care locuiește.

Iar în haosul ei își face apariția Gavin Davis, un zeu al rock-ului, unul dintre cei mai frumoși băieți, care se îndrăgostește fix de ea. Iar inima ei începe să bată numai pentru el.

Când ei ajung să fie împreună, pare că viața ei a luat o cu totul altă întorsătură. Dar asta a fost înainte de cel mai oribil an din viața ei.

Când adevăratul Gavin își face apariția, Grace vede toată răutatea din sufletul lui dar este deja prea târziu să renunțe la el. Gavin își proiectează toată ura și toate problemele asupra ei iar visele ei se sting încet.

Obsedat de control și gata să o urmărească oricând, Gavin transformă relația lor în ceva toxic și greșit. Grace știe că iubește un monstru dar ce faci când întunericul din cel pe care îl iubești se agață de inima ta și te sufocă? Grace și-ar dori să fie salvată dar nu mai e nimeni care să o scape de cel pe care credea că îl iubește.

Când vrea să încheie totul, Gavin îi mai fură o decizie. Ce faci când esti actorul în ceea ce toți numesc bad romance?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Heather Demetrios

Bad Romance nu este deloc o carte scrisă bine dar povestea face totul. Iar dacă cititorii se regăsesc în această poveste este și mai ușor de îndrăgit. Pentru mine a fost destul de greu să aleg o notă dar. evident, totul ține de percepție iar pe mine ceva m-a legat de Grace.

Poate că mulți ar avea comentarii la comportamentul lui Gavin dar asta este ceea ce eu numesc a fi dependent de cineva. El este exemplul unui bărbat toxic care în nebunia și în răutatea lui, iubește, însă cu o iubire bolnavă și defectă care nu ar trebui să fie aruncată asupra nimănui.

Mulți se vor regăsi, alții probabil că vor râde dar pe mine m-a impresionat povestea lor iar acesta a fost principalul motiv pentru care i-am oferit un punctaj mai mare. Este înduioșător, trist, enervant, este mai mult decât clasica dragoste cu năbădăi pentru că aici sacrificiile sunt prea mari și au prea multe consecințe.

Grace este în același timp un caracter salb dar și unul tare, evoluează și ajunge până într-un punct în care realizează partea urâtă a iubirii din care face parte și are puterea de a pune punct. Sunt convinsă și știu, de fapt, că sunt și iubitori și critici ai acestei cărți dar eu prefer să fiu neutră pentru că la fel ca orice carte, are și părți bune dar și rele.

Totuși, eu aleg povestea și mă las sensibilizată de motivul pentru care această autoare a ales să scrie această carte și pe care îl veți afla abia la finalul lecturii, un motiv din spatele unor adolescenți care s-au iubit cândva!

 

Titlu: Bad Romance
Autor: Heather Demetrios
An apariție : 2018
Editura: HERGBENET
Nr. Pagini: 394
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 26.10.2020
Nota recenzorului: 7.5/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

Recenzie ,,Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

Louise are nevoie să iasă din rutină iar când îl întâlnește pe David la bar, atracția dintre ei este zguduitoare. Însă David se retrage după un sărut iar șocul lor apare atunci când află că vor munci împreună și că David va fi șeful ei. David îi arată lui Louise că nu...

Recenzie ,,Frânturi de lumină” de Amie Kaufman și Meagan Spooner

Recenzie ,,Frânturi de lumină” de Amie Kaufman și Meagan Spooner

Sofia a plecat de pe Avon cu un an în urmă, când tatăl ei a murit. Acum singurul ei scop este să îl omoare pe cel care i-a distrus viața, cel care conduce universul și din cauza căruia se pierd atâtea vieți nevinovate. Gideon este un hacker expert, cu o viață secretă...

Recenzie ,,Fărâme de șoapte” de Amie Kaufman & Meagan Spooner

Recenzie ,,Fărâme de șoapte” de Amie Kaufman & Meagan Spooner

Treaba lui Jubilee Chase este  să supună coloniștii rebeli de pe Avon.  Și să aibă grijă la cei care sunt afectați de Furie pentru că ea este singura pe care nu o poate afecta întrucât ea nu visează. Nu a mai visat din copilărie. Și nici dacă ar fi visat nu ar fi...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 275 zile și a scris până acum 90 articole. Se află pe poziția 15 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments