Recenzie ”Descătușare” de Penelope Douglas

by | Dec 18, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA DESCĂTUȘARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

K.C Carter este o tânără cu un trecut pătat, cu o copilărie tristă care a ascultat mereu de părinții ei, care a respectat regulile și este, de asemenea, cea mai bună prietenă a lui Tate, protagonista din primul volum, Intimidare.

Deși K.C i-a greșit prietenei ei, întâlnindu-se cu Jared, actualul iubit al lui Tate, pe vremea când cei doi nu erau împreună, pentru a-l face gelos și pentru a se răzbuna pe Liam, Tate o iubește la fel de mult pe K.C, chiar dacă aceasta regretă și acum alegerea făcută. K.C a avut o relație cu Liam timp de trei ani, fiind sigură la început că acesta este ceea ce își dorea. Totul a mers bine până anul acesta când K.C face o greșeală iar viața ei este dată peste cap și devine subiectul de bârfă în campusul universității. Vara acesteia este compromisă de sentința judecătorească în urma căreia trebuie să depună muncă în folosul comunității. Viața ei calculată și propriile ei aranjamente sunt date peste cap și, totuși, nu își poate explica de ce a primit o pedeapsă așa ușoară.

Jaxon Trent este fratele lui Jared și reprezintă, de asemenea, cea mai mare ispită pentru K.C. Cu ani în urmă, ea a decis că Jaxon nu este potrivit pentru ea, având în vedere ipostaza în care l-a prins, dar acum are o surpriză când se întoarce în orasul ei natal locuind în casa lui Tate care este unită de curtea lui Jared, al cărui frate se pare că s-a întors. K.C are un șoc la vederea transformării lui Jaxon care nu mai era un puști și se schimbase radical de la ultima lor întalnire în urmă cu câțiva ani.

Atitudinea lui Jaxon o calcă pe nervi pe K.C, fiind vizibilă asemănarea poveștii lor de cea a lui Jared și Tate. Jaxon o tulbură de fiecare dată pe K.C iar chimia dintre ei este foarte puternică, deși aceasta încearcă să nege. Pentru Jaxon, ea este o provocare, fiind prima fată care îl refuză și care pare să nu îl agreeze.

În fiecare zi destinul i-l scoate pe Jax în cale iar legătura dintre ei devine din ce în ce mai puternică și mai controversată. Cu toate acestea, trecutul lui K.C atârnă greu între ei și o urmărește zi de zi.

Jax încearcă să descopere adevărata față ce se află în spatele măștii lui K.C iar curând, cei doi încep să își dezvăluie cele mai negre laturi ale lor, deși, amândoi păstrează câte un secret tulburător. Cine este cu adevărat K.C? Ce ascunde trecutul ei? Și de ce a abandonat-o mama ei? Dar, cel mai important, ce semnifică inițialele numelui ei?

Curând, posibila eliberare a lui Thomas Trent îi poate distruge viața lui Jax. Acesta se teme pentru K.C și trebuie să o apere cu orice preț. Va fi oare eliberat tatăl lui Jaxon și al lui Jared? Și cum ar putea Jax să scape de acesta, de cel care i-a chinuit și i-a distrus copilăria?

Atât Jaxon cât și K.C trăiesc cu povara unui trecut sumbru distrus de niște părinți oribili, lucru dezolant ce ne atinge încă din dedicația autoarei de la începutul volumului.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DESCĂTUȘARE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Penelope Douglas sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DESCĂTUȘARE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Descătușare
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2018
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 426
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 18.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 359 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments