Recenzie Cel pe care ți-l dorești de Jill Mansell

de | mai 25, 2015 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA CEL PE CARE ȚI-L DOREȘTI ARE REDUCERE PE:

cop_cel pe care_pe format:Layout 2.qxdJill Mansell este una dintre cele mai cunoscute scriitoare britanice, apreciată de cititoare pentru poveștile ei pline de romantism, care vorbesc despre relațiile dintre persoane. Aceasta locuiește împreună cu soțul și copiii în Bristol. Are câteva cărți care au devenit bestseller-uri, fiind vândute în mai mult de patru milioane de exemplare.

Cel pe care ți-l dorești prezintă povestea a două prietene cu probleme în dragoste. Prima este Nancy care află că soțul ei o înșeală când descoperă că acesta a cumpărat o bijuterie care nu era pentru ea. A doua este Carmen, care a fost căsătorită cu un foarte cunoscut cântăreț, dar care a murit din cauza unei supradoze de droguri. Carmen renunță să se mai gândească la dragoste timp de trei ani, ea dorindu-și alături o persoană care să-i redea încrederea în viață. Un alt rol important în carte îl are Mia, fiica vecinului lui Carmen, care încearcă din răsputeri să scape de iubita actuală a tatălui ei și îi găsească o alta pe placul ei.

Carmen este o femeie nu prea norocoasă din punct de vedere sentimental deoarece își pierde soțul, iar mai apoi are ghinion în două relații. Totuși, aceasta își continuă viața și nu renunță să creadă că la un momentat dragostea își va face apariția și pe strada ei.

Nancy este foarte hotărâtă să renunțe la soțul ei și nu cedează presiunii atunci când acesta caută împăcarea. Știe că este posibil să rămână singură, dar se descurcă deoarece are alături familia și prietenii.

Dacă îți place recenzia cărții CEL PE CARE ȚI-L DOREȘTI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Jill Mansell

Mia este o fire rebelă care nu ține cont prea mult de ce zic alții. Își expune opiniile chiar dacă acestea nu sunt întotdeauna pozitive. Își iubește tatăl foarte mult și ar face orice numai ca acesta să fie fericit.

Eu am considerat-o o poveste imprevizibilă, deoarece nu am putut anticipa multe lucruri din cele întâmplate. Totul se poate schimba atunci când te aștepți mai puțin. Morala pe care eu o deduc este că trebuie să ținem cont de tot ce ne înconjoară, pentru că se poate întâmpla iubirea vieții să fie lângă noi în timp ce o o cautăm în alte părți.

Cel pe care ți-l dorești este un roman care te ajută să tragi anumite concluzii legate de relații și să privești diferit lucrurile.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CEL PE CARE ȚI-L DOREȘTI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: CEL PE CARE ȚI-L DOREȘTI
Autor: Jill Mansell
An apariție : 2009
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 495
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1953

Alte recenzii de la Jill Mansell:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Băiatul din Vecini” de Vi Keeland

Recenzie ”Băiatul din Vecini” de Vi Keeland

Cine a spus că vârsta contează într-o poveste de iubire? Valentina di Giovanni are 37 de ani și este convinsă că nu este pregătită să își dea întâlniri. După doi ani de la divorțul de bărbatul cu care a fost împreună încă din liceu și cu care are un fiu, Valentina...

Recenzie “Cum să te simți iubit” de Dr. Jeanne Segal

Recenzie “Cum să te simți iubit” de Dr. Jeanne Segal

Dr. Jeanne Segal are o bogată experiență în domeniul psihologiei și a ales să împărtășească din experiența profesională scriind pe înțelesul tuturor despre inteligența emoțională. Cartea Cum să te simți iubit are un caracter practic, poate îmbunătăți viața oricărui...

Recenzie „Manon Lescaut” de Antoine Francois Prevost

Recenzie „Manon Lescaut” de Antoine Francois Prevost

"Manon Lescaut" de Antoine Francois Prevost este un clasic roman de dragoste franțuzesc publicat în anul 1731. Are la bază o poveste romantică tristă și vicioasă între doi tineri care ajung să se ruineze unul pe celălalt. Încă dinainte să ajung să citesc acest volum,...

0 0 votes
Article Rating
Ana Maria Niculescu este redactor Booknation.ro de 2846 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments