Recenzie „Dragă Ava” de Ilsa Madden-Mills

de | mai 30, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA DRAGĂ AVA ARE REDUCERE PE:

Așteptam de mult o carte mai ușoară, cu un subiect destul de simplu dar catchy. Uite că nu am fost nevoită să aștept mult, pentru că am găsit o carte care sigur o să vă placă, mai ales dacă devorati Romance sau doar vreți să vedeți dacă vi se potrivește stilul. Mie mi-a plăcut și sincer, recomand povestea, pentru că este fix ceea ce vă trebuie dacă aveți o perioadă mai leneșă în care totuși doriți să citit ceva ușor.

Îi uram pe toți pentru ce-mi făcuseră. Întrebarea e care dintre Rechini este admiratorul meu secret.
Rechinii bogați și populari fac legea la prestigioasa școală Camden Prep, găzduită într-o clădire acoperită de iederă. Cândva, am vrut și eu să fac parte din lumea lor — până când unul dintre ei m-a distrus.

Ultimul lucru la care mă așteptam era o scrisoare de dragoste anonimă de la un Rechin. Serios? Îi uram pe toți pentru ce-mi făcuseră. Întrebarea e care dintre Rechini este admiratorul meu secret. Să fie Knox, liderul lor plin de cicatrici? Sau Dane, fratele lui geamăn? Ori Chance, fostul meu care mi-a dat papucii…

Ideea principală a cărții este enemy to lovers, care face intriga să fie și mai dinamică și mai palpitant de urmărit. Atunci când două persoane care se urăsc încep încet, încet să aibă sentimente una pentru cealaltă, lucrurile devin mult mai interesante și ne captează atenția.

Pe lângă acest lucru, „Dragă Ava” tratează un subiect foarte sensibil precum violul și cei care citesc multe cărți despre adolescenți știu clar că în America este o mare problemă. Ava, personajul principal, este victima unui viol după ce a participat la o petrecere în care a băut sau a fost silită să bea mai mult. Nu își aduce aminte nimic și acest lucru o sfâșie pe interior. După 1 an, Ava revine la universitatea la care studia cu scopul de a termina anul și să plece din acest loc care îi aduce doar tragedie.

O mare parte din poveste este corespondența pe care Ava, personajul principal o poartă cu un admirator secret și aceasta nu are nicio idee asupra identității acestuia. Are însă dubii în privința sentimentelor sale și nu știe exact cine poate să fie. Cert este că ea se simte atrasă de Knox, un băiat cu care nu are efectic nicio treabă și nu înțelege de unde această chimie… Practic de aici începe totul, de la acest labirint pentru a afla răspunsuri.

Cine este violatorul Avei? Cine îi trimite scrisorile? Cu cine își dorește să mai dea iubirii o șansă? Cartea este destul de dramatică și nu aș recomanda-o celor -17 ani, dar vă pot spune că este tipic Romance, cu elemente dramatice, dar și dinamice. Mi-a plăcut mult de Knox și am vrut mereu ca Ava să rămână cu el, pentru că modul în care se poartă cu ea dar și misterul pe care îl emană, mi-au furat inima clar.

Ți-a plăcut recenzia cărții DRAGĂ AVA?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Ilsa Madden-Mills

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DRAGĂ AVA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Dragă Ava
Autor: Ilsa Madden-Mills
An apariție : 2022
Editura: TREI
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.05.2022
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 5730

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Vreau să vă spun că această recenzie mă găsește extrem de confuză, pentru că eu eram sigură că aleg o carte cu o poveste de dragoste. WRONG!!! Nu am primit în niciun caz o poveste de dragoste, ci o poveste impactantă, șocantă, căreia i-am dat un rating mare pentru...

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Atunci când eram mică, obișnuiam să ascult multe povești la casetofon. Îmi aduc aminte clar când stăteam în bucătărie și mama îmi punea caseta și eu ascultăm fascinată. A fost modul în care imaginația mea s-a dezvoltat și modul în care am cunoscut lumi și personaje...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1978 zile și a scris până acum 469 articole. Se află pe poziția 2 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments