Recenzie „Despre tristețea femeilor frumoase” de Andrei Ruse

de | aug. 5, 2021 | Beletristică, Dragoste, Fantezie, Ficțiune, Literatură Contemporană, Literatura Română, Lumea cărților, Mister, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DESPRE TRISTEȚEA FEMEILOR FRUMOASE ARE REDUCERE PE:

Dragă Andrei Ruse, ai scris o carte de-o intimitate fantastică!

Nu aș fi crezut vreodată că un bărbat poate scrie atât de sensibil și real, precum ar face o femeie. Dansul acțiunii este de-o exactitate și senzualitate cum e coreografia unei Prime pe scena baletului. Totul este în tact și trist. Îmi plac finalurile tăiate, par a fi decizii luate de o femeie când se desparte de ceva, rupe, se întoarce și pleacă. Definitiv. O femeie hotărâtă.

Ne-ai oferit istorii despre femei la care nu poți ajunge, uneori par niște năluci halucinante. Uneori pot fi auzite doar prin intermediul altor personaje, femei pure, deseori inocente. M-ai făcut sa disper, dragă Andrei Ruse, m-ai obligat să înjur când se terminau capitolele. Istoriile se terminau exact când se cerea, dar nu mă așteptam. Nimic în plus. Doar eu, cartea și Dzm**.

2 zile am fost tristă, o tristețe asumată, care m-a făcut sa mă gândesc spre final, cărei dintre aceste istorii tristețea mea i se potrivește cel mai bine?!

*💙Îmi place să mă aranjez, îmi place să mă îmbrac frumos și să arăt bine, însă de multe ori mă gândesc că dacă nu ești tu să mă privești, pentru ce toate astea? Și atunci îmi urăsc frumusețea. Din tot sufletul!

* 💙Ce simți?…simt că am murit demult, iar tot ce trăiesc de atunci este un vis.

Ți-a plăcut recenzia cărții DESPRE TRISTEȚEA FEMEILOR FRUMOASE?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Andrei Ruse

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DESPRE TRISTEȚEA FEMEILOR FRUMOASE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Despre Tristețea Femeilor Frumoase
Autor: Andrei Ruse
An apariție : 2019
Editura: HYPERLITERATURA
Nr. Pagini: 254
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 321

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Pe contrasens” de Oleg Serebrian

Recenzie “Pe contrasens” de Oleg Serebrian

Am așteptat apariția acestei cărți cu sufletul la gură așa cum am fost impresionată de celelalte două cărți din trilogie “Cântecul mării” și “Woldemar”. Aici îl întâlnim pe Woldemar Skawronski la maturitate. El pornește într-o călătorie expediție în care are ca scop...

Recenzie “Woldemar” de Oleg Serebrian

Recenzie “Woldemar” de Oleg Serebrian

L-am descoperit pe Oleg Serebrian cu “Cântecul mării” și nu am întârziat să trec și la “Woldemar”, cea de a doua parte a trilogie.Recunosc, așteptările mi-au fost depășite. Dacă prima parte este mai mult o cronică a evenimentelor nefaste desfășurate în Cernăuțiul...

1 1 vote
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 479 zile și a scris până acum 131 articole. Se află pe poziția 7 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments