Recenzie „Despre tristețea femeilor frumoase” de Andrei Ruse

de | aug. 5, 2021 | Beletristică, Dragoste, Fantezie, Ficțiune, Literatură Contemporană, Literatura Română, Lumea cărților, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DESPRE TRISTEȚEA FEMEILOR FRUMOASE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Dragă Andrei Ruse, ai scris o carte de-o intimitate fantastică!

Nu aș fi crezut vreodată că un bărbat poate scrie atât de sensibil și real, precum ar face o femeie. Dansul acțiunii este de-o exactitate și senzualitate cum e coreografia unei Prime pe scena baletului. Totul este în tact și trist. Îmi plac finalurile tăiate, par a fi decizii luate de o femeie când se desparte de ceva, rupe, se întoarce și pleacă. Definitiv. O femeie hotărâtă.

Ne-ai oferit istorii despre femei la care nu poți ajunge, uneori par niște năluci halucinante. Uneori pot fi auzite doar prin intermediul altor personaje, femei pure, deseori inocente. M-ai făcut sa disper, dragă Andrei Ruse, m-ai obligat să înjur când se terminau capitolele. Istoriile se terminau exact când se cerea, dar nu mă așteptam. Nimic în plus. Doar eu, cartea și Dzm**.

2 zile am fost tristă, o tristețe asumată, care m-a făcut sa mă gândesc spre final, cărei dintre aceste istorii tristețea mea i se potrivește cel mai bine?!

*💙Îmi place să mă aranjez, îmi place să mă îmbrac frumos și să arăt bine, însă de multe ori mă gândesc că dacă nu ești tu să mă privești, pentru ce toate astea? Și atunci îmi urăsc frumusețea. Din tot sufletul!

* 💙Ce simți?…simt că am murit demult, iar tot ce trăiesc de atunci este un vis.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DESPRE TRISTEȚEA FEMEILOR FRUMOASE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Andrei Ruse sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DESPRE TRISTEȚEA FEMEILOR FRUMOASE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Despre Tristețea Femeilor Frumoase
Autor: Andrei Ruse
An apariție : 2019
Editura: HYPERLITERATURA
Nr. Pagini: 254
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Publicată la 5.08.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Aventurile lui Choko” de Ștefania Tudorache

Recenzie “Aventurile lui Choko” de Ștefania Tudorache

Un dar neprețuit pentru un copil poate fi o carte cu povești și ilustrații minunate care să-i aprindă imaginația, să-l emoționeze. O astfel de carte este Aventurile lui Choko, scrisă de Ștefania Tudorache. Aventurile lui Choko este o continuare a poveștii Surprizele iernii. 

Recenzie „Colecționarul” de John Fowles

Recenzie „Colecționarul” de John Fowles

Este a doua mea întâlnire cu autorul. Am citit și Iubita locotenentului francez care este mult mai cunoscută probabil și datorită ecranizării pe care eu n-am urmărit-o, dar am apreciat cartea. Colecționarul prezintă tragedia unei tinere fete răpită și sechestrată de...

Recenzie „Near the bone” de Christina Henry

Recenzie „Near the bone” de Christina Henry

Inițial a fost foarte captivantă și teribil de creepy și dark, dar cred că autoarea a greșit complicând acțiunea cu acea tentă de paranormal. William era suficient pentru a menține teroarea la nivel ridicat, nu era nevoie și de acel Yeti/Big Foot sau ce creatură...

0 0 votes
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 270 zile și a scris până acum 116 articole. Se află pe poziția 6 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments