Recenzie Greşelile Mirandei de Jill Mansell

Titlu: Greşelile Mirandei
Autor: Jill Mansell
An apariție : 2012
Editura: Leda
Nr. Pagini: 512
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Slusariuc
Publicată la 21.05.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

greselile-mirandei---editie-de-buzunar_1_produsAceastă carte este cu siguranţă una potrivită pentru doamne şi domnişoare. De ce? Pentru că le oferă posibilitatea de a învăţa din „Greşelile Mirandei” în timp ce se relaxează dând pagină cu pagină şi bucurându-se în acelaşi timp de umorul pe care care autoarea l-a transpus printre rânduri.

Miranda poate fi oricare dintre noi, pentru că fiecare a avut, are sau va avea eternele probleme în dragoste, mai ales când în loc de un bărbat, apar trei în viaţa noastră, toţi completându-se între ei, însă niciunul fiind perfect. Ce te faci când  îl iubești pe unul, însă îţi face o „surpriză” neplăcută, iar ceilalţi doi amplifică și mai mult atmosfera tensionată? Şi ce te faci când alegi să te răzbuni? La ce final te va duce acest lucru când de la un Greg şi o Miranda povestea se extinde la din ce în ce mai multe persoane?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jill Mansell.

Mi-a plăcut această carte şi chiar cred că vă va plăcea şi vouă. Este scrisă din perspectiva mai multor personaje, care mai de care mai „picante”, făcute să condimenteze povestea de la capitol, la capitol. Poate fi o lectură uşoară, menită să vă relaxeze şi să vă ofere lecţii de viaţă gratis. Ce mai aşteptaţi? Spor la citit, fetelor!

Aspecte Pozitive:

O lectură uşoară, relaxantă, menită să ofere lecţii de viaţă despre dragoste mai ales, gratis! :)

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Avatar Cristina Slusariuc
    Reply

    Dacă vrei doar să te relaxezi cu ceva uşor, să ştii că este drăguţă. Depinde acum şi de gusturile tale…

POST A COMMENT.