🔥 CARTEA CUM SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

cum-sa-te-indragostesti  Cecilia Ahern este una din autoarele mele favorite, reușind să îmbine mereu comicul cu tragicul, iubirea cu ura, și firescul cu deosebitul. Ce m-a atras mereu la cărțile ei e faptul că dă naștere unui gen propriu; da, cărțile ei sunt cărți de dragoste, dar mereu găsim în ele suspans, mister și crime.

Cum să te îndrăgostești e ca o supă de pui pentru suflet, un manual al sufletelor rănite, o lecție despre cum, uneori, să te arunci în necunoscut e cea mai bună soluție.

Când Christine Rose îl surprinde pe Adam Basil pe un pod din Dublin, fiind gata să se arunce în hău, femeia îi promite că în 2 săptămâni (până ce Adam va face 35 de ani) îi va dovedi acestuia că viața merită trăită.

Deși o femeie extrem de hotărâtă și inteligentă, Christine Rose știe că n-ar fi trebuit să facă promisiuni pe care nu le poate îndeplini. Adam e total dezamăgit de propria persoană, fiind sigur că eforturile Christinei nu îl vor face să se răzgândească.

Adam e dovada vie că în spatele unui zâmbet fermecător se ascunde aproape întotdeauna un destin tragic. Mereu vorbăreț și zâmbitor, Adam nu dă de înțeles că în viața lui e ceva ce nu merge bine. La început și Christine îl crede nebun, din moment ce nu-și dă seama ce l-a făcut să vrea să ia această decizie fatală.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Cecilia Ahern.

Cum să te îndrăgostești nu e genul de carte plictisitoare, în care acțiunea propriu-zisă începe așa, pe la mijlocul romanului, în niciun caz. Încă din primele pagini se prezintă povestea tensionată dintre Christine și Adam, acțiunea derulându-se rapid, fără a plictisi cititorul. Deși pare un roman stufos, cu cele aproape 400 de pagini, Cum să te îndrăgostești nu creează niciun moment senzația de carte greoaie, având un limbaj accesibil și pasaje lejere, presărate cu idei amuzante.

The Brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear.Imagine couples, impossible, and me and you

Deși am prevăzut finalul, nu am abandonat cartea. Cum să te îndrăgostești e mai mult decât o poveste amoroasă dintre tipul care vrea să moară și femeia care vrea să îl salveze.

Cum să te îndrăgostești e un roman care emană speranță prin toate rândurile, o carte în care Iubirea joacă rolul zeului suprem, având puterea să ucidă și să curme vieți. Poți să îl salvezi pe cel pe care-l iubești, dacă tu nu te poți salva pe tine?

🔥 CARTEA CUM SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Cum Să Te îndrăgostești
Autor: Cecilia Ahern
An apariție : 2015
Editura: ALLFA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 23.07.2016
Nota recenzorului: n/a
Arianna Suduc
Autor: Arianna Suduc
❝ îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos. ❞
Arianna e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1717 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Arianna Suduc
Arianna Suduc mai scrie și pe http://www.raftulariciului.wordpress.com