🔥 CARTEA DE TREI ORI TU ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

,,De trei ori tu’’ reprezintă ultima parte din seria ,,Trei metri deasupra cerului’’, scrisă de Federico Moccia. În această carte, autorul plasează toate cele trei personaje principale, Step, Gin și Babi, într-un triunghi amoros, cu un deznodământ mai puțin fericit.

Step încearcă să își dea seama dacă este într-adevăr fericit alături de Gin. Reapariția lui Babi și vestea că au un copil de șase ani împreună, îl șochează. Aflând că și Gin este însărcinată, simte că este prins între ciocan și nicovală.

Deși l-am apreciat pentru maturitatea de care a dat dovadă în cea de-a doua parte a seriei, aici Step mi s-a părut nehotărât și incapabil să lupte pentru ceea ce își dorește. L-am condamnat în unele situații pentru reacțiile sale și mi-aș fi dorit să fie mai corect în deciziile luate.

Căsătorită cu un bărbat care corespunde standardelor mamei sale, Babi realizează că nu se regăsește în această relație. Deși știe care este situația lui Step în momentul de față, nu renunță în a-l recuceri și a-i arăta că sentimentele ei nu au dispărut, ci s-au intensificat pe parcursul anilor. Astfel, Step și Babi se lasă duși de val și reaprind flacăra iubirii.

Tot ce pot să spun este că am iubit-o pe Babi în cartea ,,Trei metri deasupra cerului’’, ca mai apoi să ajung să o urăsc în cartea ,,Te doresc’’. Acum, sentimentele mele față de personaj au fost neutre. Am observat doar o schimbare în atitudinea ei și am apreciat determinarea sa în ceea ce îl privește pe Step și lupta continuă pentru iubirea adevărată.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Federico Moccia.

Gin are parte de tot ce își dorește. Urmează să se căsătorească și să aibă un copil cu Step, însă observă distanțarea ușoară a acestuia în relația dintre ei. Inițial, pune totul pe seama stresului de la locul de munca a lui Step, pe stresul organizării nunții și a venirii copilului lor pe lume. Ulterior, aceasta află durerosul adevăr. Atitudinea și altruismul de care a dat dovadă m-au impresionat și mi-aș fi dorit ca povestea ei să fie dezvoltată puțin mai mult.

Autorul a structurat cele trei cărți din serie într-un mod foarte ușor de parcurs. Astfel, acesta a reușit să-mi capteze atenția și să-mi mențină interesul crescut pe tot parcursul lecturii. În ,,De trei ori tu’’, autorul a început și finalizat cartea cu aceași secvență, introducând astfel un efect de ridicare și coborâre a unei cortine fictive. Apoi, a alternat secvențele privind intrigile de acasă și de la locul de muncă al lui Step, creând puțin suspans și stârnindu-mi curiozitatea.

După cum am mai spus, am început să citesc cartea ,,Trei metri deasupra cerului” doar după ce am văzut ecranizarea în limba spaniolă a cărţii, filmul ,,Tres Metros Sobre el Cielo”. Apoi, curiozitatea m-a împins să continui seria. Și nu regret. Tocmai din acest motiv, v-o recomand și vouă cu căldură. Lectură plăcută!

🔥 CARTEA DE TREI ORI TU ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: De Trei Ori Tu
Autor: Federico Moccia
An apariție : 2019
Editura: BESTSELLER MOLDOVA
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 13.03.2020
Nota recenzorului: 9/10

Aspecte Pozitive:

Frumos structurata si usor de citit

Avatar
Autor: Diana Cornila
Diana e Redactor Foarte Activ
Redactor de 78 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Cornila