Recenzie ”Cea mai frumoasă greșeală” de Vi Keeland

de | sept. 25, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CEA MAI FRUMOASĂ GREȘEALĂ ARE REDUCERE PE:

Totul a început cu o greșeală…

Între Rachel și Caine West totul a început cu o greșeală. După ce Rachel l-a confundat pe bărbatul frumos din bar cu tipul infidel de care se despărțise prietena ei cea mai bună, aceasta a fost prea jenată să își mai ceară scuze. După un discurs în care l-a făcut cu ou și cu oțet pe bărbatul chipeș din fața ei, Rachel s-a gândit că nu îl va mai vedea oricum niciodată. Se luase de bărbatul greșit, dar ce e rău în asta? Oricum tipul părea a fi exact același gen de bărbat ca și fostul prietenei ei.

Coincidența neplăcută a destinului face ca tocmai bărbatul căruia i-a aruncat insulte nefondate seara trecută să fie profesorul ei. Rachel își pregătește lucrarea de disertație, iar acum se pare că va fi asistenta profesorului Caine West. Numai că aceștia au început cu stângul, ba mai mult, Rachel a și întârziat la ora lui. Oare cât de rău poate fi dacă cere o a doua, chiar o a treia șansă?

Zis și făcut, iar Caine este gata să dea uitării totul și să se axeze împreună cu Rachel pe lecțiile și seminarele la care aceasta va participa. Ar fi trebuit să fie ușor, trebuia să fie doar profesorul ei îndrumător. Numai că totul se transformă într-o poveste de dragoste. Atracția dintre cei doi este mistuitoare, iar regula ce interzice relațiile profesor-student pare atât de simplu de încălcat. Însă ceva din trecut le iese în cale, iar ceea ce putea fi cea mai frumoasă greșeală se poate transforma simplu într-un dezastru.

Opinia mea despre Cea mai frumoasă greșeală

Deja m-am obișnuit cu Vi Keeland și cu poveștile ei erotice destul de simple și clișeice. Unele sunt bune, unele sunt mai slabe, dar Cea mai frumoasă greșeală a fost o surpriză! Nu m-aș fi așteptat să se asemene așa mult cu Șeful și cu Indecent, însă a fost o poveste care m-a surprins și care mi-a întrecut orice așteptare!

Dacă îți place recenzia cărții CEA MAI FRUMOASĂ GREȘEALĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Vi Keeland

De obicei, Keeland se axează pe obișnuitele ei povești cu șefi, dar de data aceasta am făcut cunoștință cu enigmaticul profesor West! M-a dus cu gândul la Infernul lui Gabriel și chiar am simțit același entuziasm ca și la domnul Emerson! Și de această dată, Vi Keeland ascunde în spatele relației fierbinți din prim-plan un trecut șocant. Povestea din trecut m-a impresionat enorm de mult și, deși poate era evident, nu am făcut legăturile până la final. Ceea ce mi-a lăsat un suspans continuu!

Se pare că Rachel și Caine au reușit să mă surprindă și m-au cucerit cu povestea lor frumoasă și sexy! Speram la un final mai spectaculos, mai ales după cât de frumoasă a fost întreaga carte. Aici am regăsit sfârșitul tipic Vi Keeland, dar chiar și așa, povestea este una tare frumoasă pe care eu chiar o recomand din suflet!

Uneori simt nevoia de cărți la fel ca cele pe care le scrie ea, iar în prezent, Cea mai frumoasă greșeală, Șeful și Indecent sunt preferatele mele! Să vedem acum cu cine voi mai face cunoștință în viitor din restul cărților sale! Până atunci, eu vă recomand să citiți această carte și să vă lăsați purtați într-o frumoasă aventură romantică! Sper ca minunatul Caine West să vă fure și vouă inimile!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CEA MAI FRUMOASĂ GREȘEALĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: CEA MAI FRUMOASĂ GREȘEALĂ
Autor: Vi Keeland
Traducător: Gabriela Stoica
An apariție : 2022
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 398
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 2689

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

Recenzie “Vei fi acolo?” de Guillaume Musso

L-am descoperit pe Guillaume Musso prin intermediul cărții Vei fi acolo?, pe care am citit-o recent și care mi-a plăcut foarte mult. Am “pus ochii” de ceva timp pe cărțile autorului, dar abia de curând am decis să citesc una, iar lectura m-a surprins plăcut....

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Recenzie ”Între acele ziduri blestemate” de Lauren Blackwood

Dacă sunteți fan cărți și filme cu case bântuite și aveți ceva neastâmpăr romantic în vene, această carte este un must pentru voi. Este un horror paranormal construit în jurul unei povești de dragoste, pentru că dragostea salvează tot, după cum bine ați învățat la...

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Recenzie “Te urăsc, te iubesc” de Sally Thorne

Sunt momente în care citim cărți grele, care necesită mult timp și o răbdare de fier, iar la finalul lecturii simți că ai, cu adevărat, o reușită. În același timp, sunt și cărți lejere, cu o acțiune liniară și previzibilă, dar pe care nu le poți lăsa din mână....

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1042 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments