Recenzie ”DUFF” de Kody Keplinger

by | Feb 28, 2019 | Dragoste, Ficțiune pentru Adolescenți, Recenzii cărți

DUFF” de Kody Keplinger este o poveste care relatează viața tinerilor adolescenți atunci când pretind că și-au întâlnit marea iubire.

Aeriană din fire și credulă, Bianca se îndrăgostește de un băiat cu patru ani mai mare. Preferă să viseze la o relație stabilă, fericită și împlinită, doar că iluzia în care trăiește se spulberă mult prea devreme. Jake este băiatul care știe să își atingă scopul și care nu renunță în fața unei provocări. Acesta a vrut-o pe tânăra adolescentă, iar farmecul său l-a făcut să ajungă în punctul în care și-a dorit.

Devastată de aflarea unei alte partenere în viața lui Jake, aceasta și-a înțeles pe deplin rolul avut, iar suferința provocată nu a făcut altceva decât să o demoralizeze și mai tare. Și-a dorit o relație pansament, și-a autoimpus să iubească, dar, și de data aceasta, soarta nu este de partea ei.

Fără susținerea familiei, Bianca și-a centrat durerea în propriul suflet, nelăsând pe nimeni să-i tulbure ”liniștea” din interiorul amalgamului de emoții negative.

Bianca devine neîncrezătoare în forțele propriile, persoana care mereu de simte în inferioritate și suspicioasă la fiecare acțiune care o are pe ea în centru. Situațiile se schimbă când în prim plan apare Wesley, un băiat șarmant care vrea să îi stea aproape tinerei fete pentru a ajunge mai ușor în patul celor două prietene ale sale.

Se dovedește că viața în liceu nu este atât de ușoară precum pretind alte persoane, iar pentru Bianca totul devine și mai complicat. Părinții sunt la un pas de divorț, iar insistențele lui Wesley nu fac altceva decât să o bulverseze și mai mult.

Dar se ce întâmplă când băiatul care dorea o aventură se îndrăgostește de cea supranumită ”Duff- Desemnata, Urâțica și doloFana din gașca fetelor”? Este Wesley cel care o va face pe Bianca să cunoască înțelesul cuvântului ”iubire”?

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DUFF?

Vezi toată lista de cărți scrise de Kody Keplinger sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DUFF CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Duff
Autor: Kody Keplinger
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 304
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 28.02.2019
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Am fost convinsă că va fi dragoste la prima vedere, probabil impulsionată de coperta extraordinară și de ratingul fabulos de pe Goodreads, dar ceva nu s-a legat între noi. Poate că totul mi s-ar fi părut mai interesant dacă autoarea alegea să meargă pe fantasy, în loc...

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Recenzie “Jumătatea dispărută” de Brit Bennett

Jumătatea dispărută, lansată în vara anului 2020, a câștigat primul loc la secțiunea de ficțiune istorică din cadrul Goodreads Choise Awards 2020 și a fost publicată deja și în română de Editura Trei. Este o poveste despre schimbare, despre avantajele și...

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

Recenzie “Să reîncepem să visăm” de Papa Francisc

"Să reîncepem să visăm" este o carte ce face parte din genul Literatură creștină. Dar ar putea fi la fel de bine încadrată și la genul Literatură motivațională. Este scrisă de Papa Francisc, conducătorul din prezent al Bisericii Catolice de la Vatican, în colaborare...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 994 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments