Recenzie „Cum să te îndrăgostești” de Cecilia Ahern

by | Jul 23, 2016 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA CUM SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

cum-sa-te-indragostesti  Cecilia Ahern este una din autoarele mele favorite, reușind să îmbine mereu comicul cu tragicul, iubirea cu ura, și firescul cu deosebitul. Ce m-a atras mereu la cărțile ei e faptul că dă naștere unui gen propriu; da, cărțile ei sunt cărți de dragoste, dar mereu găsim în ele suspans, mister și crime.

Cum să te îndrăgostești e ca o supă de pui pentru suflet, un manual al sufletelor rănite, o lecție despre cum, uneori, să te arunci în necunoscut e cea mai bună soluție.

Când Christine Rose îl surprinde pe Adam Basil pe un pod din Dublin, fiind gata să se arunce în hău, femeia îi promite că în 2 săptămâni (până ce Adam va face 35 de ani) îi va dovedi acestuia că viața merită trăită.

Deși o femeie extrem de hotărâtă și inteligentă, Christine Rose știe că n-ar fi trebuit să facă promisiuni pe care nu le poate îndeplini. Adam e total dezamăgit de propria persoană, fiind sigur că eforturile Christinei nu îl vor face să se răzgândească.

Adam e dovada vie că în spatele unui zâmbet fermecător se ascunde aproape întotdeauna un destin tragic. Mereu vorbăreț și zâmbitor, Adam nu dă de înțeles că în viața lui e ceva ce nu merge bine. La început și Christine îl crede nebun, din moment ce nu-și dă seama ce l-a făcut să vrea să ia această decizie fatală.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cecilia Ahern

Cum să te îndrăgostești nu e genul de carte plictisitoare, în care acțiunea propriu-zisă începe așa, pe la mijlocul romanului, în niciun caz. Încă din primele pagini se prezintă povestea tensionată dintre Christine și Adam, acțiunea derulându-se rapid, fără a plictisi cititorul. Deși pare un roman stufos, cu cele aproape 400 de pagini, Cum să te îndrăgostești nu creează niciun moment senzația de carte greoaie, având un limbaj accesibil și pasaje lejere, presărate cu idei amuzante.

The Brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear.Imagine couples, impossible, and me and you

Deși am prevăzut finalul, nu am abandonat cartea. Cum să te îndrăgostești e mai mult decât o poveste amoroasă dintre tipul care vrea să moară și femeia care vrea să îl salveze.

Cum să te îndrăgostești e un roman care emană speranță prin toate rândurile, o carte în care Iubirea joacă rolul zeului suprem, având puterea să ucidă și să curme vieți. Poți să îl salvezi pe cel pe care-l iubești, dacă tu nu te poți salva pe tine?

🔥 CARTEA CUM SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Cum Să Te îndrăgostești
Autor: Cecilia Ahern
An apariție : 2015
Editura: ALLFA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 23.07.2016
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Arianna Suduc este redactor Booknation.ro de 1922 zile și a scris până acum 176 articole. Se află pe poziția 8 din 146 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Arianna Suduc aici. Arianna Suduc are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela Barbalata

Din pacate nu am citit nimic de aceasta autoare. Imi doresc dar mai am de asteptat 🙁