🔥 CARTEA CEL PE CARE ȚI-L DOREȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

cop_cel pe care_pe format:Layout 2.qxdJill Mansell este una dintre cele mai cunoscute scriitoare britanice, apreciată de cititoare pentru poveștile ei pline de romantism, care vorbesc despre relațiile dintre persoane. Aceasta locuiește împreună cu soțul și copiii în Bristol. Are câteva cărți care au devenit bestseller-uri, fiind vândute în mai mult de patru milioane de exemplare.

Cel pe care ți-l dorești prezintă povestea a două prietene cu probleme în dragoste. Prima este Nancy care află că soțul ei o înșeală când descoperă că acesta a cumpărat o bijuterie care nu era pentru ea. A doua este Carmen, care a fost căsătorită cu un foarte cunoscut cântăreț, dar care a murit din cauza unei supradoze de droguri. Carmen renunță să se mai gândească la dragoste timp de trei ani, ea dorindu-și alături o persoană care să-i redea încrederea în viață. Un alt rol important în carte îl are Mia, fiica vecinului lui Carmen, care încearcă din răsputeri să scape de iubita actuală a tatălui ei și îi găsească o alta pe placul ei.

Carmen este o femeie nu prea norocoasă din punct de vedere sentimental deoarece își pierde soțul, iar mai apoi are ghinion în două relații. Totuși, aceasta își continuă viața și nu renunță să creadă că la un momentat dragostea își va face apariția și pe strada ei.

Nancy este foarte hotărâtă să renunțe la soțul ei și nu cedează presiunii atunci când acesta caută împăcarea. Știe că este posibil să rămână singură, dar se descurcă deoarece are alături familia și prietenii.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jill Mansell.

Mia este o fire rebelă care nu ține cont prea mult de ce zic alții. Își expune opiniile chiar dacă acestea nu sunt întotdeauna pozitive. Își iubește tatăl foarte mult și ar face orice numai ca acesta să fie fericit.

Eu am considerat-o o poveste imprevizibilă, deoarece nu am putut anticipa multe lucruri din cele întâmplate. Totul se poate schimba atunci când te aștepți mai puțin. Morala pe care eu o deduc este că trebuie să ținem cont de tot ce ne înconjoară, pentru că se poate întâmpla iubirea vieții să fie lângă noi în timp ce o o cautăm în alte părți.

Cel pe care ți-l dorești este un roman care te ajută să tragi anumite concluzii legate de relații și să privești diferit lucrurile.

🔥 CARTEA CEL PE CARE ȚI-L DOREȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Cel Pe Care ți-l Dorești
Autor: Jill Mansell
An apariție : 2009
Editura: Leda
Nr. Pagini: 495
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.05.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

are mister mister nu este clișeică

Avatar
Autor: Ana Maria Niculescu
Redactor de 1769 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu