Recenzie ”DUFF” de Kody Keplinger

by | Feb 28, 2019 | Dragoste, Ficțiune pentru Adolescenți, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DUFF ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

DUFF” de Kody Keplinger este o poveste care relatează viața tinerilor adolescenți atunci când pretind că și-au întâlnit marea iubire.

Aeriană din fire și credulă, Bianca se îndrăgostește de un băiat cu patru ani mai mare. Preferă să viseze la o relație stabilă, fericită și împlinită, doar că iluzia în care trăiește se spulberă mult prea devreme. Jake este băiatul care știe să își atingă scopul și care nu renunță în fața unei provocări. Acesta a vrut-o pe tânăra adolescentă, iar farmecul său l-a făcut să ajungă în punctul în care și-a dorit.

Devastată de aflarea unei alte partenere în viața lui Jake, aceasta și-a înțeles pe deplin rolul avut, iar suferința provocată nu a făcut altceva decât să o demoralizeze și mai tare. Și-a dorit o relație pansament, și-a autoimpus să iubească, dar, și de data aceasta, soarta nu este de partea ei.

Fără susținerea familiei, Bianca și-a centrat durerea în propriul suflet, nelăsând pe nimeni să-i tulbure ”liniștea” din interiorul amalgamului de emoții negative.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Kody Keplinger

Bianca devine neîncrezătoare în forțele propriile, persoana care mereu de simte în inferioritate și suspicioasă la fiecare acțiune care o are pe ea în centru. Situațiile se schimbă când în prim plan apare Wesley, un băiat șarmant care vrea să îi stea aproape tinerei fete pentru a ajunge mai ușor în patul celor două prietene ale sale.

Se dovedește că viața în liceu nu este atât de ușoară precum pretind alte persoane, iar pentru Bianca totul devine și mai complicat. Părinții sunt la un pas de divorț, iar insistențele lui Wesley nu fac altceva decât să o bulverseze și mai mult.

Dar se ce întâmplă când băiatul care dorea o aventură se îndrăgostește de cea supranumită ”Duff- Desemnata, Urâțica și doloFana din gașca fetelor”? Este Wesley cel care o va face pe Bianca să cunoască înțelesul cuvântului ”iubire”?

🔥 CARTEA DUFF ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Duff
Autor: Kody Keplinger
An apariție : 2016
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 304
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 28.02.2019
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 686 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 14 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments