🔥 CARTEA CALEIDOSCOPUL INIMILOR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Caleidoscopul inimilor este romanul perfect pentru o vară petrecută pe nisipul fierbinte, sub o umbrelă.

Este cartea care reușește să-ți transmită fiorii unei iubiri căreia i se acordă o a două șansă. Cu drag și lacrimi în ochi am citit acest roman, pentru că a reușit să-mi strecoare atâția fluturi în stomac și noduri în gât, încât nici n-am simțit că am stat o zi întreagă s-o citesc.

Pe lângă titlul metaforic, care cuprinde în totalitate esența poveștii, coperta este foarte reușită și foarte sugestivă și ea.

Cartea debutează cu un prolog din perspectiva protagonistei, care deja te pune la curent cu ideea unui trecut amar și marcant în relația lor. Încă din primul capitol ni se induce ideea unei femei idependente, care decide să lase trecutul în urmă și să privească viitorul și necunoscutul cu niște ochi proaspeți, după decesul soțului artist al său.

Caleidoscopul inimilor este o operă înconjurată de artă. Estelle, protagonista noastră, este o pictoriță foarte talentată, care decide să nu mai trăiască în trecut.

Însă această decizie i-l aduce în față pe Oliver, cel care în trecut a reprezentat prima iubire, dar și primul care i-a frânt inima.

Oliver Hart este întruchiparea bărbatului la care orice fată visează. Un doctor tânăr, șarmant, chipeș și fermecător, chiar dacă trecutul îl înfățișează ca un băiat rău. Este considerat un al doilea fiu în familia Estellei, cât și cel mai bun prieten al fratelui său. Care, din nefericire, consideră că nici un băiat nu este demn de sora ei, și nimeni nu o merită.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Claire Contreras

Dar ce se întâmplă când renasc sentimente din trecut? Când fiecare își dorește, dar foarte puțin acționează?

Îl va ierta Elle pe Oliver, ori nu va putea intra într-o relație cu el datorită decesului recent? El i-a frânt o data inima. E dispusă să riște din nou, chiar dacă e posibil ca inima ei făcută bucăți să formeze un adevărat caleidoscop?

Te va uimi legătura magnetică dintre cei doi. La fel și puterea de caracter a fiecăruia, faptul că încă își ascultă fiecare inima, chiar dacă e frântă. E o poveste cu un mesaj care te va urma mult timp după ce vei termina cartea.

Autoarea te va ține cu sufletul la gură până în ultimul capitol, iar la final, ca un climax, vei izbucni în lacrimi de fericire.

Recomand cu multă căldură această poveste impresionantă, pentru toți iubitorii de romane de dragoste. Dacă vă decideți să o citiți, vă urez lectură plăcută!

🔥 CARTEA CALEIDOSCOPUL INIMILOR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Caleidoscopul Inimilor
Autor: Claire Contreras
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 22.06.2017
Nota recenzorului: n/a

Irina Nicoleta
Autor: Irina Nicoleta
Irina e Redactor Activ
Redactor de 1152 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Irina Nicoleta