🔥 CARTEA DESPRE FAȚA URÂTĂ A IUBIRII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Momentele frumoase,ca acestea,sunt cele care compensează fața urâtă a iubirii.

Acesta este finalul cărții “Despre fața urâtă a iubirii” de Colleen Hoover.

Să vă spun un secret,înainte de a citi orice cartea,mai întâi citesc ultima propoziție/frază. Nu știu de ce,parcă îmi stârnește mai mult curiozitatea,iar în momentul în care ajung la final,totul parcă are mai mult sens.

Am ales să citeasc această carte în mini-vacanța de Paște și de 1 Mai. Întru-cât am tot fost pe drumuri,am citit-o lejer de pe telefon,am dat un search pe Google și am găsit-o în varianta pdf.

Deși,îmi place foarte mult să simt paginile unei cărți în mâini,la momentul respectiv mi-a fost mult mai ușor să utilizez telefonul. Având în vedere că suntem generația ”smartphone”,seara înainte de culcare în loc să dau scroll pe Facebook,dădeam scroll la paginile cărții.

Cartea spune o poveste de dragoste,poveste care se desfășoară pe două planuri: prezentul ”Tate” și trecutul lui ”Miles”. Tate Collins îl întâlnește pe Miles Archer iar atracția fizică care apare între cei doi,sigur se poate simți chiar și de pe lună.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Colleen Hoover

Dorințele lor ascunse ies la suprafață,clocotind și cei doi reușesc să găsească o soluție pentru o relație perfectă fără implicații. Însă,după cum știți perfecțiunea nu există iar aranjamentul lor începe să se destrame când Tate încalcă cele două reguli impuse de Miles: nu pune întrebări despre trecut și nu te aștepta la un viitor împreună.

Probabil,vă așteptați la genul de iubire clișeu,așa am crezut și eu,dar am zis că vreau să citesc ceva ușor de înțeles,deci nu m-a deranjat acest aspect. Însă pe parcurs,emoțiile și stările parcurse de cele două personaje,parcă treceau mai întâi prin mine ca printr-un portal magic.

Într-o seară,înainte de a merge pe tărâmul viselor am zis să mai citesc câteva pagini. Însă m-am tot mințit că mai citesc ”doar 5 minute” până când am ajuns la finalul cărții iar ceasul indica ora 02:00.

De asemenea,când am ajuns în punctul culminant al poveștii mi-am surprins lacrimile curgându-mi pe obraji,iar mie rar mi se întâmplă să plâng când citesc o carte. Vă mărturisesc acest aspect pentru a vă arăta câtă încărcătură emoțională a reușit autorul să transmită prin intermediul descrierii acestei iubiri.

Cu siguranță este o carte ce merită citită și pe care o recomand cu drag.

🔥 CARTEA DESPRE FAȚA URÂTĂ A IUBIRII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Despre Fața Urâtă A Iubirii
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 2.05.2019
Nota recenzorului: 10/10

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut felul în care autorul a reușit să mă emoționeze, să îmi transmită stările personajelor.

Avatar
Autor: Elena Săvulescu
Redactor de 413 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Elena Săvulescu