🔥 CARTEA CUM SE SCRIE UN BEST SELLER- TEHNICĂ AMERICANĂ DE SCRIERE CREATIVĂ CU AJUTORUL CĂREIA POŢI TRANSFORMA O IDEE ÎNTR-UN ROMAN DE SUCCES ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Mare atenţie, deci! Odată catalogat drept un scriitor prost, este foarte greu să mai schimbaţi opinia potenţialilor cititori.

Nu mai este un secret faptul că Monica Ramirez scrie excepţional de frumos, cursiv şi captivant. Cu toate acestea, nu mă aşteptam ca volumul Cum se scrie un best seller- Tehnică americană de scriere creativă cu ajutorul căreia poţi transforma o idee într-un roman de succes să mi se pară mie, un simplu cititor, fără talent de viitor scriitor, un ajutor de nădejde pentru un scriitor.

Imaginaţi-vă că sunteţi un sculptor care începe prin a construi un schelet, pe care apoi va dezvolta viitoarea sculptură, începând cu părţile fizice şi apoi terminând cu stările exprimate de diferite gesturi, atitudini, expresii faciale.

Recent mă gândeam la faptul că sunt autori care se grăbesc în a-şi publica romanele neavând răbdarea de a acorda poveştii sale un moment de respiro să se aşeze şi apoi să fie reevaluat. În acelaşi timp am găsit şi repere exacte care pot ajuta un scriitor debutant în şlefuirea cărţii sale, în aprofundarea temei dorite şi în creionarea personajelor. De asemenea, se merge şi pe ideea de a citi cât mai mult înainte de a te lansa în scrierea propriei tale cărţi. Însă, odată publicată o carte, asta nu înseamnă că tu trebuie să renunţi în a mai citi şi învăţa.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi după ce terminaţi de scris cartea este să luaţi o pauză de câteva zile. (…)

Când veţi redeschide manuscrisul după câteva zile, veţi avea o atitudine proaspătă faţă de scriitura dumneavoastră. Veţi vedea totul cu alţi ochi.

Acum este timpul să începeţi procesul de corectare…

Cum se scrie un best seller- Tehnică americană de scriere creativă cu ajutorul căreia poţi transforma o idee într-un roman de succes ne explică rolul folosirii unui timp predominant în povestea pe care vrem să o scriem, cum putem crea doza de mister pentru a da farmec acţiunii, cum ne putem şlefui personajele învăluindu-le în complexitate şi, mai ales, cum îi putem captiva pe cititori, făcându-i parte din poveste.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Monica Ramirez.

Cititorul are nevoie să pătrundă în lumi normale, lumi care i se par cunoscute din propria experienţă pentru a nu avea senzaţia de artificial.

Consider că Monica Ramirez aduce în atenţia tuturor un ghid util care te poate ajuta, dându-ţi idei, repere şi inspiraţie. Cum se scrie un best seller- Tehnică americană de scriere creativă cu ajutorul căreia poţi transforma o idee într-un roman de succes poate fi un îndrumător excelent. Dacă mie, un cititor fără dorinţe de viitor scriitor mi s-a părut  un ghid demn de urmat şi de luat în seamă, vouă viitori scriitori, oare cum vi se va părea?

Cu cât veţi citi mai mult, cu atât vă veţi îmbogăţi vocea personală, stilul, chiar imaginaţia. Aşa că citiţi, şi citiţi cu pasiune!

Un volum disponibil şi pe site-ul Editurii Librex Publishing.

🔥 CARTEA CUM SE SCRIE UN BEST SELLER- TEHNICĂ AMERICANĂ DE SCRIERE CREATIVĂ CU AJUTORUL CĂREIA POŢI TRANSFORMA O IDEE ÎNTR-UN ROMAN DE SUCCES ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Cum Se Scrie Un Best Seller- Tehnică Americană De Scriere Creativă Cu Ajutorul Căreia Poţi Transforma O Idee într-un Roman De Succes
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2017
Editura: Librex Publishing
Nr. Pagini: 144
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.12.2017
Nota recenzorului: n/a
Diana Daniela Macovei
Autor: Diana Daniela Macovei
Diana Daniela e Erou Booknation.ro
Redactor de 1733 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei