Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

by | Jul 4, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA CINEVA CA TINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca tine de Cathy Kelly este o carte amuzantă și emoționantă și are la bază poveștile a trei protagoniste.

Este vorba despre trei femei din Dublin care se împrietenesc în timpul unei vacanțe în Egipt. Fiecare dintre ele are un țel. Hannah își dorește independență și nu are încredere în bărbați, după o despărțire dureroasă. Emma are 31 de ani și se află sub papucul tatălui ei. Iar faptul că este măritată nu-i schimbă cu nimic comportamentul părintelui ei. Marea ei dramă este că nu reușește să facă un copil, deși își dorește foarte mult. Leonie este asistentă veterinară și o mamă divorțată a trei copii și tot ce își dorește este să găsească adevărata iubire.

Trei femei, trei țeluri

Cele trei decid să iasă împreună lunar și după călătoria în Egipt. Astfel, ajung să se confeseze una alteia și să-și dea sfaturi. Deși toate sunt diferite, faptul că sunt prietene le ajută să treacă mai ușor peste necazurile din viața de zi cu zi. Fetele nu înțeleg de ce Emma nu are curaj să-și înfrunte tatăl și să viziteze un medic pentru a rezolva problema fertilității. Hannah pune cariera mai presus de orice, chiar și de iubire. Iar Leonie se întâlnește cu un bărbat după șase ani singură, fără a lăsa problemele cu greutatea să o afecteze.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cathy Kelly

Cartea a fost o adevărată plăcere pentru mine. Deși are 700 de pagini, se citește destul de ușor. Autoarea creionează trei femei diferite care vor doar să-și găsească fericirea. Nu lipsesc întâmplările amuzante sau cele dramatice, care se împletesc perfect. Există o doză de umor chiar și în cele mai nefericite momente. Cineva ca tine merită o șansă pentru cine vrea să se relaxeze într-o zi călduroasă de vară.

„Cathy Kelly pune în scenă intrigi formidabile, presărate cu umor inegalabil.” (The Times)

🔥 CARTEA CINEVA CA TINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Cineva Ca Tine
Autor: Cathy Kelly
An apariție : 2010
Editura: POLIROM
Nr. Pagini: 708
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 4.07.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 376 zile și a scris până acum 48 articole. Se află pe poziția 24 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments