Recenzie ”DUFF” de Kody Keplinger

Titlu: Duff
Autor: Kody Keplinger
An apariție : 2016
Editura: Epica
Nr. Pagini: 304
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 28.02.2019
Nota recenzorului: 9/10

DUFF” de Kody Keplinger este o poveste care relatează viața tinerilor adolescenți atunci când pretind că și-au întâlnit marea iubire.

Aeriană din fire și credulă, Bianca se îndrăgostește de un băiat cu patru ani mai mare. Preferă să viseze la o relație stabilă, fericită și împlinită, doar că iluzia în care trăiește se spulberă mult prea devreme. Jake este băiatul care știe să își atingă scopul și care nu renunță în fața unei provocări. Acesta a vrut-o pe tânăra adolescentă, iar farmecul său l-a făcut să ajungă în punctul în care și-a dorit.

Devastată de aflarea unei alte partenere în viața lui Jake, aceasta și-a înțeles pe deplin rolul avut, iar suferința provocată nu a făcut altceva decât să o demoralizeze și mai tare. Și-a dorit o relație pansament, și-a autoimpus să iubească, dar, și de data aceasta, soarta nu este de partea ei.

Fără susținerea familiei, Bianca și-a centrat durerea în propriul suflet, nelăsând pe nimeni să-i tulbure ”liniștea” din interiorul amalgamului de emoții negative.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Kody Keplinger.

Bianca devine neîncrezătoare în forțele propriile, persoana care mereu de simte în inferioritate și suspicioasă la fiecare acțiune care o are pe ea în centru. Situațiile se schimbă când în prim plan apare Wesley, un băiat șarmant care vrea să îi stea aproape tinerei fete pentru a ajunge mai ușor în patul celor două prietene ale sale.

Se dovedește că viața în liceu nu este atât de ușoară precum pretind alte persoane, iar pentru Bianca totul devine și mai complicat. Părinții sunt la un pas de divorț, iar insistențele lui Wesley nu fac altceva decât să o bulverseze și mai mult.

Dar se ce întâmplă când băiatul care dorea o aventură se îndrăgostește de cea supranumită ”Duff- Desemnata, Urâțica și doloFana din gașca fetelor”? Este Wesley cel care o va face pe Bianca să cunoască înțelesul cuvântului ”iubire”?

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.