Recenzie ”Descătușare” de Penelope Douglas

de | dec. 18, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA DESCĂTUȘARE ARE REDUCERE PE:

K.C Carter este o tânără cu un trecut pătat, cu o copilărie tristă care a ascultat mereu de părinții ei, care a respectat regulile și este, de asemenea, cea mai bună prietenă a lui Tate, protagonista din primul volum, Intimidare.

Deși K.C i-a greșit prietenei ei, întâlnindu-se cu Jared, actualul iubit al lui Tate, pe vremea când cei doi nu erau împreună, pentru a-l face gelos și pentru a se răzbuna pe Liam, Tate o iubește la fel de mult pe K.C, chiar dacă aceasta regretă și acum alegerea făcută. K.C a avut o relație cu Liam timp de trei ani, fiind sigură la început că acesta este ceea ce își dorea. Totul a mers bine până anul acesta când K.C face o greșeală iar viața ei este dată peste cap și devine subiectul de bârfă în campusul universității. Vara acesteia este compromisă de sentința judecătorească în urma căreia trebuie să depună muncă în folosul comunității. Viața ei calculată și propriile ei aranjamente sunt date peste cap și, totuși, nu își poate explica de ce a primit o pedeapsă așa ușoară.

Jaxon Trent este fratele lui Jared și reprezintă, de asemenea, cea mai mare ispită pentru K.C. Cu ani în urmă, ea a decis că Jaxon nu este potrivit pentru ea, având în vedere ipostaza în care l-a prins, dar acum are o surpriză când se întoarce în orasul ei natal locuind în casa lui Tate care este unită de curtea lui Jared, al cărui frate se pare că s-a întors. K.C are un șoc la vederea transformării lui Jaxon care nu mai era un puști și se schimbase radical de la ultima lor întalnire în urmă cu câțiva ani.

Atitudinea lui Jaxon o calcă pe nervi pe K.C, fiind vizibilă asemănarea poveștii lor de cea a lui Jared și Tate. Jaxon o tulbură de fiecare dată pe K.C iar chimia dintre ei este foarte puternică, deși aceasta încearcă să nege. Pentru Jaxon, ea este o provocare, fiind prima fată care îl refuză și care pare să nu îl agreeze.

În fiecare zi destinul i-l scoate pe Jax în cale iar legătura dintre ei devine din ce în ce mai puternică și mai controversată. Cu toate acestea, trecutul lui K.C atârnă greu între ei și o urmărește zi de zi.

Jax încearcă să descopere adevărata față ce se află în spatele măștii lui K.C iar curând, cei doi încep să își dezvăluie cele mai negre laturi ale lor, deși, amândoi păstrează câte un secret tulburător. Cine este cu adevărat K.C? Ce ascunde trecutul ei? Și de ce a abandonat-o mama ei? Dar, cel mai important, ce semnifică inițialele numelui ei?

Curând, posibila eliberare a lui Thomas Trent îi poate distruge viața lui Jax. Acesta se teme pentru K.C și trebuie să o apere cu orice preț. Va fi oare eliberat tatăl lui Jaxon și al lui Jared? Și cum ar putea Jax să scape de acesta, de cel care i-a chinuit și i-a distrus copilăria?

Atât Jaxon cât și K.C trăiesc cu povara unui trecut sumbru distrus de niște părinți oribili, lucru dezolant ce ne atinge încă din dedicația autoarei de la începutul volumului.

Ți-a plăcut recenzia cărții DESCĂTUȘARE?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Penelope Douglas

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DESCĂTUȘARE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Descătușare
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 426
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 18.12.2020
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 34

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 846 zile și a scris până acum 232 articole. Se află pe poziția 5 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments