Recenzie ”Cea mai frumoasă greșeală” de Vi Keeland

de | sept. 25, 2022 | Recenzii cărți

Totul a început cu o greșeală…

Între Rachel și Caine West totul a început cu o greșeală. După ce Rachel l-a confundat pe bărbatul frumos din bar cu tipul infidel de care se despărțise prietena ei cea mai bună, aceasta a fost prea jenată să își mai ceară scuze. După un discurs în care l-a făcut cu ou și cu oțet pe bărbatul chipeș din fața ei, Rachel s-a gândit că nu îl va mai vedea oricum niciodată. Se luase de bărbatul greșit, dar ce e rău în asta? Oricum tipul părea a fi exact același gen de bărbat ca și fostul prietenei ei.

Coincidența neplăcută a destinului face ca tocmai bărbatul căruia i-a aruncat insulte nefondate seara trecută să fie profesorul ei. Rachel își pregătește lucrarea de disertație, iar acum se pare că va fi asistenta profesorului Caine West. Numai că aceștia au început cu stângul, ba mai mult, Rachel a și întârziat la ora lui. Oare cât de rău poate fi dacă cere o a doua, chiar o a treia șansă?

Zis și făcut, iar Caine este gata să dea uitării totul și să se axeze împreună cu Rachel pe lecțiile și seminarele la care aceasta va participa. Ar fi trebuit să fie ușor, trebuia să fie doar profesorul ei îndrumător. Numai că totul se transformă într-o poveste de dragoste. Atracția dintre cei doi este mistuitoare, iar regula ce interzice relațiile profesor-student pare atât de simplu de încălcat. Însă ceva din trecut le iese în cale, iar ceea ce putea fi cea mai frumoasă greșeală se poate transforma simplu într-un dezastru.

Opinia mea despre Cea mai frumoasă greșeală

Deja m-am obișnuit cu Vi Keeland și cu poveștile ei erotice destul de simple și clișeice. Unele sunt bune, unele sunt mai slabe, dar Cea mai frumoasă greșeală a fost o surpriză! Nu m-aș fi așteptat să se asemene așa mult cu Șeful și cu Indecent, însă a fost o poveste care m-a surprins și care mi-a întrecut orice așteptare!

De obicei, Keeland se axează pe obișnuitele ei povești cu șefi, dar de data aceasta am făcut cunoștință cu enigmaticul profesor West! M-a dus cu gândul la Infernul lui Gabriel și chiar am simțit același entuziasm ca și la domnul Emerson! Și de această dată, Vi Keeland ascunde în spatele relației fierbinți din prim-plan un trecut șocant. Povestea din trecut m-a impresionat enorm de mult și, deși poate era evident, nu am făcut legăturile până la final. Ceea ce mi-a lăsat un suspans continuu!

Se pare că Rachel și Caine au reușit să mă surprindă și m-au cucerit cu povestea lor frumoasă și sexy! Speram la un final mai spectaculos, mai ales după cât de frumoasă a fost întreaga carte. Aici am regăsit sfârșitul tipic Vi Keeland, dar chiar și așa, povestea este una tare frumoasă pe care eu chiar o recomand din suflet!

Uneori simt nevoia de cărți la fel ca cele pe care le scrie ea, iar în prezent, Cea mai frumoasă greșeală, Șeful și Indecent sunt preferatele mele! Să vedem acum cu cine voi mai face cunoștință în viitor din restul cărților sale! Până atunci, eu vă recomand să citiți această carte și să vă lăsați purtați într-o frumoasă aventură romantică! Sper ca minunatul Caine West să vă fure și vouă inimile!

Titlu: CEA MAI FRUMOASĂ GREȘEALĂ
Autor: Vi Keeland
Traducător: Gabriela Stoica
An apariție : 2022
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 398
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 3770

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Focul care ne unește” de Brittainy C. Cherry
Recenzie ”Focul care ne unește” de Brittainy C. Cherry

A fost odată un băiat pe care l-am iubit...așa a început totul Logan Francis Silverstone s-a dezvoltat într-un mediu înconjurat de haos, unde urletele, țipetele și drogurile erau monedele de schimb obișnuite, iar căldura și lumina lipseau cu desăvârșire. În acest...

Recenzie “Furia” de Alex Michaelides
Recenzie “Furia” de Alex Michaelides

Actul I Are loc o crimă pe o insulă privată a Greciei. Toți cei șapte prezenți acolo sunt invitații personali ai victimei, cunoștințe și prieteni vechi. Și scriitorul este unul dintre ei, așa că el ne zice povestea. Și nu o zice oricum ci ca și un prieten apropiat...

Recenzie ”Astfel de lucruri mărunte” de Claire Keegan
Recenzie ”Astfel de lucruri mărunte” de Claire Keegan

Ambientul și scena socială nu m-au convins. Am trăit tot timpul lecturii cu impresia că sunt undeva în sec. 20, pe la 1900 și un pic sau cel mult între cele două războaie mondiale. Dar am fost influențată și de subiectul expus care pare desprins din alte epoci. Nu...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 23 zile și a scris până acum 319 articole. Se află pe poziția 5 din 13 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments